WOLFGAR: jojo pakl 10ks a mam 3 pakly, protoze postovny z UK bylo dost pekelny a jinde to nemeli.
Co se mi s tim SS316 meshem deje je to, ze to malo kouri a pak se to najednou zcela nahodne pripali - mam podezreni, ze jak ten mesh je rychlej tak je tam nejakej spike nebo to blbe precte voltaz a dost se to prismahne. Ale asi staci ubrat vykon, mesh fakt moc nepotrebuje... Nicmene vcera jsem namotal tu dual zakladnu a je to mozna lepsi, i kdyz rychlost toho meshe je dost neprekonatelna a urcite se k tomu vratim jen co budu mit cas si s tim vic pohrat. Jo a na 40W na sucho se to skoro okamzite spali.
Jo, nejlepsi chut to zatim ma rozhodne s tema prilozenejma K A1 meshema, podarilo se mi to vychytat tak ze nemam ani jeden dry hit, ale kazdej den premotavam zatimco s TC to vydrzi o dost dyl (kdyz to funguje). Delam kombinaci obou technik pro mesh - nasikmo tu vatu nastrihnu a pak ji jeste proridnu ostrim. Problem je, ze cim to udelam ridsi pod spiralkou tim lepsi to ma chut (logicky bych rekl ze to bude lepe sat, stejne jako u normalni spiralky) - jenze u meshe je to opacne a mnohem driv se to tam nekde pripali a chutna to naprd. Kdyz tam ty vaty dam hodne, tak se to zdaleka tak rychle nepripali, ale taky to nema tak dobrou chut. Chtelo by to mit pod tim meshem nejakou pruzinku a davat ty vaty min, nebo tam mit nejakej savej material co pruzi (mozna jen trubicka z meshe by stacila?)