• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    WOLFGAR: Sodoma gomora. Mladý feťáci neska neumí přišroubovat spirálku pod dva štroubky ani vypěstovat vlastní weed. Dyk de vo vlastní blaho, požitek, relax. Jak je možný bejt línej i na to - udělat si co nejvíc dobře? Chápete to někdo?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VACA: Osobne bych doporucil zacit spis tou T20 a jet hlavy, mam kolem sebe par lidi kteri chteli zacit rovnou motat a vzdy to skoncilo tak ze kdyz pak nemeli chut/cas se s tim motat tak se vratili zpatky k cigarum. Hlavovka je do zacatku dobra protoze te svou jednoduchosti podrzi nez ti cigara prestanou chutnat a hlavne si to vyzkousis jak moc te to chytne a ziskas predstavu co by jsi tak chtel dal. T20 je s tou cenou na tohle idealni. Zivotnost hlav mimo jine zavisi i na liquidu, obecne plati vim tmavsi tim vic hlavu zanasi, jak casto menit zalezi na chuti a narocnosti, chutove nejlepsi je hlava prvnich par dni, menit po tydnu je jeste v pohode a mam v praci experty kteri meni az vazne kdyz ta hlava je cerna a uz skoro netahne, treba po mesici ale to bych nejak nedoporucoval :)
    VACA
    VACA --- ---
    TEDDYBEDDY: Taky dekuju za tip. Koukal jsem na to. Ale POD system jsem nejak vyradil z vyberu. Prijde mi to moc jednoucelove zarizeni, a nejak filosoficky se mi nelibi po pouziti vyhazovyt cely ty tanky..
    VACA
    VACA --- ---
    WOLFGAR: Rad bych se jeste zeptal. Ale klidne i ostatnich.

    Jak dlouho vydrzi cca ta hlava, kdyz bychom to vzali na prikladu innokin T20?

    Je mi jasny ze se to odviji od intenzity pouziti, ale jen ramcove, dny, nebo treba tyden?

    A jak dlouho cca je to u motani?


    V pripade toho motani, co vsechno je k tomu potreba? Jakoby nejaky nutny minimum..

    Premejslel jsem ze pokud bych se rpzhodnul jit touhle cestou, poridil bych pro zacatek ty uz predmotany spiralky. -jakej cca odpor pro MTL?


    Moc dekuji za podmety.
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    VACA: Ad liquidy - asi jsem prehledl...jake mas chute? Ja osobne u tabakovych preferuju klasiku pokud mozno bez dalsich prichuti. Nez jsem zacal michat, braval jsem Klasicky tabak od Dreamix nebo Viginii od Aramax, od nichz chutnala i jemne dochucena Sahara.
    Ted u michanych mam oblibeny Desert Ship, ktery micham s Flavourit boosterem a svou bazi z fichema PG+VG. nedavno jsem vyzkousel NIC salt a musim uznat, ze je to lehce riznejsi. Vyskytujes-li se v Praze, muzu tinekde v centru nebo na Zizkove predat vzorek na ochutnani. :)
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR: No upřímně ani ne. :) To víš, že bych chtěl vyzkoušet nejradši uplně všechno, ale chci to teď právě zredukovat a jsem spokojenej s tim, co používám.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TWOH: Nechces ten supreme za neco vymenit? Sice uz stribrny mam a schazi mi do sbirky cerny ale... Ja pro dalsi supreme vzdy najdu vyuziti :)

    Jinak az budu mit cas to nafotit budu prodavat tak 50 atiku a par modu :D Uz nic jineho nez supreme nepouzivam a zbytecne se mi tu na to prasi.
    TWOH
    TWOH --- ---
    TEDDYBEDDY: No leží mi to doma, což mi přijde škoda/zbytečný, sám točim čtyři...víc nezvládám. :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TWOH: Co to?
    TWOH
    TWOH --- ---
    Na prodej, nemám pro ně využití.

    -------------------------------------------------------------
    STEAM CRAVE AROMAMIZER V2 RDTA - 350kč

    STEAM CRAVE AROMAMIZER SUPREME V2 RDTA - 500kč

    GEEK VAPE ZEUS RTA - 300kč

    SMOK TFV8 BIG BABY - 250kč
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    JIKE: 1.5 dává proti mini hafo smetanový páry, ale chuť mi připadá trochu míň prokreslená. Dávám je na střídačku podle nálady. Oba stojí za ty prachy.

    SKAFF
    SKAFF --- ---
    HERMAION: zrovna jsem shanel mtl a na základě tvyho postu jsem si dojel pro Sirena 2 a je to super, jak je to easy na build a zároveň to můžeš mit mtl i jako dl když byo pustíš. Dik za tip
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    JIKE: Čekoval jsem ho s nicsaltem. Dává pecky, chuť i pára cajk. Pak vycvakneš celej vršek, dáš novej. Kvalitní značka, promyšlenej systém. Vejde se do kapsy u košile. Kdybyych přestával hulit teď, beru dva, do každý cartridge jinou příchuť na střídačku. Dělaj to i s DNA cca o 500dražší, když si s tím chceš hrát.
    Pod systém - Lost Vape Orion DNA Go POD - Recenze (CZ)
    https://www.youtube.com/watch?v=SDmpfs0uKOI
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VACA: Jinak na vyzkouseni motani bych doporucil na mtl vzit z ciny doggystyle, je to mrnavy ale chutove velmi dobry atik a hlavne stoji kolem 8 dolaru takze kdyz pak dojdes k tomu, ze motat nechces tak jsi za to nedal petistovku ale stopade.

    S tabakovkami na mtl hit ti bude muset poradit nekdo jiny, ja jak jsem kourival hodne vodnici tak uz jsem zacinal na dl ovoci a ten hit nikdy moc nevyhledaval. Nikotin na hit byla skvely nemecka avoria, ale netusim jestli se da ted kvuli legislative jeste nekde sehnat.
    JIKE
    JIKE --- ---
    TEDDYBEDDY: ten má ale dost blbý kartidže ne?
    ZERO: já koukám na tu nvou 1.5
    HREBICK: :D ten je jak já :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    :DDD
    Arron Crascall on Instagram: “WHO IS THE VAPE KING..? ((Me?)) or ((@vaustinl)) ”
    https://www.instagram.com/p/Bvej0XHgNVa/?utm_source=ig_web_copy_link
    VACA
    VACA --- ---
    WOLFGAR: dekuji. A mohl bych te jeste poprosit: dokazal by jsi mi dat do zacatku nejakej tip na takovej liquid, abych mel nejakej vychozi bod od ceho odrazit.. Zatim jen nejakej konfekcni. Na michani se ted opravdu necitim..

    Jinak asi bych se tedy radeji vydal cestou nejakeho MODu. DL bych urcite casem take zkusil. To jen pro tenhle okamzik, proste do startu resim to MTL

    ZERO: dekuji, ja sem v tom ted musim jeste trochu zorientovat. Pak se pripadne ozvu, urcite to ale kvuli me neblokuj, kdyby to nekdo chtel..

    ZERO
    ZERO --- ---
    VACA: kdybys mel zajem vali se mi tu doma berserker mini 22mm.
    Na me je to moc utazeny. Kdystak napis do posty.
    Diky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WOLFGAR: Tedy abych byl presny kamarady vybavuji T20kou protoze za tu cenu je to nesmyslne skvely atik s utazenym potahem ktery pripomina cigara. Ale innokini all in one sety jsou taky super, pocketbox jsem mel jednu dobu na tajnacku v kanclu. Rikam ono opravdu jde hlavne o ty hlavy.

    A ano hit ti dela liquid, doporucuji prirodni nikotin ktery ma hit vetsi nez jemnejsi synteticky nebo salt nic. Ale zavisi to i na prichuti a bazi. Tam uz je nejlepsi zkouset a najit si to sve, sto hub sto chuti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam