• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    GREGI
    GREGI --- ---
    NEVILL: ja mel vzdycky problem s vaperskym jazykem... i kdyz sem namichal ruznych 10 prichuti stejne sem je hodne rychle prestal citit. Asi i diky tomu ze mi nikdy nic moc jineho nez citrusy nechutnalo A jakmile sem dostal rezistenci na chut bud to bylo fakt hnusny nebo nijaky. Tem glycerin je sam o sobe trochu nasladlej a prijde mi to ted takovy jeste cistci. Nemluve o spineni civky...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GREGI: jako asi dobrý že to můžeš kouřit tak nějak kdekoliv, to není cítit, že jo...ale jinak nevím...
    GREGI
    GREGI --- ---
    NEVILL: jop
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GREGI: jako jen báze a nikotin?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak uz skoro mesic vapuju bez prichuti a musim rict ze sem to mel zacit delat uz davno:))
    JIKE
    JIKE --- ---
    Oficiálně: Škodlivost vapingu VS cigarety | přednáška přední české profesorky Králíkové
    http://www.youtube.com/watch?v=KiCOTwrl0IA
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    31STITCHES: Fuu jsou vyborne, ale sladke jsou dost takze vic naredit a ovocne mam jeste rad TPA ktere prave moc sladke nejsou, spis kyselejsi.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    31STITCHES: Za me od The Fuu Ananas je libovej!

    Příchuť The Fuu Spécialités Ultra Juicy Pineapple CO (Svěží šťáva z ananasu) 10ml
    https://www.elektro-cigareta.cz/...-specialites-ultra-juicy-pineapple-co-svezi-stava-z-ananasu-10ml/
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    31STITCHES: nekolik lidi mi ted chvalilo https://www.eliquidshop.cz/catch-a-bana-10ml/ ale nemuzu posoudit, sladky nehulim, jediny co sem zkousel sladky bylo od Monkey, a ten je super, obecne, mam rad veci od nej
    JIKE
    JIKE --- ---
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    doporučte nejlepšího výrobce příchutí ... jde mi hlavně o ovocné příchutě typu ananas, meloun atd, tedy ne až tak moc sladké... Míchat budu do 100% glycerinu a na DL vapík... Díky
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    KRISHNA: Prepni na vykon a vypal ji. Pak ji umej. Pak je jak nova. TC brani vypaleni civky pred vymenou vaty.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    máte takovýhle výdrže cívek i na TC? Mě vždycky vydrží tak 20ml juice a musim tu cívku vyměnit, protože už nehulí/nechutná tak, jako předtim.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    VECTOR: mam zeus single rta, vatu menim jednou za jeden az 3 dny max podle toho jaky ejuice mam (cim vic barevny tim vic to zasira, tabakovky taky vetsinou zanesou civku) civka vydrzi cca 2 mesice (Ni framed staple coilogy 0,3 ohm 30mm) ... vymena coil a vaty do 5ti min a taky nejsem nijak extra zrucnej, spis cvik uz
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    VECTOR: Drát vydrží dlouho. ;) měním podle nálady. S vatou je to horší. Záleží na liquidu. 3dny až týden.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    BIGEM: ne ze by bylo potreba to menit ty vatu ob den, ale ja to mam rad cisty, proto
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    VECTOR: zalezi na liquidu co vapujes, maceraty tabakovek svinej vatu klidne po jednom tanku, ja hulim tabakovky (nemaceraty) a vatu menim jednou za dva az tri dny, je to prace na pet minut, spiralky kdyz sem kupoval ve vapeshppu, tak mi vydrzela pekna tak tyden, ctrnact dni, pak sem menil, ted uz pul roku jedu spiralky od Stifa na fb, ma je super (micro fused clapton NI80) a vydrzi mi tri mesice kdyz se o ni staram
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    VECTOR: já měnim vatu jednou za dva měsíce, někdy ani to ne, když je dobře udělaná, tak vydrží i dýl podle mě, uplně bílá. Spirálky přemotám tak jednou za půl roku (taky jde o to jakej drát tam dáš), ale asi je to tim, že vapuju čistou bázi s nikotinem. Když jsem dával příchutě, tak jenom málo, takže to bylo dost podobny. Ale časem jsem zjistil, že každý příchutě se dá přehulit a vůbec mi nechybí.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Ahoj, mam zacatecnickej dotaz: jak dlouho vydrzi spiralka v tech RDA/RTA co jsou dnes tak popularni?
    Ja se predzasobil aspon Vaporesso Drizzle tankama, ale nedavno presel na Vaporesso VM Solo 22 (AIO penm nevim proc neprodava nikde u nas, kdyz jejich VM 22 Tank, kterej prisel az pozdejc, zacali montovat na nakej novej set s gripem). A pak jeste koupil samotnej VM 22 tank a 75W EHPro pen mod, tak tam muzu narvat ostatni nickoodporovy coily EUC co vyzadujou mod.

    No a protoze jsem tak nejak prirozene za posledni dva tejdny prestal kourit, pristihl jsem se, ze menim civku ve VM tanku denne (bez modu tam clovek stejne strci jen dve - EUC 0.6 Meshed na DL a EUC 1.0 CCEL na MTL).

    Coz uz fakt neni ekonomicky, obzvlast pri cenne, k terou si cesky prekupnici zlodejsky reknou za jednu hlavu do atomizeru - pokud to sem vubec nekdo dovazi.
    Co jsem projizdel obchody, tak ale i predmotany spiralky, i kdyz je to kus blbyho dratu, taky vyjdou dost draze. K mymu gripu prisel EHPRO RDA tank na "notchcoily" (s moznosti namontovat i klasickej drat),ale ta nochcoil trubicka se tam jen zacvakne, vypada to dost blbuvzdorne.

    Hodne jsem googlil a nasel spoustu textu o tom, co je RDA/RTA/RDTA/SQUONK, ale v zadnym se autori nezabyvali prave zivotnosti dratu a vaty (coz v pripade vymennejch hlav napise vyrobce v kazdym FAQ).

    Napriklad, muzu jako mezikrok vymenit jen vatu? Anebo se vata meni ultraregulerne s kazdym x-tym potahem a vsem to pripada tak normalni ze o tom zapomneli nekde napsat? A jakej je rozdil v chuti, spotrebe liquidu a vydrzi mezi napr. 0,2Ω a 0,5Ω DIY civkou?

    Ale muj dotaz smeruje hlavne na tu zivotnost a prakticnost DIY a RTA reseni, uz ted musim vsechny coily (rozdil 2 USD vs. 89 Kc u vasecigareta.cz za kus) i eliquidy objednavat ze zahranici (protoze u nas vsichni prestali prodavat Five Pawns liquidy a liquidy od kanadskejch Premium Labs Co., coz jsou takovy ty Dr. Fog's Milk series apod.).
    A ja nejsem moc manualne zrucnej, uz ted jsem casto zapatlanej i pri blbym michani liquidu a plneni atiku ;))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    RENDALF: ten jestli se stane příštím prezidentem, tak budou mít v Americe prohibici skoro na všechno...ale kdoví, možná tam potřebují novou generaci gangsterů...
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    Michael Bloomberg blames FDA for contributing to teen vaping epidemic - CBS News
    https://www.cbsnews.com/...eo/michael-bloomberg-blames-fda-for-contributing-to-teen-vaping-epidemic/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam