Nazdarek, muzu poprosit o konzultaci? Pred pomerne dlouhou dobou sem si koupil Joytech aio neco neco, ma to 2ml tank a 1500mAh baterku. Tak nejak sem to pokuroval spis min nez vic, chvili kouril, pak dlooouho hulil zas jen ciga. Nicmene ciga me serou a koureni me bavi :) Jako enoob bych si chtel z eciga doprat trosku lepsi pokoureni nez mi prijde ze mam z toho joytechu. Tzn. rad bych si koupil novy ecigo, treba kolem +/- litru. Tu cenu sem placnul, kdyz koukam ze ten muj stroj ted stoji asi 400. Proste neco trosku kvalitnejsiho, ale zas nepotrebuju nakej top, k nemu se treba casem dopracuju. Nejakej dobrej pomer cena/vykon kdyby bylo mozne poradit pro zacatecnika. Projizdel sem eshopy a tech znacek a modelu je tri prdele a nechci bejt jak zenska co si vybira auto podle barvy :) Prislo mi lepsi o tom pokecat s realnejma uzivatelema. Co se tyce nejakej kriterii... asi bych uvital vetsi tank nez ten 2ml, asi bych uvital i delsi vydrz baterie a rozhodne neco, co neni uplne narocny na udrzbu. Liquid si zadnej michat nebudu, takze neco do ceho naleju muj oblibenej Dekang desert a je to :) diky