• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    RENDALF: zatim si nikdo (mtl) nestezoval
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    SAKALICEK: kancl je kancl, ale v tech hotelech zminujou vzdycky celkem mastny pokuty, ze bych se nerad s nekym dohadoval, jesli je vaping koureni nebo nikoliv:)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MUTOID: Máš nějakej zdroj, kde se přímo konkrétně hovoří o THC olejích, který způsobují ty problémy?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    RENDALF: Mám kancl pro 12lidi a poplach jsem ještě nespustil. ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mame v praci tyhle cidla, nedavno meneny a s kolegou sme do nich oba zkouseli cudit iqosku, abychom meli jistotu, ze muzem bafat v praci a pohoda :)
    JIKE: ne, ve vaporizeru :)

    RENDALF
    RENDALF --- ---
    SAKALICEK: tak to radsi uz nebudu pokouset
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIKE: v tyhle "elektrocigarete" https://www.kvalitnivaporizer.cz/vaporizery
    SAKALICEK: byl jsem pritomen ale muj v6 byl nastesti v kapse. nejvtipnejsi bylo ze se to stalo tim ze jsme s enejak zakecali a svalova pamet zafungovala a kolega natahl ve vytahu
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    LEXXA: Vlastní zkušenost? :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: v elektronické cigaretě? na PG/VG? nebo myslíš jako něco jiného?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SAKALICEK: ani nemusis vohulovat. ale treba vedel jsi ze ve vytazich od otisu jsou pozarni cidla? :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    RENDALF: Minuly týden mi v kanclu běhala nějaká solvina s teleskopickou tyčí a zkoušela funkčnost požárního čidla. Na můj dotaz zda čidlo detekuje “páru” z el. Cigára odpověděl, ze když to poradně voroštuju tak to bude fungovat lépe než jejich sprej. :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RENDALF: jj, to rikali vsichni kuraci, pak si zkusej iqosku a dojde jim po par dnech ze to, co smrdi, je prave cigareta :)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    SAKALICEK: to by ale znamenalo zadnej vaping v hotelech a letadlech...
    DRAGON: ja bych skoro rekl ze to je to suseny hovno z nutrie...takhle nejak bych si predstavoval ze to hovno muze smrdet kdyz se dostatecne zahreje:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIKE: kamos normalne tabak kouri, proc by ho nekouril? Ma vapo Crafty a normalne pres nej kouri balenej tabacek. Zadny sladidla ani chute, normalni tabak.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIKE: mne prijde ze cela ta kauza je dana tim ze dragon asi mysli takove ty vaporizery na bylinky a my myslime takove ty nase hracky na liquidy. a jinak ohledne TC nevim nevim. vysivam co to da ale behem peti potahu mam spalenou vatu, kdezto kdyz jedu na watty mi identicky build vydrzi aspon tri dni.
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: tabák ve vapu jsem nikdy neviděl. tam se ani nedává. nebo myslíš liquid? jak je to pak časem zasraný? no to si člověk musí měnit aby to měl pěkný a čístý. a i tak - to vzniká často na vyšší výkony. Když jedeš na TC a na málo, tak je to okay. navíc to je často jen nadělaná příchuť nebo sladidlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MUTOID: ok, mrknu na to, dik
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DRAGON: hele ty pm iluze :) ... iqos neni vape a k urcitymu paleni tam dochazi, ano je to vykoupany v buhvi v cem ale neni to vape... vape je ciste odparovani (pokud nejsi idiot a nepalis vatu nebo necistis spiralu) ...

    tady jeden uplne jednoduchy test co si muzes udelat i doma
    IQOS experiment
    http://www.youtube.com/watch?v=8wurIj2rhNk

    ...to hnedy neni glycerin ;) viz taky

    jako tady ti nikdo nebere ze ikos je lepsi nez ciga, ze je to urcite min skodlivy atd... sam jsem to koupil mame kdyz nevydrzela odladit vejp a porad se vracela ke klasickym cigum... jde o to, ze technologie zahrivani tabaku nelze proste a jednoduse nazivat vapovani! ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jaký závěr si má běžný uživatel vytvořit? IQOS je rozhodně škodlivý, je to na něm uvedeno a určitě ho nelze doporučit nekuřákům. Obsahuje nikotin, který je stejně návykový jako u běžné cigarety. Avšak pro kuřáka klasických cigaret je požehnáním, i přes možné neznámé škodlivé látky obsahuje o 80%-90% méně nebezpečných látek, jak připustila i speciální komise britské vlády. Vodní páry vzniklé odpařením glycerinu z IQOS především neobsahují spálený dehet, který je ve většině případů označován za hlavní příčinu většiny chorob a rakoviny, neboť nedochází k hoření papíru.

    největší průser u iqos je těžce návykový nikotin. Lidem, kteří přecházejí z cigaret byl ale iqos jen doporučil, dá se odvyknout na kouření mnohem lépe, než když člověk konciy s cigaretama.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MUTOID: hele ale to se pletes, promin. To co rikas ty, je to, ze iqos jen zahrivas zhavitkem, pritom to vubec neni pravda. V iqosce je take glycerin, ten se nahriva a vytvari paru, kterou posilas pres ty struny tabaku a proto vyfukujes paru, nikoliv tabakovy kour. To, co vyfukujes nema s tabakem.nic spolecneho, kdyby to tak bylo, tak to obsahuje alespon nejake mnozstvi dehtu, coz neobsahuje. Je to para, co jde ven. S nikotinem.
    Nebo je tu neco, co mi unika? Plus Phillip Morris lze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam