RENDALF: Na co největší produkci mlhy ti budou cpát šmejdské smoky na obří hlavy a podobné nesmysly, tomu se vyhni obloukem, chuť je mizerná, životnost těch hlav je kolem tří dnů a v čechách stojí i několik stovek a životnost modů od smoku není o moc lepší. Jediný způsob jak docílit opravdu velkou produkci mlhy a zároveň mít funkční stroj je si sám motat a vzhledem ke spotřebě (já dávám standartně 30ml za běžný den, ale na dovolené kdy jedu celý den klidně i 80...) i míchat.
Druhá rozumější možnost je koupit si kvalitní DL mod na dobré hlavy ze kterého to bude dobře chutnat a který ti vydrží a bude mít slušnou produkci mlhy která ti na 100% stejně bude sračit protože to bude mnohem víc než dává jakékoli MTL a většina běžných setů. V tomhle ohledu je bezkonkurenčně nejlepší Innokin Scion 2 buď s libovolným modem podle chuti nebo rovnou za dvojku v setu Protonem. Není to super výkonná hračka s dvaceti spirálami ale jak na něj dělají asi šest různých druhů hlav tak jednou z nich je třeba i mesh head který dokáže i při nižšších výkonech mlžit opravdu pěkně.
A jo ja vím že už to vypadá, že tajně dělám Innokinu obchoďáka ale to je pořád dokola, zrovna tenhle týden, jeden kolega si koupil na MTL Prisma a dneska mi vykládal jak je hrozně nadšenej no a druhej kolega si poradit nenechal, vlez do vapria kde mu samozřejmě vecpali smok (mají na nich největší marže takže mám pocit, že defaultně cpou smok všem) a hned ten den mi volal proč to je hnusný, prská to, pálí se to.. těžko mu vysvětlovat, že ty hlavy se s aspire na který je zvyklý nedají moc srovnávat...