• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BAAL: tam nejak nemuzu najit slozeni tech eliqidu co testovali... tj zase nejaka objednavka od filipa?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Study finds e-cigarette flavors can damage cardiovascular cells - CNN
    https://edition.cnn.com/2019/05/27/health/vaping-heart-cells-study/index.html
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: jj :D z ciny nikotinovy koncentrat 99% :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdo z vás si nechal poslat basu liquidu?

    Zaměstnankyně pražské pošty se otrávila chemikálií ze zásilky https://www.novinky.cz/.../505689-zamestnankyne-prazske-posty-se-otravila-chemikalii-ze-zasilky.html
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    HOUMLES: :DD
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SAKALICEK: to by me ani nepolechtalo v krku :) ja jedu 150-180W a denne otocim 2x3 VTC6 :))
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    HOUMLES: Hele 15W/0.9ohm=tři dny jedna vtc6 :)
    Na odpor 0.1 mám triadu ;)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SAKALICEK: vypada fajn, ale skoda, ze ma jenom 75W
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Jinak dotbox 75W doporučuji. Má pozlaceny vodiče a je to dal znát. Účinnost je výborná a ten elox je taky boží :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Yes. Je to nutný. Nedokázal jsem ten mód rozpulit, jsou tam někde prelepeny sroubky. odpajis zem, noc zásadního. Sralo mě jak ten odpor skáče a bigem mě donutil podívat se proč. :))
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: krásná krabice. já mám rád krabice :-) hel co ten Lost Vape? pájel jsi to?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VACA: Vida efekt proč MTL hlavy vydrží déle jsem tu vlastně ještě nepopisoval.

    V podstatě když to zjednodušíme každá hlava (nebo u RBA každý build) vlastně nevydrží X dní ale jednoduše vydrží protečení určitého množství liquidu. Životnost vaty je dána přímo tím kolik liquidu profiltruje, stejně to je s usazovaním nečistot na spirálce samotné a k tomu všemu ještě přispívá kondenzace, té jde samozřejmě z velké části zamezit správnou konstrukcí atíku/hlavy/buildu ale vždy je tím výraznější čím více mlhy je produkováno.

    Takže ony vlastně MTL hlavy vydrží stejně jako ty DL hlavy, pokud by jsi použil stejný liquid tak obě dvě zvládnou třeba 30ml liquidu jenže zatímco u MTL těch 30ml budeš tahat týden u DL to dáš za dva dny. K tomu přidej složitější konstrukci a více materiálu u DL hlav navyšující jejich cenu a dostáváš se k tomu proč zatímco u MTL většina lidí je schopná jet hlavovky dlouhé roky u DL většina brzy přejde na RBA.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    VACA: pracuju do desiti do vecera na Praze 1 a vetsinou jeste doma ponocuju, takze na na ctyrce u me je mozny to vyzvednout klidne v jednu rano :)
    VACA
    VACA --- ---
    BIGEM: tak ja se vyhledove ozvu do posty. Samozrejme me to zajima.. Ted mam teda do konce mesice naslapano praci kazdej den, zadny volno :) Pracuju vetsinou vecer do noci, takze to hadam ze to je asi presne ten blbej cas..


    VACA: ps: posledni poznatek k te T20S, kterej bych asi mel zminit kdyz uz jsem ji takhle vychvalil a pridal se k doporuceni.
    Jediny na co je treba dat pozor, aby tam nebylo liquidu prez pulku toho okynka, pak to ma tendence trosicku jakoby probublavat pri potazeni do komina a to neni prijemny. Jinak fakt nemam co bych tomu vytknul ze svy pozice furt jeste zacatecnika:)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    VACA: jj Prazskej
    VACA
    VACA --- ---
    BIGEM: Diky za nabidku. A ty jsi prazskej?
    VACA
    VACA --- ---
    Sory za preklepy psal sem to z mobilu.

    Jinak teda jeste jednou diky za super doporuceni.
    Ten pomer cena/muzika je u ty T20S fakt uchvatnej. Za dve stovky atik kterej funguje spolehlive, netece, hlavy maj dlouhou zivotnost a navic ma clovek v baleni hned dve... co dodat, proste pecka:) Klidne si koupim jeste treti zase v jiny barve, kdyz budu chtit mit “nabito” vic prichuti na stridani:)
    Za me muzu potvrdit a vrele doporucit vsem zacinajicim co to chtej zkusit, moc neutratit, a hlavne nic neresit.

    (Btw Kdyz vzpomenu jak vypadal svet e-cigaret treba pred 5ti 6ti lety, tak za tuhle cenu? to jako wow!)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    VACA: hele ja jedu jenom mtl a tabakovky, nedam na ne dopustit a sladky mi nejede skoro vubec, ted zrovna mam asi devet druhu namichanejch tabakovek a stridam to :) klidne ti poskytnu naky svy oblibeny tabakovky na test protoze sem mel spoustu nedobrejch, par i hnusnejch, este me ceka jich par ochutnat, ale to co mam ted hotovy je vsechno super
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Resp. obe ty MTL-ka mam T20S abych byl presnej. Proste ty levnejsi, a fungujou fakt vyborne. Delaj docela slusnej obem pary, na to ze MTL bez jakyhokoli stelungu, ale taky maj ty hlavy fakt obrovskou zivotnost..
    VACA
    VACA --- ---
    Ja teda pridam svoje reference.
    Na doporuceni, uz tomu jsou naky tydny, jsem poridil innokin T20 na MTL, a k tomu jeste Scion 2. A dekuji!

    Ja spis jedu to MTL, ale Scion 2 jsem uz otocil par hlav, vyzkousel ruzny varianty.
    Ta trojspirala (nebo jsou tam ctyri? Ted si nejsem jistej) Byla fajn, akorat se pak trochu pripekla jedna z nich, asi to k tomu ma trochu sklony, kdyz uz je min liquidu a cloubek zavapuje mintezivneji, jak to drzi u pusy nakloneny..
    Pak jsem zkousel tu s nejmensim odporem (jedna velka spirala) na 200W to je teda uz fakt celkem festovni mlhostroj. Nekdo mi rikal ze to uz ani neni DL a cloudchasing, nebo tak. Ja se v tom moc nevyznam:)
    Akorat teda to ma potom enormni spotrebu liquidu, doslova zmizi pred ocima po par potazenich..
    Uplne primy srovnani nemam, ale pomer chuti na mnozstvi pary me asi nejvic bavila ta mesh hlava.. Akorat mi prislo ze se ten mesh vcelku rychle napekl. Uz byl takovej zacernakej a bylo na nem videt trochu pripeceniny, i ta chut sla dolu, i kdyz vata byla furt dost pekna. Ale vypalit se to neda..
    Nejdyl mi paradoxne vydrzela ta nejmin odporova nejvic vykona hlava.

    Naopak u T20 maj ty hlavy az obdivuhodnou zivotnost. U me prez tyden uplne v pohode..

    Obecne mi prijde, ze tyhle atiky, at uz je v nich hlava jakakoli, nejlip fungujou na ty vyssi doporuceny hodnote.
    Ze zacatku sem se spis drzel na spodni hranici u kazdy co je na nem doporuceno, pak me jednou napadlo zkusit tu horni, a nejen ze to zacalo vic odparovat, ale hlavne se citelne rozsvitila ta chut! :) od ty doby uz jedu horni limit co je vygravirovanej na te ktere hlave..

    Taky je ta T20 tak levna, ze jsem si koupil jeste druhej celej komplet atik v jiny barve..
    sice proto, ze v jednom mam LQ uplne bez nikotinu jenom chutovej, a v druhym mam naopak jen cistej LQ nikotinovej bez jakekoliv prichute.
    Za me osobne ten cistej splnuje efekt lip nez tabakovky. Dava to paradni hit, clovek se “nakouri” nikotinem ze prestane mit chut na cigo, a nekrouti se mi po tom huba jako po teh tabakovkach..
    Vlastne jsem zjistil ze z tohohle ohledu v nikotinovce prichut defakto nepotrebuju, on uz ten obsah nikotinu (nejdriv sem mel 16, pak 12) tomu dava urcitou cigaretovou trpkost v ustech.
    (Kdyz jsem o tom tak premejslel, tal je to asi ustredni chut v klasicke cigarete kterou kurak vyhledava, a znacku pak uz IMHO voli spis podle toho u ktery mu nejmin vadej ty slozky okolo, a nebo v zavislosti na cene. Kazdej to ma trochu jinak)
    Alorat by to chtelo mensi podil VG, (doufam ze to ted rikam spravne) Proste aby to klidne min “coudilo” a melo jeste trochu “sušší” tu chut nikotinu..
    Ale nerikam ze jsem nad tabakovkama uplne zlomil hul, ale z teh co jsem zkousel mi zatim zadna nesedla, a ted uz vlastne nemam potrebu hledat dal. Ani se mi nechce za to utracet abych po trech potazich zjistil ze to zase neni ono..
    Ale kdybych se dostal do kontaktu s necim dobrym, nebranim se tomu..

    Jinak co se tyce chucemejch LQ, tak mi zatim nejvic sedla cokolada. Kdyz jsem jeste hledal vhodnou tabakovku a kroutil hubou, tak me nevim proc napadla cokolada. A vlastne zatim je u me furt top, i pred nejakym ovomixem co jsem dostal pchutnat. Pak jsem zkousel nejakou matu, a to byl tezkej krok vedle. Resp uplne ze startu dobry, ale po pulce tanku uz sem to nemohl ani cejtit.
    Jedu zatim furt ten dreamax banany v cokolade, ale ta cokolada je tam dominantni a banan jakoby na pozadi.
    A taky to super voni! I kdyz to ma clovek i jen tak polozeny na stole:) Ale voni i kapsa nebo batoh kde to clovek prenasi:)

    Nicmene ted uz bych pomalu chtel zacit michat vlastni liquid, kdyz na to prijde tak ty cokoladovky mam obcas dost spotrebu:) Mozna i tim ze ji jedu bez nikotinu.. Nebo max s 1,5.. Ale vetsinou ma po ruce obe, a spis si obcas do ty cisty v tanku prikapnu trochu ty 1,5 nez naopak:)
    Proste vlastne tyhle chutovky vlastne ani nechci moc spojovat s klasickou nikotinovou zavislosti, potazmo kuractvim..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SPAJDA02: Vapovani je z Ciny tudiz naprosta vetsina vyrobcu krome low-production rucne delanych hipsteru je take z ciny vcetne Innokinu, padelky hlav jsem jeste nikdy nevidel, "padelkum" atomizeru se rika klony a nejsou to tak uplne padelky protoze ti to prodavaji s tim, ze to jen kopie originalu casto ze zminene hipsterske rucni vyroby s cenou originalu v radech nekolika set dolaru.

    Takze klidne aliexpress, tusim ze innokin ma i oficialni store na ali a nebo gearbest/fasttech originaly to budou vsude, lisi se jen cena, kdyz nakupujes dopredu do zasoby tak je fajn pockat si na slevu, na fasttechu maji parkrat do roka 10-15% na veskery sortiment.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam