• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MIXI23: Jo obcas narazis na takove kteri radeji poradi dobre nez aby meli spatne svedomi a resili reklamace a vztekle zakazniky a takovym rozhodne cest. Jen tech par co jsem znal ja tak uz tam nepracuji.


    NEZBIS85: Nejdriv je dobre pochopit proc to prska a pak se naucis urcite kroky jak to prskani omezit. Kdyz dovapujes a atik stydne utvori se spiralce kondenzat, v okamziku kdy se spiralka opet prudce zahreje ze studena tak dojde k velmi rychlemu zahrati toho kondenzatu a velmi prudke reakci. Mezi vapery zvlast u motacu vetsich spiralek nenajdes nikoho komu by alespon parkrat kapicka o zhavosti horke lavy letici presne v tom spravnem smeru alespon jednou nepopalila patro nebo jazyk (nejvetsi labuzo je to na mandle, taky se mi jednou povedlo) U hlav a mensich spiralek a mtl systemu to nebyva tak dramaticke, ale nektere prskaji mene a nektere vic.

    Kdyz vis proc da se styl vapovani trochu upravit aby si tomu predchazel. Nejhorsi je to pro vapery kteri maji dlouhe prestavky mezi potahy, sam jsem to tak delal a ted se to snazim spis omezovat, zapnout mod a vapovat vicemene v kuse a pak mod vypnout nebo treba v hospode takhle stridat treba dva. Nechavat spiralku porad chladnout a zhavit jednak neni moc dobre pro zivotnost spiralek ale to te u hlav zas tak moc netrapi protoze vata ma tu zivotnost mnohem mensi, ale hlavne je to zaruceny zpusob jak si tu hubu popalit. Jak jsem zminil k prskani dochazi jen kdyz zahrivas vychladlou spiralku.

    Zpusobu jak se tomu popaleni vyhnout je nekolik, pokud na to nechces myslet nebo presne vapujes stylem jeden potah jednou za cas je nelepsi naustek se spitguardem, jednoduse vetsinou mrizkou ktera kapicky zachyti. Hlavni nevyhoda je, ze u DL ti omezuje prutok vzduchu a zhorsuje chut. Navic se ti pak ten kondenzat tvori na tom spitguardu takze zhorsuje kondenzovani pod naustkem. Jsou trochu dumyslnejsi verze kde je misto sitka spirala.
    Delsi naustek trochu pomuze ale porad se muze stat ze si to nejaka opravdu dobre mirena kapicka stejne namiri primo do tve pusy.

    Druhou moznosti je proste vzdy pred vapovanim ze studeneho atiku spiralku trochu zahrat bez potahu, idealne par kratkymi stisky tlacitka. Problem je, ze pokud mas build nebo hlavu co hur saje nebo to prezenes muzes si pripalit vatu, ale neni to moc caste protoze u studeneho modu zas ta vata mela dost casu se nasat, spis na co narazis casteji ze nektere mody co maji delsi prodlevu mezi stisky u vypinani/menu si proste vypnes.

    A jednou jsem videl vapera co vzdycky prvni potah na studena tahnul prez tricko ale pokud nemas rad kruhove skvrny na obleceni nelze tento zpusob doporucit :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: :D ... jj DJLsb je nej
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: jojo - aneb ZAKAL si vlsatní spirálku. nechápu proč si lidi, co točí tyhle videa nanstudují ostatní obory, jako je metalurgie kovů, elektrotechniku, mechaniku, fyziku, chemii atp. Amatéři.

    Ne prostě to hulí a jdeme kalit woe :D

    jedinej kdo za to stojí je DJLsb Vapes !


    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: když pak to nedělá to "psssssss!" a příjdeš o ten pocit že jsi skoro kovář :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: jojo, já počkám až to zchladne a hlavně si pouštím vlažnou vodu ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: IMHO to je chyba, dávat žhavé cívky pod vodu. měníš vlastnosti kovu a povrch. když je necháš vychladnout, pak okay + pak kartáček třeba..
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MUTOID: jak cistis spiralu?
    resp. jak se cisti spirala?
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: hele i dýl. měl jsem ji měsíc a před tim ji měl zvíře.. vezmu ji sebou.
    šlapala dobře, a jak jse mzačal cítit uhlí, tak jsem ji vyndal, rozeberuji, chtěl jsem na video, ale je to zbytečný :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tovární hlavy nevím.. vatu měním a spirálu cisrim u rta/rda skoro denně, představa ze mi tovární hlava ma vydržet jak někdy píšou týden me docela i straší :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SKAFF: Taky tam maj v tom h3 nadpisu "DVOUBAREVNÉ LED PODSVÁCENÍ" .)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    TEDDYBEDDY: asi jo, ja jsem nezkoumal co to je za mašinu

    Btw tohle maj na homepage :]

    která na plné nabytí vystačí až pro 25 ml liquidu. whaaat
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    SKAFF: Prskání způsobuje málo vaty, ale tohle má tovární hlavy ne?
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    NEZBIS85: kdyz to prskne pouze jednou když je to studený - tak predtim, než poprvé potahnu, tak to zmacknu a necham prsknout naprázdno bez potahu, pak se to uz nedeje NEBO zmacknu a misto potahu naopak foukam dovnitr, a to prsknuti se ztrati nekde v kotelne a nevleti mi na jazyk. A pokud to prska furt, tak mas bud moc velkej nebo malej nastavenej vykon. Muze to byt i blba vata, moc vaty atd. To jsou moje zkušenosti, možná někdo přidá.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    NEZBIS85: leda zkusit hustší báze PG/VG- 70/30
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    aloha...mám technický dotaz ohledně http://www.aramaxvape.com/cz/power.html
    jsem naprosto spokojen s výkonem, kouřivostí a kapacitou baterie...jsem silný kuřák a po vyzkoušení x tipů vaporizace a modů a podů mi tento vyhovuje nejvíce...
    technický dotaz ale, jak zamezit občasnému prsknutí do úst? dá se to vyřešit nejakým sítkem nebo delším naústkem? nikde jsem nic nenašel zatím...
    díky za nápady
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    WOLFGAR: WOLFGAR: Ty vole :-) prej Vašenaše Tyče :-) jsem se málem pochcal smíchy :-) jinak s tím přístupem máš v celku pravdu, ale třeba na pobočce v Jihlavě když jsem začínal s E-cigaretou tak mi vyloženě Smok vymluvili a narvali mi místo toho pro začátek Vaporesso Revenger :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Na tripl urcite Triple RTA a ten na prodej mam, nepouzivam ho jen proto ze mi vadi mala kapacita. Pokid ti nevadi castejsi dolevani je idealni.

    VOP: Innokin ma 100% doplnovaci, oni delaji vsechno hrozne user friendly. Mrkni na recenze. Jinak kdy obednas z fasttechu nebo aliexpresu za tri tydny mas doma.

    NEX28XZ: Jo to kazda recenze na innokin, on je duvod proc to vsem doporucuju.
    VOP
    VOP --- ---
    NEX28XZ: v CZ zatim k nedostání? plus jak budeš řešit cartridge, sis rovnou nakoupil zásobu?.)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    VOP: Terose teď mám a můžu říct že uplně spokojenej nejsem, při každym plnění ti pod prochčije a musíš ho vyklepat protože je tam jen jedna posraná díra a neni kudy by jinudy utekl vzduch než přes vatu a spirálku. Teď mám na cestě Innokin EQ, cože je podle asi osmi recenzí co jsem viděl nejlepší pod součanosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam