• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MUTOID: nekde na ali jsem to videl 100ks za 2$. zkusim to najit. bez toho vazne ne
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: Wrap nestojí snad nic.. bez nej nikdy...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    prodělal se mi izolační kroužek na jedny baterii, natrhnutý, tak šel... nemám ale za něj náhradu... řešíte to nějak někdo samodomo nebo jedete někdo baterie rewrapovany bez něj??? dikec :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    NOX28W: horší by bylo, kdyby jsi měl jako kámoš alergii na nikotin.. otázka je, nevím neptal jsem se jak reaguje na nic-salt.
    Nicméně s tím PG je to hodně pravděpodobné. jak píšou kluci - demineralizovaná voda to řeší.
    WOLFGAR: je to tak, ale reakci může mít jen na jistých místech - třeba v krku, né na pokožce. tohle jedině na alergologii, ale nejsem si jistý, jestli dělají testy i na PG...
    SAKALICEK: že by jsi se díky Notre-Dame dal na MTL ? :D
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    SAKALICEK: ted ho prodava (enduro) nekdo na fb skupine za trojku, z druhy ruky, komplet baleni, zaruka
    NOX28W
    NOX28W --- ---
    XBAHNO: Že já vůbec lezu k doktorovi a řešim refluxy a alergie... když můžu tvořit obří bubliny. :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NOX28W: Destilovana voda je demineralizovana, obracene to obvykle neplati, protoze jednodussi a levnejsi cesta k demi vode je pres reverzni osmozu. V kazdym baubau ci na pumpe po 5l kanystech.
    Kdyz uz budes mit doma destilku a glycerin, tak 10 dilu destilky + 3 dily JARu bez vune(uz se shani hur, da se experimentovat) + 1 dil glycerinu, promichat a nechat den odstat. Vysledkem je napln do bublifuku, vhodna zejmena na tvorbu obrich bublin.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NOX28W: Vyzkousej, zamichej a uvidis ale ono te vody staci prekvapive malo a ta konzistence se zmeni hodne, mnohem mene nez kdyz redis PG. A ano sezenes v lekarne nebo drogeriich, leje se treba do zehlicek.
    NOX28W
    NOX28W --- ---
    WOLFGAR: A myslíš teda že 2% demineralizovaný vody budou stačit na MTL?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NOX28W: v lekarne mi rekli ze maji destilovanou a ze je to to same. s povdekem jsem odesel.
    NOX28W
    NOX28W --- ---
    WOLFGAR: tvle. kde seženu demineralizovanou vodu? Někde v lékárně nebo?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NOX28W: Dej ciste VG, at to mas stoprocentne vyzkousene kup i prichut ve VG (treba FUU ma VG radu ale je jich vic, hlavne u premiovek) a dored to 1-2% demineralizovane vody tim ziskas stejnou hustotu jako kdyby jsi tam PG mel. Pokud se ukaze, ze je to opravdu PG tak si davej pozor i mimo vaping, PG je typicky soucasti vetsiny kremu, masti, gelu, sirupu a dalsich leciv kde se pouziva jako nosna baze.
    NOX28W
    NOX28W --- ---
    MUTOID: No ono je taky dost divný že skoro čtyři roky to bylo ok, proto by mě to vůbec nenapadlo... třeba to nakonec bude reflux ale je zas divný že ORL řekla že to vypadá v pohodě. Obvoďák říkal že kdyby to bylo nějak hrozně v prdeli že by to viděla.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    NOX28W: na pg je spousta lidi alergickych a reakce je hodne rozmanita, treba ja nemuzu vic jak 30% pg pak mi vyskakuje nekdy koprivka na loktu :D nekecam, fakt...proto bych se i vsadil ze mas stopro reakci na pg... mtl davam narazove a 70/30 max ... zkus to vycesat vic a uvidis

    jinak tady ti predpokladam jeste nekdo lip poradi
    NOX28W
    NOX28W --- ---
    Čau ne, poslední dobou se mi dějou takový divný věci tak se s váma chci podělit. Asi před dvouma měsícema se mi objevil zvláštní pocit knedlíku v krku (jako kdyby mi tam uvíznul prášek nebo tak něco). Nijak to nebolí ale ten pocit je prostě nepříjemnej, nutí mě furt polykat a hlavně po psychický stránce na to člověk furt myslí a říká si že má třeba raka jícnu, krku nebo podobnou sračku. Hned asi po tejdnu sem si nasadil Omeprazol s tím že to asi bude reflux jícnu a přišlo mi že je tam. nějaká spojitost s jídlem obecně. Tenhle tejden sem si konečně udělal čas a zašel k obvoďákovi, ten mi udělal ultrazvuk a ten byl v pohodě, pak mě poslal na ORL a tam taky poměrně v pohodě (řekla mi že je možný že to bude reflux ale že to neni úplně jasně prokazatelný, ať ještě měsíc žeru omeprazol a když se to nezlepší tak mě pošle na gastroskopii). Každopádně teď jsem v komentech nějakýho článku o "alergii" na PG našel tohle:

    I have PG intolerance too but mine displayed itself as something continually stuck in my throat (i.e. Globus Sensation). Truly horrible and frighting.

    My throat was also very sore, dry and itchy. I couldn’t even eat for 2 months until I realized it was my ejuice.

    I switched to 100% VG and all is good in the world now.

    Takže možná řeším můj problém úplně špatně. Chtěl bych teď zkusit namíchat si 100% VG ale. nejsem si teda jistej jestli to. můj MTL Berserker utáhne? Když bych to třeba nějak extrémně vyčesal? Někdo nějaký podobný zkušenosti? Snad Wolf tu jede 100% VG co si pamatuju?

    Taky je pravda že už jsem tady jednu dobu řešil bolest hlavy z vapení což sem ale vyřešil tak že sem přestal vapit nic. salt a od tý doby mě hlava nebolela, je ale třeba možný že průser je pro mě prostě PG ale je to těžký takhle identifikovat.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Iddqd
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    qwsA
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    LEXXA: Wow to je raketa. :D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SAKALICEK: 5^2 a Lite vyzkouseno a spravna odpoved je nDuro
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Ó mocná Hlubino Myšlení kterej atík potřebuju:
    Kayfun Prime, Lite, 5^2 nebo 5?
    (c:
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: To by jim mohli rozdávat kayfuny s dotModem a vyšlo by to levněji :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    Levněji by vyšlo jim rozdat AIO a liquidy zdarma...


    Dělníci na lešení Notre-Dame navzdory zákazu kouřili https://www.novinky.cz/...ahranicni/503211-delnici-na-leseni-notre-dame-navzdory-zakazu-kourili.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam