• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: To je prave problem RBA s meshem, je s tim mrdacka a dry hit z meshe je to nejhorsi co te muze potkat. Ale na premade coily je mesh naprosto perfektni protoze mas perfektne fungujici coil s uz zabudovanym meshem, perfektni vape a zaroven nic neresis. A s cenou coilu pri nakupu v bulku kolem 2 - 2.5$ je to kvalita vape a pohodli ktery jsem za to ochotnej zaplatit.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: jojo mesh je super, kdyz funguje. Ja mam 16ml Aromamizer s meshem, teda vlastne uz 2 :-D a nestezuju si.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak jsem se vratil k vapovani... nejak jsem na to prestal mit cas tak jsem vetsinou nebafal nic, obcas vodnici, vyjmecne krabku smradu na akcich v lete no a ted jsem si rekl, ze potrebuju nejakej low effort vape a zjistil jsem, ze uz existuji DL vysokobjemove pody. Poridil jsem Artery nugget GT, dvoubaterkac s 8ml podem s tim, ze se tam da nacvaknout i 510 platforma a pouzivat proste jako obyc mod kdyby me ty jejich meshove coily nechytly. Mesh coily delaji 0.4 a 0.15 zatim jsem zkusil jen ty 0.4 a byl jsem dost v soku. Asi si pamatujete, ze jsem stavel hrozne silenosti, mega coily, 5 coil buildy, silene draty, obri atiky... no tak tahle vec vazi pulku nez moje obvykle mody se steamcravem, ma stejnou kapacitu, zere 30W a chut a vape production je naprosto nesrovnatelna. Mam pocit, ze se konecne vyrobci s mesh coily dostali do faze kdy se tomu uz da RBAcky tezko konkurovat. Po 4 dnech je chut porad perfektni, jsem z toho dost vedle, ale asi uz se k RBA nevratim... nikde zadnej bordel, nic neproteka, zadne dry hity, perfektni vape nonstop, nahradni pody stoji kilco a s coilou z nich nic netece, nekape, muzu je klidne nosit po kapsach a prehazovat chute za behu aniz bych u sebe musel mit nekolik modu. Mazec, jestli nekdo premyslite o pohodlnejsim vapovani tak Artery muzu hodne doporucit.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: kde?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: ted ji typek prodava za 1600
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: hm hm jsem nalomenej :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    BIGEM: Naprosty souhlas. GTIV je fakt famozni
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: jako trikrat lepsi to asi neni, to ne, nicmene chutove je to proste jina liga, plus zpracovani, vzduchy, design apod. ja highendu propadl a ten rozdil oproti cine je u nekterejch atiku propastnej, nerikam ze neni dobrej nakej levnej atik a ani kazdej highend neni nejlepsi, ale zrovna gt4 je proste top na DL, navic z druhy ruky se da koupit za 2.5k a to je pohoda cena
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: ja ti nevim... ze by to by 3 nasobne lepsi? jako 4k za tank mi vzdycky prislo ulet, na to jsem asi barbar... neni to tak, ze me spis odpali ty prachy za nej mezi tu stredni vape tridu nez ze by to byla takova zmena v samotnym pozitku?? :)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: porid GT4, to te posune proti Zeusovi na jinou planetu :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    nejak se mi zda ze utichl vyvoj tanku s keramikou... mate nekdo ozkousen nejaky? nebo jedeme proste porad klasicky coils? :) ... jedu porad zeus single a chtel bych to nekam posunout :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    FEKASON: jestli to nemá žádnou chuť, je to jetý, nebo chemie musí déle zrát. pokud má chuť na jazyku - liquid na jazyk, možná máš moc velkou koncentraci. tyhle příchutě dost chemika. někdy stačí i kapka na 10ml 50/50 aby jsi to cítil. bacha na to je to zrádný. pak přidáváš a po 14 dnech to je silný jak prase a po měsíci doleješ 90ml aby to bylo ok.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    FEKASON: ja si s flavourart hral hodne jednu dobu, dal jsem 2-5%, nikdy se mi nestalo,ze byc je necitil... zrani je u nich bouzel dlouhy, min. tyden... ale nemichal jsem je s nicsaltem, ten tenkrat nebyl... covid? :D
    nevim, zkus znovu, mozna spatny batch, tezko rict
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    ZVIRATKO: Mám to 50/50 nic salt do podu.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    FEKASON: je klidne mozny, ze se ty chuti nejak navzajem vyrusi, umet umichat prichut je docela magic... a kolik mas VG? Vic VG potrebuje vic aroma, nekdy o dost vic...
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Jaké máte zkušenosti s příchutěma od Flavorartu? Výrobce doporučuje koncentraci na 2-3%, já jsem namíchal 3% Lesního ovoce + 1% spearmintu a po týdenním zrání je liquid bez chuti. Přidal jsem tedy další 2% a po třech dnech je situace stejná. :(
    Nepotřebujou ty aromata prostě jenom déle zrát?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    ... coz mi pripomina.
    Lezi mi doma 3D vytistenej REBEL s 75C. na 21700. Poridil jsem si ho a nejak jsem si k nemu nedokazal najit cestu. Kdyby nekdo chtel vaperskou kuriozutku, temer nejetou. V originalnim baleni tak se urcite zvladnem nejak smysluplne domluvit.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    HREBICK: zrovna u tohodle (obecne i u iqosu) by me strasne zajimalo TCO.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HMM NOVINKA!
    Zajímavej hybrid e-cíga a iqos





    Quawins Vstick Pro sada - Quawins | Vaprio
    Quawins Vstick Pro sada - Quawins | Vaprio
    https://www.vaprio.cz/produkt-quawins-vstick-pro-sada.html
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    JIKE: A přemotávat by se mi to nechtělo teda, to musí bejt hrozná piplačka :) Už mě stačí domácí RTAčka. Vzhledem k tomu, že caliburna používám hlavně venku, tak spotřeba hlav je celkem malá.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    JIKE: Ten samý liquid, výdrž hlavy plusminus na stejno. Jenom už do toho neliju salt 20mg vzhledem k odporu a výkonu. 10mg bohatě stačí, ale i tak většinu času používám freebase 6mg. Časem mají na trh přijít nové 1ohmové hlavy, tak jsem zvědavej, jestli to bude znatelný rozdíl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam