Tak jsem se vratil k vapovani... nejak jsem na to prestal mit cas tak jsem vetsinou nebafal nic, obcas vodnici, vyjmecne krabku smradu na akcich v lete no a ted jsem si rekl, ze potrebuju nejakej low effort vape a zjistil jsem, ze uz existuji DL vysokobjemove pody. Poridil jsem Artery nugget GT, dvoubaterkac s 8ml podem s tim, ze se tam da nacvaknout i 510 platforma a pouzivat proste jako obyc mod kdyby me ty jejich meshove coily nechytly. Mesh coily delaji 0.4 a 0.15 zatim jsem zkusil jen ty 0.4 a byl jsem dost v soku. Asi si pamatujete, ze jsem stavel hrozne silenosti, mega coily, 5 coil buildy, silene draty, obri atiky... no tak tahle vec vazi pulku nez moje obvykle mody se steamcravem, ma stejnou kapacitu, zere 30W a chut a vape production je naprosto nesrovnatelna. Mam pocit, ze se konecne vyrobci s mesh coily dostali do faze kdy se tomu uz da RBAcky tezko konkurovat. Po 4 dnech je chut porad perfektni, jsem z toho dost vedle, ale asi uz se k RBA nevratim... nikde zadnej bordel, nic neproteka, zadne dry hity, perfektni vape nonstop, nahradni pody stoji kilco a s coilou z nich nic netece, nekape, muzu je klidne nosit po kapsach a prehazovat chute za behu aniz bych u sebe musel mit nekolik modu. Mazec, jestli nekdo premyslite o pohodlnejsim vapovani tak Artery muzu hodne doporucit.