• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    DIE_DIE: Sice na DL, ale jedu absinth od dekadentu. Ale teda podstatne redenejsi, nez je doporuceno, cca 2%. A uz par let se mi to neprekourilo. Obcas to necim prolozim, podle nalady a rocniho obdobi, ale 98% casu tam mam zelenou.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    DIE_DIE: Ja to resim tak, ze sebou taham 2-3 mody.
    1 x lehci tabakovka (RY4, tramvaj, infamous slavs..)
    1 x tabakovka s pridanym ovocem (pridam Fog division Apple pie, Milfman..)
    1 x neco chladiveho (icebreaker, red death, mythoclast)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DIE_DIE: cistou bazi
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DIE_DIE: Dinner Lady Strawberry Macaroon. MTL, DL, ADV :)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    co si dáte na každodenní vape při práci aby se vám po 2. tanku nekřivila huba? :) na mtl
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Taifun GTR, GTIII, GTII, GTIV, GX a The Rook

    SMRTK
    SMRTK --- ---
    HREBICK: já mám čerstvě boost pro a musím ho jenom chválit, dokoupil jsem redukci na 510 a jedu i MTL s berserkrem, konečně to má usb-c, chuť a komfort používání je o parník dál, než jsem byl zvyklý.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DIE_DIE: Vaprio maji ted do konce mesice ve sleve Artery Pall II za ctyri kilca, pod s 1000mAh baterkou a coily od artery jsou spicka. Krome 1.2 Ohm na MTL navic maji i 0.6 kdyz budes chtit zkusit i DL.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Ještě než to hodím všudemožně: Nemá někdo zájem o Dotaio (gunmetal, perfektní stav) s orig. Dotshellem? Za cca 2500,- ale rozumné dohodě se nebráním.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Mě teď nedávno bratr odprodal Aegis Boost Plus 40W 18650 Pod sada kde jsou mesahový hlavy. A taky jsem dost čuměl když to měl jako nový a zkoušel jsem to od něj a na to že to vlastně nemá žádnej atomizér jen jako tu cartridge tak to má dost super podání chuti. A má to i MTL cartridge. Na jednu baterku 18650 a super i udělaný šroubovací víčko. Je to lehký a má to IP67. Jedinej mínus je že ta cartridge je plastová, ale prodává se i nějaká redukce na 510 závit. A nebo koupit rovnou ten Aegis s 510. Za mě velká spokojenost. Je to univerzální a super funkční když nechci motat...

    https://www.vaprio.cz/produkt-geekvape-aegis-boost-plus-40w-18650-pod-sada.html
    GREGI
    GREGI --- ---
    DIE_DIE: jedu ted voopoo argus a muzu doporucit. na dvoubaterkas supr komapktni, kuze prijemna a ma usb c:)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    DIE_DIE: me i dost dalsi lidem u Draga mini dost zlobila ta integrovana baterka, behem velmi kratky doby zacala ztracet kapacitu.. do litru to zas takova slava neni, mozna Lost Vape Grus, nebo Aegis solo
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Ahoj, rozbil se mi muj vape (měl jsem Tessera). Hlavu mám Hastur Mini.
    Byl jsem relativně spokojený, ale jel jsem na 25W, u více mi přišlo že se páli.

    Prosím o radu, jestli je Voopoo Drag mini dobrej, popř. jaký mi doporučíte do 1K??
    Kouřím MTL, silnější nikotin, a jde mi šetrnost k vatě + dobrou chuť a rychlý náběh.

    Popř. jestli máte nějaký oblíbený atomizer na toto kouření na RDA systému.

    moc díky za rady
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: To je prave problem RBA s meshem, je s tim mrdacka a dry hit z meshe je to nejhorsi co te muze potkat. Ale na premade coily je mesh naprosto perfektni protoze mas perfektne fungujici coil s uz zabudovanym meshem, perfektni vape a zaroven nic neresis. A s cenou coilu pri nakupu v bulku kolem 2 - 2.5$ je to kvalita vape a pohodli ktery jsem za to ochotnej zaplatit.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: jojo mesh je super, kdyz funguje. Ja mam 16ml Aromamizer s meshem, teda vlastne uz 2 :-D a nestezuju si.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak jsem se vratil k vapovani... nejak jsem na to prestal mit cas tak jsem vetsinou nebafal nic, obcas vodnici, vyjmecne krabku smradu na akcich v lete no a ted jsem si rekl, ze potrebuju nejakej low effort vape a zjistil jsem, ze uz existuji DL vysokobjemove pody. Poridil jsem Artery nugget GT, dvoubaterkac s 8ml podem s tim, ze se tam da nacvaknout i 510 platforma a pouzivat proste jako obyc mod kdyby me ty jejich meshove coily nechytly. Mesh coily delaji 0.4 a 0.15 zatim jsem zkusil jen ty 0.4 a byl jsem dost v soku. Asi si pamatujete, ze jsem stavel hrozne silenosti, mega coily, 5 coil buildy, silene draty, obri atiky... no tak tahle vec vazi pulku nez moje obvykle mody se steamcravem, ma stejnou kapacitu, zere 30W a chut a vape production je naprosto nesrovnatelna. Mam pocit, ze se konecne vyrobci s mesh coily dostali do faze kdy se tomu uz da RBAcky tezko konkurovat. Po 4 dnech je chut porad perfektni, jsem z toho dost vedle, ale asi uz se k RBA nevratim... nikde zadnej bordel, nic neproteka, zadne dry hity, perfektni vape nonstop, nahradni pody stoji kilco a s coilou z nich nic netece, nekape, muzu je klidne nosit po kapsach a prehazovat chute za behu aniz bych u sebe musel mit nekolik modu. Mazec, jestli nekdo premyslite o pohodlnejsim vapovani tak Artery muzu hodne doporucit.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: kde?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: ted ji typek prodava za 1600
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: hm hm jsem nalomenej :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    BIGEM: Naprosty souhlas. GTIV je fakt famozni
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: jako trikrat lepsi to asi neni, to ne, nicmene chutove je to proste jina liga, plus zpracovani, vzduchy, design apod. ja highendu propadl a ten rozdil oproti cine je u nekterejch atiku propastnej, nerikam ze neni dobrej nakej levnej atik a ani kazdej highend neni nejlepsi, ale zrovna gt4 je proste top na DL, navic z druhy ruky se da koupit za 2.5k a to je pohoda cena
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: ja ti nevim... ze by to by 3 nasobne lepsi? jako 4k za tank mi vzdycky prislo ulet, na to jsem asi barbar... neni to tak, ze me spis odpali ty prachy za nej mezi tu stredni vape tridu nez ze by to byla takova zmena v samotnym pozitku?? :)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: porid GT4, to te posune proti Zeusovi na jinou planetu :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    nejak se mi zda ze utichl vyvoj tanku s keramikou... mate nekdo ozkousen nejaky? nebo jedeme proste porad klasicky coils? :) ... jedu porad zeus single a chtel bych to nekam posunout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam