• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Ja taky kourim sladky veci, jen jsem uz linej a nejsem do toho zapalenej jako v dobach kdy jsem na vapovani travil hodinu kazdej den jen pripravou, motanim, spiralkama atd. ted jak chci max jednou za pár dní za pet minut premotat tak jsem zacal preferovat atiky ktery nekondenzuji do vaty. Z aromamizeru i u V1 dokazu protahnout tak 50ml nez potrebuji nejak urgentne premotat.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: neboj, ja to mel rozdelany uz hodnekrat ;) jezdi to dobre, jen to nesmim vzit za ty vystupky, to je cely.


    WOLFGAR: je menim vatu denne, protoze kourim sladky veci...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jinak to spis zni, ze ho tam mas blbe danej nebo ze se ti nekde kousnul krouzek. Cely to rozeber a promaz cistym liquidem. AF a JC krouzky se tentokrat sundavaji vrchem po tom co vyndas sklo.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Mam tri V1 a dobre dva roky uz nejedu nic jineho a to protekani je u nich takove relativni. Prvnich par tanku je sussich, obcas az moc a po par dnech se naopak dostane do stavu rozbredle ulepenosti. Ne ze by vyslovene tekly jako to umi jine atiky. A ja uz jsem moc linej na to abych menil co dva dny vatu takze i treba Brunhildu ktera je chutove epesni nejspis dam pryc protoze kondenzuje tak, ze prvni tank-dva jsou skvele, ale jakmile se kondenzat nasaje do vaty tak chutna hur nez aromac ktery sice te vysky nikdy nedosahne, ale vydrzi byt dobry nekolik dni.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: me ten puvodni neprotekal, jen kdyz jsem udelal fakt nejakou velkou chybu. Ale je pravda ze tohle je jeste o neco sussi. Akorat juice control mi chodi trochu divne, jako kdyby byl krivej, musim ho zmacknout na ty rovny casti jinak s tim nejde tocit, proste se to kousne. A kdyz dam vic vaty tak z nejakyho duvodu trochu hur saje, co pomuze je prave parkrat s JC pootocit, hned jsou videt bublinky a moc nechapu co se tam deje.
    Normalni deck jsem zatim ani nezkusil, jedu furt jen mesh s tema spiralkama co k tomu byly, normalni mesh mi tam vubec nefunguje a taky to z nej totalne ztrati chut (SS316L 150 mesh).
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Ja porad jedu jen pady tak to zkusim az dorazi advanced verze. Tu meli jen v Ostrave tak jsem ji musel vzit na eshopu. Zatim jsem si namotal 0.15 4mm Demon coil dual tj to co standartne jedu ve V1 a upgrade ve tvaru kotelny a AF je docela vyrazne znat. AF na full je stejny, ale rozdil je v moznosti dat si jen stredni a spodni lajnu ktera ma pri porad dost dobrem prutoku vzduchu opravdu lepsi chut. Kotelna uz je konecne trochu zkosena s lepsim pruchodem do komina coz take chuti trochu pomohlo a celkove je ta staba o dost praktictejsi. Jsem zvedavy jestli to, ze je nyni lock ring umisteny logicteji nad AF vyresi protekani a celkovou obcasnou upatlanost prvni generace.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja se snazil koupit single coil deck, to tu taky nikdo nema... ale ten mesh je docela fajn, i kdyz s tim furt trochu zapasim. Zacal jsem jinak pripravovat vatu (na konci ji zesikmim a prohrnu), ale obcas mi nedoleha uprostred k tomu meshi - jenze kdyz tam ty vaty nacpu kopu aby to prilehalo tak to zase blbe saje. Mozna to chce proste pady a ne vatu...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: A ja jsem kokot, protoze jsem si koupil ten kratsi abych posleze zjistil, ze ten v baleni mesh zakladnu nema, ve vapriu advanced verzi nemaji aby mi to vymenili a samotny mesh zakladny zatim v cechach nikdo neprodava. Tak jsem objednal jeste advanced verzi z jineho ceskeho eshopu. To se mi ta sbirka aromacu zase zacina nejak nekontrolovane rozrustat a to jsem zjistil, ze ti hajzlove udelali i noveho titana ktereho samozrejme musim mit taky...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Tak EGO AIO slo do kopru (coz me mrzi pac uz jsem si do RBA hlavy motal uz pekny spiralky , vyreklamovat to vzhledem k padum asi uz nemuzu :/ ) ,tomuhle stroji uz neverim, den na pyru :( nez mi prislo VaporStorm ECO 90W do kteryho jsem zrecykloval TVF Baby 8 co jsem predtim mel na Alienovi (kterej taky odesel driv do kremikovyho nebe), plus dve novy 18650 baterky co jsem tu nabizel a nikdo je nechtel, koupil si rychlo 2A nabijecku at ty baterky muzu stridat a musim rict ze teda velka spokojenost.

    VaporStorm ECO 90W je levnej! (400,-) , lehkej a funkcni jednobaterkovej mod na rozhrani mechaniky (primy napeti do atiku) a je to pecka, nevyhoda je 700mA nabijeni a nema passthrough a tudiz je dobry mit dve baterky a rychlonabijecku ale doporucuju ... Dela to s mym TVF8B slusny mraky a mam zas pocit ze nak normalne vapuju, a cert vem displej , ovladaci prvky atd ktery jsou akorat zaminka to rozbit

    Ted jeste sehnat RBA pro TVF8B :)



    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Testuji Innokin Ares 2 MTL a musim rict, ze je to fakt paradni atomizer.

    Buildovani je opet super jednoduche (blbuvzdorne)
    Nove reseni airflow, ktere lze menit i pod spiralou (bez jejiho sundani) je naprosto skvele.
    Nove ma ochranu proti nahodnemu otevreni (musi se nejdriv sundat drip tip).
    Podani chuti vyborne (v cenove relaci bez konkurence).
    Vybava je opet hodne bohata (vcetne buildovacich nastroju a kouroveho skla).
    Cena pod 800,-

    At si kdo chce co chce rika, bude v me kazdodenni sestave vedle mnohonasobne drazsich atomizeru.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Is Smoking A Protective Factor Against COVID-19?  | Vaping Post
    https://www.vapingpost.com/2020/05/05/is-smoking-a-protective-factor-against-covid-19/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SAKALICEK: neco takového jsem chtel slyšet predtim. ale tak ja verim, ze tohle neni posledni stroj, který jsem si poridil.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BRKODLAK: Účinnost, kvalita zpracování, rozměr, váha.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SZANDA: jenomže ten barrel se mi vzhledove nelibi uz v zakladu. jinak nevim v cem je rozdil. ono je to stejne víc o tech atomizerech, nebo ne?
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    BRKODLAK: Víš co, můžeme si myslet co chceme, ale hlavní je, že jsi spokojený ty :-)
    Drag je prvních pár tejdnů dobrej, pak z toho začne slézat nekvalitní povrchovka a je to hnusný. Kdyby sis vzal barrel, uděláš lépe, ale ono to je už teď jedno.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Kdyby někoho zajímalo jak dopadl můj výběr... Čtvrtek jsem měl neuvěřitelně nabitý a to ještě po noční, tudíž beze spánku. Bylo šest večer a já měl být v sedm na zkoušce, byl jsem na cestě do zásilkovny, která je ve vape shopu. Zajet do vapria, nebo jiného obchodu už nepřipadalo v úvahu a já už jsem měl solidní bažení po vapování (a to nepoužívám žádný nikotin). Rozhodl jsem si prostě něco koupit tam. Měl jsem vyhlídlý drag mini, zohlednil jsem ale ve výběru zdejší doporučení na double barrel, a to tím způsobem, že jsem si vzal drag II, který je na dvě ty klasické baterie, takže je možné mít v tom 6000 mAh. Výdrž mě až překvapila. Originální atomizér je DL, pak mám ještě MTL Tigon Aspire, který jsem si koupil už dříve, a můj laický subjektivní názor je, že je to dobrý atomizér, chutná to z něj skvěle a to i při nízkých výkonech - jedna žhavící hlava, kterou k tomu mám je na 10-12W, a pak mám ještě jeden DL atomizér, ten originální ke smoku max grip, do tohoto atomizéru jsem si pořídil žhavící hlavu, která je až na 130W, tak se už nemůžu dočkat, až ta současná bude zralá na výměnu, protože když jsem poprvé vyzkoušel vapovat na 90W, měl jsem pocit, že jsem se napil nějakého sirupu .)
    tl;dr díky za rady, mám radost.
    btw. co si o těchto přístrojích a součástkách myslíte?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    poridil sem ke Kayfunu a GTR este squonk a jako super, obyc cinsky rdacko za par korun a jak z nej chutna paradne
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HARAKOCZKA: jop. kanthal.
    Uz to mam objednany z UK, ale kdovi jestli to pristi tyden zvladne dorazit (Ceska Posta ted zari, jedna zasilka mi visi mezi ukrajinou a cz uz vic nez mesicc).
    Mam tu civky Vandyvape meshe (150-400) ale na tom se mi to fakt hrozne napaluje, asi je i ta 150 moc husta...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ZVIRATKO: Ještě jsem to zahlédl na ejuice, ale tuším, že taky kanthal
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HARAKOCZKA: nedostupne (a taky mam pocit ze nerez je jen modry)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam