• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: To by jim mohli rozdávat kayfuny s dotModem a vyšlo by to levněji :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    Levněji by vyšlo jim rozdat AIO a liquidy zdarma...


    Dělníci na lešení Notre-Dame navzdory zákazu kouřili https://www.novinky.cz/...ahranicni/503211-delnici-na-leseni-notre-dame-navzdory-zakazu-kourili.html
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    WOLFGAR: ja ho kupoval z druhy ruky za dvojku, netknutej a se zarukou tak sem neresil ze je to jenom do 75W, na moje mtl ktery jedu kolem 16-18W je to az az, sem si rikal


    SHAAG: diky, nebranim se ani necemu premiovejsimu, napr. ten prime me dost zaujal, co sem cetl tak na tabakovky je to top


    TEDDYBEDDY: diky, zkusim ji prizvednout az budu menit vatu zejtra
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    BIGEM: Spirálka vejš nad ofuk= větší hit. (Taifun gt3)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    BIGEM: Hele z cenove dostupnych urcite Innokin Ares RTA.
    Fakt je hodne fajn (za me lepsi nez ten Berserkr a to jak chuti tak hitem)
    Ultimate MTL RTA's Review - ARES MTL RTA, Kayfun Prime, Berserker mini & Siren 2
    https://www.youtube.com/watch?v=hVgMcCCZkQA
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Teoreticky to muze byt i tim malym rozsahem ale u DNAcka bych to necekal... ale mod s maximalkou 75 jsem mel taky naposled pred peti lety. Snizeni nikotinu urcite hraje roli, typ nikotinu vyrobci uz hotovych boosteru neuvadi no, ja vim jiste ze jde o prirodni jen u avorie.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    BIGEM: mimochodem, je to krasavec :)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    WOLFGAR: Diky, Dna sem poridil pred par dny, konkretne Paranormal dna 75c, pocit z pokoureni je urcite mnohem lepsi nez z Draga. V atiku mam 2.5mm spiralky NI80, ale ted sem snizil nikotin z 12mg na 9mg/ml tak to by mohlo bejt tim, ze to min kope nez ze zacatku. Zkusim kouknout i po tom prirodnim nikotinu. Boostery kupuju na dyi liquids a tam neuvadej o jakej nikotin se jedna.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Hit zas tak moc atik nedela, dela ti ho liquid jak prichut tak baze a sila nikotinu (pridorni nikotin ma vyrazne vetsi hit nez synteticky) vykon a spirala ale samotny atik spis vedlejsim zpusobem (jak velka spirala se tam vubec vejde) ale urcite muzes vzdycky zkusit doggystyle, diky malinkate kotelnicce na kterou se ale vejde celkem velka spirala umi delat hodne koncentrovanou mlhu a jak je mrnavouckej tak ti to jde rovnou do huby, nema vrchni plneni a je desne jednoduchej ale za 6-8$ ktere stoji u cinanu je to super kup. Mod s VV nebo DNA ma take mensi delay a drsnejsi krivku ktera ti da pocit tvrdsiho hitu, zvlast treba takovy noisy cricket umi pekne nakopavat, cricketa tu jednoho mam na prodej ale ten rozdil u atiku/modu je fakt dost maly a nejvic ti udela liquid takze to jestli chces nakupovat dalsi hardware nebo zkusis jine baze/prichute je na tobe.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Prosim pekne, poradit nejakej atik rta mtl, co ma poradnej hit umime? Muj berserker 1.5 nakej hit ma, ale chtel bych proste vetsi, jedu tabakovky hlavne a kdyz me to nehituje, cejtim se "nedokourenej" a sahnul bych po cigu a to nechci, kdyz uz se tri mesice drzim. Mam v oku kayfun prime nebo kayfun lite 24mm, ale nevim jak to maj s hitem
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *co jsem zkoušel
    VACA
    VACA --- ---
    já zatím trochu smutně konstatuji, že jsem to zatim ještě nenašel. Všechny ty tabákovky co jsou zkoušel mají v chuti určitou složku kterou bych pospal jako "pochcaná sláma":( Zejména mi nevyhovuje ten ocas kterej v puse zůstává, skoro bych řek až dlouhodobě..

    Velmi přemýšlím o tom, že bych zkusil prostě jen nějakej nikotinovej liquid uplně bez příchutě..

    Trochu se v tom ztrácim.

    je možné použít např toto samostatně? https://www.eliquid-brno.cz/...UIDY/5/9813-10-ml-ChemNovatic-NicShot-Booster-50-50-Nic-Salts-9-mg-ml

    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    IKKIE: Ale jinak dobrej dotaz. Vrchní českej motač spirálek odpověděl na Fb takto:

    Martin Braidman Bernreiter Častokrát jsou přechoďáky na kontaktech centerpinu v modu nebo na tlačitku modu vyšší (s vyšším vlivem) než rozdíl hodnot mezi mody nebo buildovacími základnami... takže bych do nějakých 0,05 Ohmu vůbec rozdíly neřešil..Jestli ti základna naměří 0,25 a mod 0,2 Ohmu, tak je to ještě pořád OK.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    BAAL: Já ten build nakonec předělal. Narval jsem tam akorát tolik vaty aby to prolezlo spirálkama. Prostě co to šlo a dával jsem bacha, ať pořádně vyplním vatou kanálky. Vatu jsem tentokrát moc nevyčesával. Už to neprská liquid, semtam to mírně zabublá, ale nevidím tam funkční vliv a najednou se to všechno krásně usadililo.
    Asi chce ten atik hodně vaty. Spirály máš jaké?
    BAAL
    BAAL --- ---
    IKKIE: Me to prska taky a nevim uplne cim to je pri kazde vymene vaty u kdyz to radne rozfoukam pred sestavenim a tak, trva to tak 10potahu a pak uz je to cajk i kdyz dolevam liquid nebo dlouho stoji.

    Hotove hlavy to nikdy nedelali, tusi nekdo cim to je?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    IKKIE: 0,05Ω je pro proprietální ohmetr v modu daleko za tolerancí jeho přesnosti, odhaduju tak 10x. Čili to měření ber spíš jako orientační, že to máš jako dobře osazený, bez zkratu, atak.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    Tak už jsem nevydržel a koupil. Zatím jsem hodně překvapený, jaký je to rozdíl oproti Cascade z kitu... I když mi to mírně prská do pusy (asi málo vaty), tak na první dobrou se mi snad povedlo osadit. Je OK, že mi mod ukazuje odpor 0,18 na spirálkách 0,47 (dualcoil)? Čekal jsem, že to bude děleno dvěma (tedy 0,23). Nebo je 0,05 ohmů zanedbatelná hodnota? Omlouvám se za asi blbý dotaz, ale jsem z toho ještě vyhukaný jak po prvním zásunu :)
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    HONZEEN: Hustýýý..Mrknu na to. díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam