VACA: Nez zareaguje nekdo z povolanejsich, uvedu par svych postrehu po pulrocnim vapovani predevsim MtL.
Loni v zari jsem po par letech obnovil vaping a nestacil se divit, kam se to dostalo. Jako uplny newbie jsem zacilil na DYI attik a DNA mod kvuli hratkam s nerezem a TC... Hodne mi pomohly hodiny travene na
http://www.e-cigaretafans.eu/forum/ a nejvic klucina ve Vapriu (Korunni 3), ktery se mne ujal a trpelive se mnou probiral kdeco. Nevim jak jinde, ale na teto pobocce se mi zdaji vsichni 3 prodejci velmi vstricni a i kdyz jsou spis na DL, maji tez znacne povedomi o MtL. Doporucuju tam zajit a sve dosavadni zkoumani s nimi konsultovat, urcite te to posune dal, navic si tam toho muzes dost osahat a ofoukat. :)
Ad MtL - predne zalezi, jaky potah u MtL preferujes. Ja rad vice priskrceny, pomaly a dlouhy. V tom mne rozhodne uspokojuje Sirena 2, ktera ma znacne sirokou airflow skalu. Pul roku jela cele dny v kuse, spiralku jsem menil 1-2x tydne (po objeveni N80 claptonu). A navic - je to sice DYI, ale spoustu veci odpusti a je velmi uzivatelsky privetiva.
Ad MtL vs. DL - nedavno jsem porizoval Kayfun 5, ktery je oficialne MtL, ale vyhrad na slukovani byla spousta s tim, ze uz je to spis DL atp. Musel jsem pak jeste prikoupit skrtici redukci, s cimz jsem diky recenzim pocital. U tech 'hybridnich' attiku bych byl opatrny. Urcite vyzkouset nebo zjistit z recenzi MtLkaru s podobnym vkusem. Spousta proklamovanych jako MtL/DL je pouzitelnych v lepsim pripade jen na DL. A nez se podari nejaky atty vyzkouset, urcite hlidat prumer naustku a moznosti nastaveni privodu vzduchu.
Primlouvam se za to, abys zkusil DIY - ja mel predtim oci navrch hlavy a nakonec zjistil, ze je super prave uz od zacatecnika zkouset davat vatu nebo si zacit motat spiralky. Moc mile mne to prekvapilo tim spis, ze nejsem od prirody zrovna zrucny. Pokud to s vapovani myslis aspon na nejaky cas vazne, vyssi pocatecni naklady se casem rozpusti, a hlavne - je to uzasny relax, ktery zabere max par hodin tydne. :)