• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    WOLFGAR: Privedl jsi me na dobrou myslenku.
    Resil jsem jak mit 2 naplne s ruznymi obsahy nikotinu.
    Vice nikotinu do prace (prece jen jsem casto hodiny zavreny na jednanich a nemuzu ven)
    Mene nikotinu kdekoliv jinde.
    Proste si poridim druhou hlavu ve ktere bude jina koncentrace :-).

    Ten Scion 2 se dela ve 4 ruznych provedenich. Technicke rozdily jsem si precetl, ale netusim co to znamena v realu. Nedokazes mi to prelozit do laickeho jazyka?
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    WOLFGAR: Mozna hloupa otazka ale atik je jiny vyraz pro zhavici hlavu?
    Jinak ten Innokin oceanus je fakt sympaticky. Podivam se na prodejnu, meli by mit oboje.

    Diky :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHAAG: AIO neznamena ze to musi byt valec, jenom to ze je to vse v jednom kusu zatimco mody a atomizery muzes sice koupit v setu ale libovolne kombinovat tj vsechny mody maji stejny konektor na ktery dnes zasroubujes vsechny atiky. AIO je oproti tomu kompaktni a vetsinou mensi, valcum se obcas rika vape pen ale pouzivalo se to spis u tech starych mrnavych ktere opravdu vypadaly jako pero.

    Vaprio je byvala vasecigareta. Celkem ujde, je to velka firma tak reklamace tak nehroti jak malickati obchodnici ale zase nemaji vetsinou nejake uzasne ceny. Ale kdyz se mi nechce cekat na neco z ciny nebo potrebuju jen prichute atd. A jsem linej taky jdu tam protoze to mam kousek od baraku.

    Jinak u tech podu na nadrz moc nema smysl koukat protoze tech podu u sebe muzes mit treba deset a jen si precvakavat. Jinak bude mit vetsina AIO spis 2ml protoze EU... Jestli chces MTL tak ti to bohate staci, na DL je podle me lepsi vykaslat se na AIO a koupit normalni mod. Ale bacha DL hlavy ma dobre malo kdo. Mozna by pro tebe byl nejlepsi innokin oceanus, je to dobry deal dostanes set mod, atik a dve baterky myslim., pouziva modernejsi vetsi 20700 clanky a tak dele vydrzi i kdyz neni tak velky a tezky jako dvoubaterkac, netece a ma supr chut protoze innokin hlavy umi. Ten atik se da i pritahnout myslim na nejake volnejsi mtl, ale na takove to pohodove DL je uplne nejlepsi.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    SHAAG: MTL nikoliv MLT
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Diky moc vsem.
    Koukal jsem na Vaprio.cz (Praha - Andel), mate nekdo zkusenost?

    Jinak AiO uz jsem mel (nejaky Joy), ale nevyhovuje mi tvar valce na prenaseni a neustale vytekani liquidu. Tak hledam spise nejakou tu krabicku ktera se mi v kapse nebude otacet.
    Doplnovani liquidem a nebyt zavisly na nejakych proprietarnich naplnich (typu Heet, Glo a mrte dalsich) se mi vyslovene libi.
    Videl jsem nejake recenze na VooPoo Drag mini a pusobi to na me fakt dobre. Co si o nem myslite? Hledam neco do ~2k co by melo peknou vydrz a nadrz 4ml+.
    Ze zacatku jsem jel jen MTL ale u posledniho AiO jsem si docela zvykl na DL. Jestli to chapu spravne tak hlavni rozdil mezi MLT a DL hlavou je v odporu je tam nejaka mez od kolika se da pocitat ze je to MLT (treba >1Ω = MLT)?

    Jeste bych se chtel zeptat na znacky e-liquidu. Je mezi nimi nejaky specialni rozdil (krom pomeru)?
    Muzete mi nejake doporucit?

    Jak zabranujete aby vam z nadrzky neustale prosakoval liquid?

    TEDDYBEDDY: Joyetech jsem mel 2x. Prvni proste presttal po mesici fungovat (ucet jsem ztratil) a druhy byl AiO., ten me docela bavil (hlavne to DL), ale po asi 2 mesicich se mi doslovne rozpadl v ruce (kompletne se rozsypalo sklo) a zena mi ho vyhodila.
    Tak se mu asi radeji budu vyhybat.


    WOLFGAR: Na Innokin Pocketbox se urcite podivam :-).
    Diky za tip. Vypada to typove jako presne to co hledam.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    TEDDYBEDDY: tyo to vypadá strašidelně až :D
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    SHAAG: ahoj, tohle je jen ciste pravni, aby to mohlo mit vetsi objem nez 2ml
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHAAG: Jen ceska ochcavka EU bullshitu.

    Jinak jestli chces neco podobnyho heetu tak bych asi doporucil nejaky all in one set (aneb AIO) ja mam nejlepsi zkusenosti s innokinem takze doporucuji ty, ale AIO dela hromada dalsich slusnych vyrobcu jako vaporesso, aspire atd. Jen je dobre rozmyslet si jestli chces klasicke dolevani liquidu nebo pod system kde mas cartridge jak do tiskarny kde se pouziva nejcasteji solny nikotin s trochu jinym slozenim. Je to hodne podobne heetu az na to ze jedna cartridge vydrzi treba cely den, vychazi to draz a jediny clovek o kterem vim ze BO one ma ho objednaval z francie a jednou za pul roku udela objednavku cartridgi v cechach jsem je nevidel. Takze je to drazssi (asi ne vic nez heet ale neusetris na tom) ale zaroven uzivatelsky nejjednodusi, nic nikam nelejes, nic nemuze tect, zacvaknes cartridge a hotovo.
    Z dolevacich mel jsem do prace Innokin pocketbox tak ten muzu doporucit ale kdyby jsi chtel vyslovene neco s dolevacimi pody a tvarem a systenem podobne heetu tak to dela znacka jmenem suorin ale zadnou zkusenost nrmam takze bych se nejdriv mrknul na recenze idealne anglicke, cesti recenzenti placeni eshopy jsou spis jen takovy teleshopping.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Mohu se jeste optat co je za upozornenim:
    Tento výrobek je určený pro náplně bez obsahu nikotinu.!

    Jedna se o neco technickeho nebo jen pravniho?
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Ahoj,

    premyslim od prechodu z Heets na liquid. Bohuzel s nim mam zatim velmi rozporuplne zkusenosti (zkousel jsem eLeaf, Joytech etc.). Z nastenky jsem vycetl, ze jsem si klasicky vyzral to nejhorsi.

    Muzete doporucit nejaky obchod v Praze, kde mi slusne poradi a doporuci kvalitni grip (optimalne v setu)?

    Dale bych se rad zeptal zda je nejake reseni aby liquid neprotekal ven (problem u vsech typu co jsem zkousel).
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: jinak anti vaping lobby a nálady pomaličku řeší i v číně
    ZERO
    ZERO --- ---
    FERDA_MRAVENEC: me to zatim vubec netece. Plnim to horem snazim se to tam nalejt co nejrychlejc. Spis mi vadi ze kdyz to dyl stoji tak pri 50/50 dostanu liquid primo do pusy. Celkem nic moc. Pri 80/20 to je v poho. Celkove je to dost brutalne utazenej atik pro me. Po DLku je to celkem tvrdy. Nevim jestli sem vybral dobre..
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    druhej build za mnou, rovnou sem ted skocil z nerezu na fused clapton nichrom a super, jen trochu dyl najizdi, ale oproti nerezu kope jako kun, ten hit je fakt prisnej na blbejch 11W
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HARAKOCZKA: jo, proti gustu... :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Integrovana baterka umozni vyhnout se standartnim rozmerum, takze u mini modu apod. jsou to vetsinou vsechny, problem s tim neni, jen tim mas udanou maximalni zivotnost modu, nicmene pri nizkych vykonech na MTL zdaleka ty baterky nedostavaji takovy zahul. Pri kazdodennim pouzivanim bych rekl, ze v pohode vydrzi par let, ale kapacita se bude postupne snizovat a casem tu nezbyde nez koupit novy mod. To je take nejcastejsi argument priznivcu modu na 18650 jenze je dobre si uvedomit, ze valna vetsina modu na trhu od vyrobcu jako je smok a joyetech nevydrzi ani ty dva roky a je uplne jedno co tam je za baterku. Mini jsem v ruce nemel, ale voopoo vetsinou stavi jednoduche odolne mody, sice jako vyrobce meli nemalo kontroverze, ale co vim nic z toho se nevztahovalo ke kvalite jejich vyrobku, spis bych to nazval kulturni rozepri mezi cinou a amerikou - to ze cina moc neresi autorska prava nikoho moc neprekvapi ale neresi ani vapovani mladistvych a na to jsou zase alergicti v americe protoze tabakove lobby v US to vyuziva jako berlicku k regulaci vapingu.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    LEXXA: budějice ;) píšu do pošty
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SZANDA: deal. plzen nebo poradny pivo z budejc? :)
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Chlapi, děvčata, leží mě doma nevyužitý nový hastur mtl mini, kdo je z Prahy, vyměním za tři dvanáctky v plechu nebo pár jablek, nevoskovaných pokud možno, kdyby někdo chtěl. díky!
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MUTOID: třeba mně je tak aféra jedno. I ta druhá, že sponzorovali nějakej YouTube kanál pro děti. Mně se ty jejich věci prostě nelíbí...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: tady asi úplně moc fandů značky vůpů moc nenajdeš ... byli nějaký aférky s vykradanim konceptu a tak ... https://youtu.be/7J7NDmfkq3k
    a to jméno taky není moc sexy ale spousta lidí ten drag má rádo no
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    ZERO: uplnou klasiku ss316l 28ga, na 0,9ohm, 13w/230stC, báze 50/50

    Otázka pro všechy - protékání berserkera? objevuje se? Jak plníte?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam