• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    VACA
    VACA --- ---
    Ja se zase nevicim uplne nezrucnej, spis ze proste zrovna s timhle nemam tu zkusenost, no..

    Vono na videu v rukou profika to vypada jako hracka.
    Ale ja proste nemam tuseni co to je idealni mnozstvi vaty, jak se resi hot-spoty. Nejak mi ani neni jasny co se tam vlastne deje kdyz tu spiralku hladi pinzetou aby mu zacala zhavit z prostredka..


    Kazdopadne dekuju za rady. Vim po cem koukat..


    Jinak jeste sry za noob dotaz, nejak mi furt nejsou jasny ty zkratky RBA, RDA, RTA... vsude se to tak nejak poklada jako samozrejmost ze to kazdej zna..

    Nechcete jeste pridat na nastenku nejakej uplne zakladni slovnicek pojmu? ;) mrk mrk
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Jo to je ideal, ona ta hlavovka stejne neni nikdy uplne k nicemu, i ja po letech DYI a motani obrich silenych buildu jsem si toho sciona koupil jako zalohu a kolikrat me kdyz jsem vazne nemel ani tech deset minut na vycisteni a premotani a vsechny aromace spinavy zachranil.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: ja jsem taky startoval DL na hlavách, az jsem si byl po 2-3 mesicich jistej ze uz nebudu pálit ciga a zaroven se vic zalaskoval do vape jsem zacal motat :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BAAL: Ono fakt ten postup nejdriv zacit na hlavach a pak prejit na motani fakt ma neco do sebe. A kdyz spickovej hlavovej atik mas za dve kila a mod pak muzes pouzivat i s dyi neni duvod to lamat pres koleno.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    SC Aromamizér lite rta MTL!
    Aromamizer Lite RTA 23mm,Aromamizer series
    http://www.steamcrave.com/aromamizerliterta-p00078p1.html
    BAAL
    BAAL --- ---
    Co me teda z pocatku sralo ale pak jste to tady shodou okolnosti resili, je ze kdyz vymenim vatu tak to z pocatku hrozne prskalo do huby ze jsem mel chut to zahodit a po nekolika potazich to prestalo, tak jsem zjistil, ze nez to smontuji zpet je vhodne to zahrat nekolikrat a foukat do toho a teprve pak to cele smontovat, coz ty hlavickove nedelaji.

    Coz imho byla ta chyba proc jsem tehdy prvni pokus s motanim vzdal i pres Jikeho cenne rady v poste.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ono na tom nic neni... No jak pro koho, mam tu treba kolegu jesterkare kteremu i hlavicky musi sroubovat manzelka :) A ono jde spis o to, ze co delat kdyz clovek nema vubec cas a nema namotano, kurak to proste vyresi tak ze si koupi krabu, co vam mam rikat tuhle jsem jel do Kolina a zapomel si vape a taky jsem si koupil cigara v prvni trafice a tu pulku co mi zbyla daroval pak kamaradovi. Uspech heetu je take v te jendoduchosti, odnaucit kuraka kourit chce aby to bylo stejne jednoduche jako cigara. Proto do zacatku si vazne stojim za hlavovkami, kdyz se clovek do mesice stane nadsencem ochotnym si motat tim lepe, ale zacinat DYI neni dobre.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Mě teda to měnění spirál dost sere. Musel jsem si kvuli tomu koupit druhý cígo s atikem (díky Kozlikku, mam přesně to samý, z čehos mi dával pohulit posledně). Takže vždycky tejden kouřim jedno cígo a celou tu dobu se snažim dokopat k tomu, si ty spirály vyměnit na tom druhym, pak to udělám a tejden se zas dokopávám to vyměnit na tom prvnim. Spirály tam mam teda dvě a 5 minut mi to fakt netrvá a to si myslim, že jsem dost manuálně zručnej a spirály mam předmotaný.
    Každopádně jo, vyjde to mnohem levnějš, než furt kupovat hlavy i ta chuť je lepší, řekl bych.
    BAAL
    BAAL --- ---
    VACA: Vlastni zkusenost nedavno dohledatelna tady v klubu.

    RTA jsem odkladal x let a jel hlavicky z lenosti a ve vysledku jsem zjistil ze na tom za:
    A/ fakt nic neni
    B/ je to mensi oser nez porad shanet/objednavat hlavicky
    C/ kdyz kupujes hotove spiralky tak je to zalezitost 5minut

    Jak dlouho vydrzi vata, zalezi co vapujes, "bezny" liquid treba tyden, la tabaceria ktera mi prijde uplne super tak dva dny, hodne to zasira.

    Spiralu menim, vzdycky kdyz menim vatu a uz vypada hnusne, kupuju hotove a neni to o moc pomalejsi nez vymenit hlavicku.

    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    WOLFGAR: Sodoma gomora. Mladý feťáci neska neumí přišroubovat spirálku pod dva štroubky ani vypěstovat vlastní weed. Dyk de vo vlastní blaho, požitek, relax. Jak je možný bejt línej i na to - udělat si co nejvíc dobře? Chápete to někdo?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VACA: Osobne bych doporucil zacit spis tou T20 a jet hlavy, mam kolem sebe par lidi kteri chteli zacit rovnou motat a vzdy to skoncilo tak ze kdyz pak nemeli chut/cas se s tim motat tak se vratili zpatky k cigarum. Hlavovka je do zacatku dobra protoze te svou jednoduchosti podrzi nez ti cigara prestanou chutnat a hlavne si to vyzkousis jak moc te to chytne a ziskas predstavu co by jsi tak chtel dal. T20 je s tou cenou na tohle idealni. Zivotnost hlav mimo jine zavisi i na liquidu, obecne plati vim tmavsi tim vic hlavu zanasi, jak casto menit zalezi na chuti a narocnosti, chutove nejlepsi je hlava prvnich par dni, menit po tydnu je jeste v pohode a mam v praci experty kteri meni az vazne kdyz ta hlava je cerna a uz skoro netahne, treba po mesici ale to bych nejak nedoporucoval :)
    VACA
    VACA --- ---
    TEDDYBEDDY: Taky dekuju za tip. Koukal jsem na to. Ale POD system jsem nejak vyradil z vyberu. Prijde mi to moc jednoucelove zarizeni, a nejak filosoficky se mi nelibi po pouziti vyhazovyt cely ty tanky..
    VACA
    VACA --- ---
    WOLFGAR: Rad bych se jeste zeptal. Ale klidne i ostatnich.

    Jak dlouho vydrzi cca ta hlava, kdyz bychom to vzali na prikladu innokin T20?

    Je mi jasny ze se to odviji od intenzity pouziti, ale jen ramcove, dny, nebo treba tyden?

    A jak dlouho cca je to u motani?


    V pripade toho motani, co vsechno je k tomu potreba? Jakoby nejaky nutny minimum..

    Premejslel jsem ze pokud bych se rpzhodnul jit touhle cestou, poridil bych pro zacatek ty uz predmotany spiralky. -jakej cca odpor pro MTL?


    Moc dekuji za podmety.
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    VACA: Ad liquidy - asi jsem prehledl...jake mas chute? Ja osobne u tabakovych preferuju klasiku pokud mozno bez dalsich prichuti. Nez jsem zacal michat, braval jsem Klasicky tabak od Dreamix nebo Viginii od Aramax, od nichz chutnala i jemne dochucena Sahara.
    Ted u michanych mam oblibeny Desert Ship, ktery micham s Flavourit boosterem a svou bazi z fichema PG+VG. nedavno jsem vyzkousel NIC salt a musim uznat, ze je to lehce riznejsi. Vyskytujes-li se v Praze, muzu tinekde v centru nebo na Zizkove predat vzorek na ochutnani. :)
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR: No upřímně ani ne. :) To víš, že bych chtěl vyzkoušet nejradši uplně všechno, ale chci to teď právě zredukovat a jsem spokojenej s tim, co používám.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TWOH: Nechces ten supreme za neco vymenit? Sice uz stribrny mam a schazi mi do sbirky cerny ale... Ja pro dalsi supreme vzdy najdu vyuziti :)

    Jinak az budu mit cas to nafotit budu prodavat tak 50 atiku a par modu :D Uz nic jineho nez supreme nepouzivam a zbytecne se mi tu na to prasi.
    TWOH
    TWOH --- ---
    TEDDYBEDDY: No leží mi to doma, což mi přijde škoda/zbytečný, sám točim čtyři...víc nezvládám. :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TWOH: Co to?
    TWOH
    TWOH --- ---
    Na prodej, nemám pro ně využití.

    -------------------------------------------------------------
    STEAM CRAVE AROMAMIZER V2 RDTA - 350kč

    STEAM CRAVE AROMAMIZER SUPREME V2 RDTA - 500kč

    GEEK VAPE ZEUS RTA - 300kč

    SMOK TFV8 BIG BABY - 250kč
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    JIKE: 1.5 dává proti mini hafo smetanový páry, ale chuť mi připadá trochu míň prokreslená. Dávám je na střídačku podle nálady. Oba stojí za ty prachy.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam