• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BIGEM: dost se mi libil LostVape Mirage ale ten resin me odradil. jinak splnoval plus minus vse co jsem chtel. ted mam SeriesB od JacVapouru a jak vydaji neco s DNA xxxC chipem tak bude pro me tezke si to nekoupit.

    coz mi pripomina. je nejaky navod jak v EScribe nastavit preheat? Dost se mi libi profil Powerful+ u MX Classu a rad bych ho nejak dostal do DNA75
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Pokud se budes drzet overenych vyrobcu tak vicemene cokoli. Neznamena to, ze mod nemuze mit sve mouchy, ale bude funkcni a pouzitelny. Jinak zalezi jake mas dalsi pozadavky na vykon, velikost, vahu, odolnost atd. Asmodus ma lepsi kvalitu nez wismec i kdyz co se koukam na par poslednich kousku tak mozna je v tabulce shodim o pricku niz, minikiny byvaly neznicitelne mrchy a to uz asi colossal take neni. Co se odolnosti tyce tak tezko trumfnout Aegis Legend od Geekvape, ten se jim fakt povedl, pri recenzich ho prejizdeli autem a hazeli z vyskovych budov a na bezne pouzivani je to neznicitelne - za cenu ze je znatelne vetsi a tezssi nez prumerny dvoubaterkac. Ale mam ho rok a nema jedinou vadu i kdyz ho taham vyslovene tam kde se bojim, ze bych jinej mod znicil, na vode jsem ho nekolikrat vykoupal, polozil jsem na nej kolo, parkrat mi upadl a porad funguje. Zase neni uplne dokonaly, diky vodotesnosti je to otrava ho nabijet kabelem takze z nej tahas baterky, zavirani dvirek na baterky je trochu vrtkave (ale kdyz uz ho dovres drzi jako bejk) a jedna baterka se mi ukazuje mene nabita nez je i kdyz to by asi vyresil update firmwaru.
    Celkem neznicitelne byvaji i VV mody, diky absenci displeje mas o vec mene ktera se muze rozbit nebo posrat a diky hodne jednoduche konstrukci na nich neni moc co posrat. Ne ze by treba takovy cricket nemel sve mouchy ale kdyz si zvyknes ze ti po vymene baterek na vterinu napali plny vykon tak take neznicitelna celokovova potvora.

    Ale obecne, mrkni na list vyrobcu, vyber neco od tech lepsich a pak se zeptej, lidi co ten mod maji nebo znaji ti reknou jake ma nebo nema mouchy.

    Jo a Karotka nema s recenzema nic spolecneho, je to zaplacena reklama jen uz to neni tak moc na oko jako Horst Fuchs ale v praxi je to to same.


    TEDDYBEDDY: Pico uz ma tolik verzi ktere se tak moc lisi ze si nejsem jisty nakolik ho doporucit. Chip je dobry, puvodni pico bylo neznicitelny drzak ale zase se na nej neveslo nic vetsiho nez 22mm atik coz je v dobe kdy se 22ky uz skoro nepouzivaji celkem na nic. Novejsi serie uz jsou pico 25, ale tam uz je zase ta kvalita horsi. Opravoval jsem tu resin edici a nic moc, ale je mozne ze kovove 25 na tom budou lepe. Na druhou stranu se zvlast mimo CR da sehnat v akcich za velmi odpovidajici rozumnou cenu takze proc ne a i kdyz odejde mod ten chip se da vyuzit dal.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    U Colossala mi odešla během 2 měs. povrchovka a pak display. Výhoda je, že ve Vaprio to eviduje a bez dalšího vyměnili a já ho hned prodal. Např. Pico s ArcitFoxem je imo lepší volba imo.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    LEXXA: super, diky za upresneni
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BIGEM: hele klidek. ja se k svymu colossalu choval fakt neopatrne. parkrat mi spadl,nosil jsem ho v upnutych kalhotech a tak. a protoze centerpin je nasroubovanej pres matku tak muze zavit trosku preskocit a vykla se to. kdyz nebudes delat blbosti tak budes v pohode. mne nevyhovoval vahou a velikosti tak jsem sel do neceho mensiho ale jinak za ty prachy ten mod ma smysl. to ze ja mam ocd a hrabe mi z kazdy kraciny je muj problem.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    LEXXA: definuj blbe, jako pouzivam ho normalne, proste ho nosim v kapse u kalhot, kdyz teda zrovna mam kalhoty :)

    WOLFGAR: ze ja vul na tu nastenku nekoukl pred koupi, nechal sem si poradit, kouknul na recenzi od Karotky (coz teda taky neni uplne idealni recenzent sem zjistil, jenze taky pozde) a koupil, ted kdyz sem si vybral novej tak viz. LEXXA:

    da se teda v moji cenovy hladine koupit neco funkcniho?
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    Ahoj, potřeboval poradit...chci se po delší době dostat z SS316l 28ga do claptonu. U klasického mtl jsem byl zvyklý na odpor cca 0,9ohm, 14w....Hledám nejvhodnější clapton, který by mi zaručil podobné nastavení jako u SS316L. Teď testuji mtl SS316L 28x2+38ga, 1,74ohm/ft a prostě to není ono, dlouze čekám na žhavení, spirálka se mi pohybuje kolem 0,4ohm, musím mít nastaveno cca 18w...

    Jaký clapton by jste mi doporučili, tak abych se dostal k podobnému režimu jako u původního ss316l (nemusí nutně podporovat TC)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Jak to mas stary? Ze zacatku wismec jeste delal relativne pouzitelny kusy ale tak dva roky uz to je vazne odpad, si vezmi zroubovacek a podivej se jak to vypada uvnitr, cinskou elektroniku rozebiram kazdou chvilku ale wismec je vazne next level bastl. A jejich centerpiny jsou legendarni, jako kdyz pouzili centerpin ve kterem vubec nebyla pruzina jen kus gumy kterej se pouzivanim protlacil dovnitr modu a nebo skvela verze s miniaturni pruzinkou z chinesia tak mekeho slozeni ze mela zivotnost tak mesic atd. Opravdu bud rad ze ti to funguje, mas stesti ale objektivne jsou to priserne materialy s prisernou kvalitou vyroby co bych presel kdyby ten mod stal tri kila, ale prodavat to na znacce za penize schodne s mody ktere jsou materialy a kvalitou uplne nekde jinde je pro me na hranici podvodu na spotrebitele.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BIGEM: s colossalem bych byl opatrny. kdyz se k nemu budes chovat blbe tak center pin se ti zacne vyklat.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: blbost, to spis ty mas stesti na spatny kusy :) ja mam toho od wismecu hodne a s nicim nemam problem ...
    jo teda u jednoho modu uz jsem osoupal dvirka tak, ze nejdou poradne zavrit, ale to je spis tim, ze jsem ho jel skoro 2 roky a menil nekdy i 2x denne baterky :)
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    WOLFGAR: Oki, super. děkuji za vysvětlení.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MIXI23: Obvykle jenom u malovyroby, cinske seriovky ne, klony te malovyroby casto seriove cislo sice maji aby vypadaly autenticky ale obvykle vsechny stejne (ale videl jsem i treba deset variaci, ale nebyl to kazdy kus vlastni cislo, spis si tim pak rozlisovali vyrobni serie)
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    Měl bych dotaz.... má každý Atomizér svoje sériové číslo ? když mám například dva stejné atíky dají se od sebe rozlišit ? :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Mrkni na nastenku a projed si vyrobce at vis co beres. Wismec je vazne jeden z nejhorsich, posledni dobry... pouzitelny mod udelali pred lety ted to je takova cinska loterie. Jo nekomu to muze fungovat kdyz zrovna narazi na dobry kus, ale nemaji absolutne zadnou kontrolu kvality a pouzivaji asi nejhorsi centerpiny uz leta takze bych rekl, ze zatimco bezna sance natrefit na vadny kus je obvykle 2-3% u wismecu mas stejnou sanci, ze natrefis na plne funkcni.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    WOLFGAR: ano nepotesil si me :) reklamoval sem dnes podruhy se stejnou vadou, mam ho asi tri tydny takze sem si ho fakt uzil :D mam ho na doporuceni kamose kterej je s nim fakt spokojenej, nicmene sem myslel, ze az pri treti reklamaci stejne vady muzu pozadovat vraceni penez coz udelam pokud se zas objevi stejna chyba, du kouknout jak to je, ze bych si poridil novej mod driv :)


    VEXCZ: mam ho prave chvilku tak do toho nechci nejak zasahovat

    Jinak tak nejak pocitam s tim ze se to proste podela zas a dostanu prachy zpatky, takze koukam po nakym modu kolem 1500,- cca. asi staci jednobaterkac, primarne na mtl. Zaujal me Asmodus colossal 80W jen si uplne nejsem jistej jestli mi bude vyhovovat dotykovej displej, nebo Desire X-Mini. Kdyby mel nekdo nakej tip tak na to rad kouknu.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Asi te nepotesim, ale pul dne zni jako naprosto prumerna zivotnost wismecu... Take mam doma tezitko teto znacky, take hlavne diky centrpinu i kdyz po rozebrani jsem se nestacil divit jaky je to neuveritelny bastl takze se muze podelat jiste i originalnejsim zpusobem, ale ten centrpin je takova klasika. Jediny zpusob jak to vyresit je vyreklamovat to dvakrat se stejnou vadou a pak muzes chtit zpatky penize. Nebo trikrat s jinou.
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    Mate nejaky svuj oblibeny MTL build na Kayfun 5 pro tabakove liquidy?
    Zatim mam zkusenost jen se Sirenou 2, na niz se mi osvedcil N80 clapton 24+36, 2,5mm, 5 zavitu, 0,4 ohm. Micham si Desert ship od Flavourit na 70VG/30PG. U kayfunu budu muset s odporem zrejme trochu vys.
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    BIGEM: Ten atomizer low dela liquid nejen na center pinu ale na desce jedna vec co mi pomohla zachranit aliena co mi todhle psal byl nanoprotech ten modrej nastrikal jsem tim zakladovku vytahlo to ten liquid ven a na rok udelalo vodeodolnym a najednou vse jelo
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Tak se mi dnes po tydnu vratil mod z reklamace, ze prej chybu "atomizer low" nehazela elektronika, ale dostal se liquid pod center pin a prej to tam zlobilo. Rikam super a ejhle, pul dne a je to tu zase :/ a to sem si jistej ze z toho nic nevyteklo, liquid sem nedoplnoval, proste suchy a cistounky vsechno. Navic tu hlavu co sem mel, tak ve smoku za ten tejden ani jedno zavahani v chuti, tady uz to po pul dni to sem tam zase skrabne v krku. Tak nevim jestli uz v tom ja nehledam mouchy, ale sere mi to proste. Takze zejtra tam bezim zas...
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: turka nemeli tak sem misto nej zkusil Dark Tobacco a ten mi chutnal moc, neco takovyho si musim na michat :) este chci vyzkouset toho Turka az ho naskladnej
    ZERO: tradicni mam ted a neni spatnej, ale po tom Darku kterej byl fakt hutne tabakovo/doutnikovej mi uplne nesedl

    kazdopadne dikes za doporuceni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam