• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: PG líp "morfuje" :) s aroma líp než VG... opět, při 50/50 ti to nemusí tak dlouho stát aby to už mělo nějakou chuť ... dej to na topení ve skleněný lavičce a občas s tim poradne zakvrdlej a za 3dny to můžeš už zkusit ;)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: super, mam 5x10ml baze tak si pripravim 4,5,6% a uvidim ktera bude ok, uz se tesim, lezeni 14 dni bude ok, nebo radsi dyl? odpor ma ta setova hlava 1.3
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    TEDDYBEDDY: tyden? delam to denne. asi delam neco spatne
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    BIGEM: U Sirény nebo každýho jinýho diy prostě 1x za tejden vyměníš vatu, což je otázka 2-3 min.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    BIGEM: můžeš to namíchat na víc a pak to zředit, když to bude moc silné.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: zkusil bych jiny džus, zrovna zrovna dekang mi přijde obecně že zanáší dost resp víc než třeba liqua.... kolik máš odpor ty hlavy?... prichute jsou otázkou vlastního gusta...každý aroma a hlavně výrobce má vlastní doporučenou % s kterou si pak hraješ opět podle svého gusta. Flavour art je zrovna značka kde stačí 3-5% Vždy si dojdi k výrobci na net a cekni co doporučuje přímo on! 10% flavour art bude peklo :D Michal jsem s nima nějakou dobu. Zkus The Fuu aroma, to je takovej zlatej standard :) za me ... btw pro mtl resp 50/50 bázi se dává většinou min % aroma protože je tam více PG co daleko lépe nese chuť než VG
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Jeste jednou zdravicko vespolek, mam 14 dni set wismecu cb80 s tim zakladnim atomizerem, kourim mtl a sem moc spokojenej, uplne sem vynechal ciga. Narozdil od aio, kdy sem se obcas potreboval "dokourit". V nejblizsi dobe planuju prechod na sirenu 2 (jeste jsem zvazoval bersekra) protoze ty tovarni hlavy mi prijdou chutove strasne nekonzistentni. Pul dne to chutna skvele, pak je to chvili divny, pak zas supe. Doufam ze ta sirena bude stabilni a vydrzi dyl nez tovarni hlava, tu sem mel prvni 10 dni pak uz byla hnusna a ted mam druhou ctyri dny a uz mi zas prijde ze to neni ono. Je to normalni ze muze "odejit" takhle brzo? Nekourim nic sladkyho, jen desert ship od dekangu 12mg a mam kolem 300 potahu denne coz je jako krabka denne co sem kouril 15 let. Zejtra si chci namichat svuj prvni liquid, bazi mam od flavour it 50/50 uz s nikotinem 10mg a do toho prichut desert ship od flavour art, fakt mi chutna ten od dekangu a ten flavour art mi byl doporucen. Nicmene jsem malicko zmaten kolik procent prichute do baze. Na fb v naky skupine mi rekli 4% prichute, znamej zas rika 10%, zeptam se jeste tady jestli nekdo nema zkusenost s touhle prichuti, nechci si namichat malo a pak ctrnact dni cekat abych zjistil ze je to malo a prikapaval a zas cekal :) dikes
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MAKROBIJEC: top airflow jako zeus, čistý
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MAKROBIJEC: intake má airflow nahoře. Takže moc nemá kudy protéci.
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    HARAKOCZKA: jak je to u Intaku s protýkáním? Přemýšlím o změně z RDA na RTA a hledám kandidáta s co nejjednodušším buildem.
    COSMY
    COSMY --- ---
    je to na celni poste na plzensky furt stejnej opruz? nevite?
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Ale abych je tak blbě nepindal, tak mě aktuálně nejvíc chutná z:
    v singlu Intake
    v dualu dead rabbit a aqua master
    TWOH
    TWOH --- ---
    MIXI23: Tak to jsi další, o kterym vim, že se mu stalo to samý...je to škoda, jinak ten atík mám fakt rád no.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    TWOH: tak to je přesně ten problém který mám :-) díky moc za vysvětlení a pomoc. Zatím to mám teda jen u jednoho (ze dvou) ale ten jeden jsem kupoval z druhé ruky a ten co je (zatím) v pořádku je nový.
    TWOH
    TWOH --- ---
    HARAKOCZKA: Jj, tisíc lidí tisíc chutí a přesně, chce to zkoušet a hledat si to svoje. .)
    TWOH
    TWOH --- ---
    MIXI23: Pokusim se to popsat, tak prosim o shovívavost :)
    Jak je vnitřní závit pro našroubování základny s centrpinem do toho spodního dílu s airflow, tak tenhle závit je tam nalisovanej jen jako kroužek, neni to vysoustružený jako celek a při většim dotažení a následnym povolování se mi po asi půl roce ten kroužek s tim závitem začal vychylovat, tim pádem nedosedat v ose a protejkat v závislosti na juiceflow, ale někdy i bez otevření přes vyosenej centrpin...snad je to srozumitelný.
    Řešení je to hlídat a semo tamo ten kroužek srovnat kladivem za pomoci 10mm ořechu z goly tak, aby to dosedlo bez jakýkoliv mezírky. Lepit se mi to uplně nechtělo, hlavně je to tam tak na knop, že pochybuju, že bych ten kroužek bez jeho zničení vůbec vyndal, abych tam dostal nějaký lepidlo.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Imho nic takového jako nejlepší atík na chuť není. Tedy všeobecně. Každýmu chutná něco jiného. Třeba Zeus mě zklamal, ale spousta lidí na něj nedá dopustit. Nebo jsem nedávno četl na redditu, jak někdo nadává na Dead rabbit rta, že je proti rda, které bylo výborné, naprosto přehypovaný šunt. Já to mám obráceně... Takže imho je to stejně na každém aby si našel to svoje.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    TWOH: u toho Pharaoh RTA - co tam bylo za problém ? neprotáčel se ti závit a protékal ?
    TWOH
    TWOH --- ---
    PEPEKK: Aromamizer Supreme V2 RDTA dobrá volba, akorát mi přijde, že je potřeba mu naložit pořádnej build na 45-65W, jinak to nějak neni ono.

    Zeus mi chuťově celkem zklamal, ale je to dělník, to zase jo.

    Pharaoh RTA je chuťově slušnej, konstrukčně je na tom hůř a musela proběhnout oprava.

    Pro mě zatim nejlepší atík je Taifun GTIV, jak chuťově, tak buildem a rozsahem airflow. Klon tě vyjde na 700kč a za tu cenu prostě nic lepšího dle mě neni.

    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    PEPEKK: Aromamizér je super za ty prachy. Za mě ještě Taifun GT4.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PEPEKK: Reload RTA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam