• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: otevrit a premotat to jde bez vylevani, proste odsroubujes jenom ten spodek :)

    me na nem sere akorat to ze se mi samovolne otevira, vubec to nedrzi
    TWOH
    TWOH --- ---
    HREBICK: Ne že bych je měl v lásce, ale vzhledem k nutnosti a okamžité dostupnosti překvapivě na vašenaše za 199, což při dnešnim kurzu je jen o 4kč více. 8)
    SONY VTC6 - baterie 18650 - 3000mAh - 20A | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-2501-sony-vtc6-baterie-18650-3000mah-20a.html
    TWOH
    TWOH --- ---
    Pro singl-coilaře - přišel mi clon Taifunu GT IV od Sub Two za 750 (oproti 4tis. za origo). Neměl jsem v ruce original, ale zdá se mi to fakt věrný po prolejzání všemožnejch zdrojů. Když pominu horší kvalitu použitejch materiálů, tak zpracování ok, závity ok, tzn. konstrukčně až na trochu měkčí červíky v základně fer. Chuťově oproti pharaoh/zeus o řád jinde, oproti aromamizerům (V2 / V2 Supreme) se mi zdá taky lepší. Vejdou se tam i triple twisted dráty o 4mm průměru, zásobuje fakt hodně dobře, jelikož je tam místa na vatu až až. Trochu slintá přes airflow kondenzátem z komínu, ale třeba pharaoh tim trpěl daleko víc a hlavně šla chuť po jednom dnu dolu, zatim co tady i po třech dnech stále věrohodná. Juice flow jde ztuha, ale po promazání pohoda. V balení jsem neměl náhradní těsnící kroužky, což je velký mínus při tenkosti použitýho a hodně namáhanýho těsnění. Suma sumárum - za mě vřele doporučuju, za ty prachy skvělý.
    TWOH
    TWOH --- ---
    HREBICK: Ok, dik .)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Hmm, hezký :( Podle mě mi budou smrdět všechny :/ První LG HG2 mám podle mě teď akorát 2roky :D a VTC6 tak rok? pro mě to je investice 12ks :D 1250,- :D ale tak možná by mi stačilo jen 8/10...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    TWOH: Teď už SONY VTC6 ;)
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR: Začnu tim, že koupim nový baterky.
    Co preferuješ, LG HG2 nebo SONY VTC6?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TWOH: V madu jsou v uzavenem prostoru kde se vypary unikajiciho elektrolytu mohou nahromadit zatimco v nabijecce jsou stale vicemene volne vetrane.
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR:
    HREBICK: Právě mi přijde divný, že smrdí ty baterky jen v modu a nebo když je vyndám z něj a né i v tý nabíječce...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jinak mi uz take dosel GLAZ v cerne, vypada moc hezky, dost prapodivne jsou v nem tri sklicka stejne velikosti, tedy sklicka jen dve a to treti je nejaky hnusny plast jehoz zivotnost tipuju tak na tyden. Kapacitou vypada tak na 5ml na vic ne a zakladna je uplne standartni bottom air, bottom feed takovym tim semi-GTA stylem, chybi regulace liquid flow a hlavne atik nejde otevrit a dostat se k zakladne kdyz je v nem liquid a vubec to jak se rozebira je dost podivne a nelogicke. Oproti aromamizeru mi to konstrukcne prijde jako velky krok zpatky, ale vyzkousim a uvidim. Porad je to tricitka a tech je jako safranu takze te objednavky nelituju, kdyztak ho prodam a koupim treti plusko :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK:
    TWOH:
    Nejdriv bych se ujistil ze plasticky nesmrdi jenom treba wrap nebo vnitrek modu, chinesium dokaze byt silne aromaticke i dlouho po vyrobe. Baterky by rozhodne smrdet nemely takze pokud je to takovy kovovy stiplavy acidicky smrad elektrolitu tak bych ji hodil do odpadu na baterie a poridil radeji novou. Baterka je hermeticky uzavrena s tim, ze ventil prez ktery se odventiluji kdyby melo dojit k vybuchu je take uzavreny a kryty membranou a cepickou a to nijak nezne, ventilujici baterka ma sakra silu takze u baterek co jsou ok je to dost na fest. Jestli baterka smrdi tak to znamena, ze doslo k poskozeni toho ventilu a i kdyby nemusela byt nebezpecna vam porad bych se bal, ze mi vytecou do modu a zlikviduji mod. Ivestice 250kc do noveho paru baterii bude lepsi nez do noveho modu.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    TWOH: Hmm, mě teda nějaký smrděj taky..a to je nabíjím v nabíječce. takže vyhodit? jsem netušil že to je problém.. WOLFE? JIKU? :)
    TWOH
    TWOH --- ---
    MIXI23: Jo, fyzický / konstrukční / kosmetický vady vyfotíš, pošleš a domluvíte se co a jak, to už jsem taky absolvoval, ale tohle, dokud to nemáš v ruce, těžko posoudíš právě...napíšu a uvidim.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    TWOH: Pokud to máš z Ali tak to vůbec není problém.
    já mám zkušenosti, že když bylo něco špatně tak jsem jim tam napsal a oni mi buď vrátili peníze nebo aspoň část (když bylo poškození třeba jen kosmetického rázu). Normálně jim tam popiš co máš za problém a uvidíš...
    TWOH
    TWOH --- ---
    TEDDYBEDDY: Což je zlo, jelikož ho mám přes aliexpress odněkud z číny a řešit s nima cokoliv na dálku a případně to posílat zpátky je dost voser...

    Nemáte někdo kontakt na nějakej ozkoušenej důvěryhodnej servis?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TWOH: taky mě to napadlo
    TWOH
    TWOH --- ---
    TEDDYBEDDY:
    KOZLIKK: No v nabíječce/ z nabíječky mi taky nesmrděj, aby to nebylo modem právě... :(
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TWOH: Neodfukujou a ani smrdět nemaj, bacha na to!
    TWOH
    TWOH --- ---
    "Odfukujou" si vám taky baterky v modu, takovym tim klasickym baterkovym smradem?
    Při každodenním měnění baterek a dávání do nabíječky jsem si toho smradu všimnul, točim dvoje VTC6 na Thinkvape Finder 167W (jedu max. 65W, spíš 45W) a jedny jsou přes rok starý, ale druhý 3 měsíce, tak jako tak smrděj vždycky oboje stejně, wrap ani izolace +/- porušená neni.
    Máte s tim někdo zkušenosti? Nerad bych něco zanedbal a zahrával si...asi radši rovnou koupit oboje nový, což?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam