Ahoj lidi,
mam na vas par dotazu ...
Vcera jsem si koupil EGO AIO , trochu z nouze (ano ekonomicka situace), prestal me bavit Logic vape pen pac je to neskutecna sracka (za 3 mesice mi odchazi uz druhej), zajimalo by me nekdo jestli ma s EGO AIO tady zkusenost, chapu ze jste tady vsichni matadori, taky jsem byl, mel jsem 3 alieny ale odchazeli mi povetsinou vlastni vinou (pady z vysky a strech v praci), holt jsem se musel vratit k zakladum :) btw pokud by chtel nekdo 2 fungl novy baterky (18650), muzeme se domluvit na nejaky vymene treba za liquid (beru ale jen sul) nebo je necham za pakatel, bude asi chvili trvat nez si budu moct dovolit nakej poradnej box
Chci se zeptat za prve na airflow krouzek, mam pocit ze moc nefunguje (nebo to nepoznam), respektive mi neprijde moc rozdil na min/max airflow, je to normalni nebo tam ma byt ten rozdil fakt znatelnej, jde mi o to jestli mam zvazit zas cestu do Vapria a resit to s nima ... Ma s tim nekdo zkusenost?
Dal se chci zeptat, co jsem cetl tak ty doporucovany hlavy BF SS316 jsou pekny mrdky uz od vyroby (jedna se spali za 2 dny a druha za 2 tydny) tak me napadlo ze bych pouzival kompatibilni ProC-BF ktery jsou o dvacku levnejsi a pry maji lepsi sani liquidu , ma s nima nekdo zkusenost? Jinak jsem cetl tip nedotahovat vrsek cigara az na kost ale jen na 3/4 dotazeni , ze pry se u tech hlav pak dole macka gumicka a je blby sani liquidu a tudiz paleni hlavy ...
Posledni dotaz je spis na michace , potreboval bych udelat z 20ky nicsalt boosteru 10ku a chci se zeptat jestli to staci naredit pul na pul s bazi stejnyho pomeru, pocitat umim ale jen by me zajimalo jestli neni nakej chytak s nicsaltem ... na nicsalt jsem presel diky Logicu, byl mi i doporucen do toho EGO AIO pac kdybych prej presel zpatky na klasickej nic tak by me to udusilo (a to fakt nechci, po operaci srdce je pro me ted kazdy zakaslani neskutecny peklo)
Diky moc za pripadny odpovedi na my lame dotazy :) vapingu zdar