• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MUTOID: třeba mně je tak aféra jedno. I ta druhá, že sponzorovali nějakej YouTube kanál pro děti. Mně se ty jejich věci prostě nelíbí...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: tady asi úplně moc fandů značky vůpů moc nenajdeš ... byli nějaký aférky s vykradanim konceptu a tak ... https://youtu.be/7J7NDmfkq3k
    a to jméno taky není moc sexy ale spousta lidí ten drag má rádo no
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    ZERO: uplnou klasiku ss316l 28ga, na 0,9ohm, 13w/230stC, báze 50/50

    Otázka pro všechy - protékání berserkera? objevuje se? Jak plníte?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    jeste dotaz k tomu VooPoo Dragu 2, me se libi ta verze mini, skvele padne do ruky a je proste mensi, kompaktnejsi, roztomilejsi :) na moje MTL me vykon "jen" 117W nejak nezajima, akorat to ma integrovanou baterku 4400mah, nejaka zkusnost s tema integrovanejma? ja mam ted jednobaterkovej mod s baterii LG3000mah a za den vybiju 2/3 max. spis min. a ze bych byl za poslednich deset let nekde pres noc kde se neda neco nabit si teda nevybavuju :) (a kdyztak mam powerbanku ze jo) takze si rikam ze 4400 musi bejt kapacita az az, tzn. jedina nevyhoda ze baterku nevymenim, odchazej nejak? je to fakt takova nevyhoda?
    ZERO
    ZERO --- ---
    FERDA_MRAVENEC: a co tam davas za drat? A pomer PG/VG?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    projel sem nastenku a tak nejak vybiral podle i ceny a referenci na netu... byl sem si osahat ted Draga prvniho a jako libi se mi moc, jediny co me trochu stvalo ze me ty hrany zadrhavaj o snubak, tak ted nevim jestli Drag nebo manzelka :D ale nejak sem nepochopil ze novej model Drag 2 stoji mod min nez starsi Drag "jednicka"
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    ZERO: spirálku mám dole u vzduchu...kondenzace se objevovala, když nebyl nástustek zcela "doražen", chce to trochu přitlačit...

    Jediné, co mi u tohoto atíku vadí je, že ho nemohu plnit vrchem, vždycky mi začne po třetím potahu protíkat...musím ho plnit spodem...snad mu zaříznu závity, jako má kayfun...
    ZERO
    ZERO --- ---
    FERDA_MRAVENEC: a davas spiralu dolu ke vzduchu nebo ji trochu zvedas nahoru. A kondenzuje ti naustek? Me celkem dost. Da se to nekak omezit?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MIXI23: Ja mam vsechno stavene na triple coil a jedu 100W+ takze jednobaterkace vazne ne, i ten dvoubaterkac docela trapim a Legend je jediny ktery pouzivam, jinak mam same tribaterkace a jeden ctyrbaterkac takze mi legend do ruky prijde jeste celkem ok protoze proti Kooporovi je to prcek.
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    ZERO: ano, vlastním
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    WOLFGAR: Přesně tak. Mě právě ten Legend moc nesedl do ruky když jsem ho zkoušel v Shopu. Ten Aegis je co se týče výkonu nic moc na tu jednu baterku... I když má 26000 mAh tak mi vydrží max den (a to na něm jedu jen Single coil atíky) na dualy to nemá smysl.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MIXI23: Tak to pak uz zalezi jenom na tom jaky potrebujes vykon, odolne jsou vsechny tri, puvodni aegis me nikdy neoslovil protoze jednobaterkac je pro me s mymi 30mm atiky uplne k nicemu. Legend drzi, funguje bez problemu a je to jediny dvoubaterkac na ktery se ten 30mm atik vejde bez presahu.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    WOLFGAR: To spíš Geekvape Aegis (ten původní) a Geekvape Aegis Mini (ten lze nabíjet už přes USB ) a je z nich nejodolnější. Mám oba a nemůžu si je vynachválit.
    ZERO
    ZERO --- ---
    Cus nevlastnite nekdo vandy vape berserker MTL?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BIGEM: dost se mi libil LostVape Mirage ale ten resin me odradil. jinak splnoval plus minus vse co jsem chtel. ted mam SeriesB od JacVapouru a jak vydaji neco s DNA xxxC chipem tak bude pro me tezke si to nekoupit.

    coz mi pripomina. je nejaky navod jak v EScribe nastavit preheat? Dost se mi libi profil Powerful+ u MX Classu a rad bych ho nejak dostal do DNA75
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Pokud se budes drzet overenych vyrobcu tak vicemene cokoli. Neznamena to, ze mod nemuze mit sve mouchy, ale bude funkcni a pouzitelny. Jinak zalezi jake mas dalsi pozadavky na vykon, velikost, vahu, odolnost atd. Asmodus ma lepsi kvalitu nez wismec i kdyz co se koukam na par poslednich kousku tak mozna je v tabulce shodim o pricku niz, minikiny byvaly neznicitelne mrchy a to uz asi colossal take neni. Co se odolnosti tyce tak tezko trumfnout Aegis Legend od Geekvape, ten se jim fakt povedl, pri recenzich ho prejizdeli autem a hazeli z vyskovych budov a na bezne pouzivani je to neznicitelne - za cenu ze je znatelne vetsi a tezssi nez prumerny dvoubaterkac. Ale mam ho rok a nema jedinou vadu i kdyz ho taham vyslovene tam kde se bojim, ze bych jinej mod znicil, na vode jsem ho nekolikrat vykoupal, polozil jsem na nej kolo, parkrat mi upadl a porad funguje. Zase neni uplne dokonaly, diky vodotesnosti je to otrava ho nabijet kabelem takze z nej tahas baterky, zavirani dvirek na baterky je trochu vrtkave (ale kdyz uz ho dovres drzi jako bejk) a jedna baterka se mi ukazuje mene nabita nez je i kdyz to by asi vyresil update firmwaru.
    Celkem neznicitelne byvaji i VV mody, diky absenci displeje mas o vec mene ktera se muze rozbit nebo posrat a diky hodne jednoduche konstrukci na nich neni moc co posrat. Ne ze by treba takovy cricket nemel sve mouchy ale kdyz si zvyknes ze ti po vymene baterek na vterinu napali plny vykon tak take neznicitelna celokovova potvora.

    Ale obecne, mrkni na list vyrobcu, vyber neco od tech lepsich a pak se zeptej, lidi co ten mod maji nebo znaji ti reknou jake ma nebo nema mouchy.

    Jo a Karotka nema s recenzema nic spolecneho, je to zaplacena reklama jen uz to neni tak moc na oko jako Horst Fuchs ale v praxi je to to same.


    TEDDYBEDDY: Pico uz ma tolik verzi ktere se tak moc lisi ze si nejsem jisty nakolik ho doporucit. Chip je dobry, puvodni pico bylo neznicitelny drzak ale zase se na nej neveslo nic vetsiho nez 22mm atik coz je v dobe kdy se 22ky uz skoro nepouzivaji celkem na nic. Novejsi serie uz jsou pico 25, ale tam uz je zase ta kvalita horsi. Opravoval jsem tu resin edici a nic moc, ale je mozne ze kovove 25 na tom budou lepe. Na druhou stranu se zvlast mimo CR da sehnat v akcich za velmi odpovidajici rozumnou cenu takze proc ne a i kdyz odejde mod ten chip se da vyuzit dal.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    U Colossala mi odešla během 2 měs. povrchovka a pak display. Výhoda je, že ve Vaprio to eviduje a bez dalšího vyměnili a já ho hned prodal. Např. Pico s ArcitFoxem je imo lepší volba imo.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    LEXXA: super, diky za upresneni
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BIGEM: hele klidek. ja se k svymu colossalu choval fakt neopatrne. parkrat mi spadl,nosil jsem ho v upnutych kalhotech a tak. a protoze centerpin je nasroubovanej pres matku tak muze zavit trosku preskocit a vykla se to. kdyz nebudes delat blbosti tak budes v pohode. mne nevyhovoval vahou a velikosti tak jsem sel do neceho mensiho ale jinak za ty prachy ten mod ma smysl. to ze ja mam ocd a hrabe mi z kazdy kraciny je muj problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam