Solomon Mesh RTA
https://www.kaees.com/solomon-mesh/
mam ho doma asi 3 tejdny a je to zazrak a posun ve vapingu jakej jsem za 10 let co ekourim nezazil...
srovnavam s TFV12 Prince, kterej pouzivam jako daily posledni snad 3 roky a vicemene s kazdym podobym RTA protoze jsem jich zkusil mraky.
vatu jsem za celou dobu nemenil a nemam duvod, chut je porad stejna a na pohled (kdyz ho otevru) je porad krasne cista... u prince po tejdnu zacla bejt cejtit a po 14ti dnech (tak dlouho jsem to vetsinou nenechal dojit) bylo videt, ze je i spalena kolem spiraly.
taky aby ne, staci se podivat na to jaky to ma otvory na liquid a kazdymu musi bejt jasny, ze tenhle tank nebude mit problem se zasobou :)
mesh se vubec nepripaluje, zadnej dry hit, vypada presne tak jak jsem ho tam pred 3 tejdnama namotoval...
u spiralovych tanku jsem po tejdnu mel celou spiralu obalenou pripecenym hnusem a musel jsem vypalovat.
spotreba .. vetsina tu vi, ze jsem jel na A1 120-150 VW tzn. vetsinou mi u prince a nejakym double coil 0.15 setupu vydrzely baterky tak necelej den, spis jsem obcas dobijel kdyz jsem mel po ruce micro usb. v pripade tohodle tanku jedu na 60W max a chutna i pali to uplne stejne a jsem schopnej dat skoro 2 dny na ty samy baterky/mod..
co me ale prekvapilo uplne nejvic je to, ze jsem to proste vyndal z krabicky, umyl a namotal jejich vatou, meshem a tim micro cinskym sroubovackem a jedu skoro mesic v kuse... proste ready to vape pro lamy, ale na max profi urovni...
koukal jsem uz dluho po nejakym mesh tanku, ale vsechny me odradily kvuli kapacite... za to tenhle tank ma s bubble sklem 6.5ml coz mi pokreje tak 3/4 dne v pohode.
za me 9.9/10, fakt jsem nemel v ruce nic lepsiho, ale nechavam si malou rezezrvu do budoucna :))