• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: zelezitou prichut?? a rozebral jsi to a vyplachnul? casto tam jsou zbytky obrabecich oleju a podobne, to FAKT kourit NECHCES.
    VACA
    VACA --- ---
    Já se vomlouvám za svoje amatérský vstupy. Zatim jsem teda pořídil ten Zlide páč v žebříčcích továrních hlav vychází jako top pro rok 21.. A ještě šprcku na G classe.
    Zlide má takovou železitou příchuť, t20 v tuhle chvíli chutná líp.. Jak dlouho tohle může trvat? Ještě jsem v tom teda nestačil odpařit jeden celej tank, spíš tak půlku. Přijde mi že to liquid "žere" míň než T20, plus teda kapacita 4ml už se zdá bejt na MTL solidní. Furt dolejvat mě moc nebavilo..
    jinak zpracování mi přijde super, ale moc jsem toho v ruce neměl.
    Ad šprcka. no hele já se těmhle věcem trochu bránim u všeho. Ale vlastně to neni špatný, tlačítko je trochu utlumený, nemá tak tvrdej chod a zvuk. V ruce to neni nějak nepříjemný. A při odkládání na stůl mě bavý jak to je "do měkýho"..

    Drip tip se šprckou jsem pořídil kvůli tahání po kapsách, jako idea je to dobrá, i v dnešní době coronavirové, ten pocit že si nehmatám na drip tip rukama když to lovim v kapse někde venku..
    Nicméně na to že ho mám od včerejška odpoledne, tak už ta čepička začíná bejt trochu volná a tendence z toho sjíždět. Tak nevim jak dlouho to vydrží. Tak jak bych si představoval na tom držela tak prvních 10 sundání...



    ---

    ZVIRATKO: hele a tohle vysávání baterek ve stand-by ti dělaj oba ty G classy? Já jsem to zatim nezaregistroval nikdy. Ale je pravda že treba na noc to vypínám..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja se s tim sral s normalni vatou, od doby co kupuju ty Laces tak to neresim... suchy to obcas je kdyz je to studeny, protoze jedu ~100% VG (PG jen co je v boosteru a aromatu)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tak jsem zkusil napakovat tam hromadu vatu a jen to strihnout na sikmo a ok uz to nedryhituje, ale je to dost suchy, ta napechovana vata to moc nezvlada zasobovat, musim dokapavat zhora. Chut je ok, ale zadny zazrak, zvlast oproti meshovym hlavam ktere tedka jedu.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja TC meshe do Aromamizeru mam, ale vic mi chutna Kanthal, takze jedu bez TC. Ale TC mi tam fungovalo taky v pohode.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: já tam měl tovární. Ale srabácky 42w 291c (víc je na mne moc horký)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Ty to teda jedes uplne bez TC jen na vykon a nedryhituje ti to?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jop to jsem prave zkousel protoze jsem nasel zminky o lidech co se jim povedlo SS mesh na TC rozchodit.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: a ty jedes mesh na TC?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Je mozny, ze bud mam blbej profil a nebo proste to DNAcko prvni genrerace ty rychly zmeny teploty na meshi nedava tak dobre jako SXko.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ZVIRATKO: ano, hrozně mne překvapilo kolik té vaty se tam musí narvat, aby to fungovalo.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: dry hity nevedu, obcas se to napali, ale uz jsem zjistil ze za to muze asi spis G Class + stary baterky (kdyz jim hodne houpe voltaz kdyz uz jsou vybity tak to obcas da asi vic vykonu nez by melo).

    Hlavni trik je v tom dat tam fakt hodne vaty - kup si Mesh Laces primo pro Aromamizer a zjistis, ze to je uplne jinak nez u normalni spiralky.
    No a posledni "prulom" jsem ucinil nedavno, kdyz jsem misto prohrabovani vaty aby ty konce byly co nejvzdusnejsi udelal presne to co je v oficialnim navodu na Youtube a proste to jen ustrihnu sikmo (a popravde konce prohrabnu, ale jen jen kvuli tupejm nuzkam co to slisujou :)). Najednou to vydrzi nasobne dele (coz u me znamena treba 4-5 dnu intenzivniho koureni). Kdyz jsem to prohraboval tak se to rychleji napalilo, nebo obcas na nejakym miste jakoby hotspotem uplne spalilo, od te doby se to deje rovnomerne a pomaleji.
    Kazdopadne ale nic co bych popsal jako ten hnusnodpornej meshovej dry hit.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: já jsem teď nedavno zkoušel SS mesh v supreme v3 na LV Centaurus a TC to zvládalo.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Hele tobe funguje nejak ten nerezovej mesh v novem aromaci? Ja to zkousel na DNAcku ale po dvou brutalnich dry hitech uz se toho tak nejak podvedome bojim, ze i kdyz se mi to povede nejak slusne rozchodit tak si proste moc nezavapuju. Tobe to jede na 100% bez dry hitu? Me to ten TC proste nestihne chytnout protoze se ten mesh dokaze prepalit tak rychle.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: bacha na powermanagement u G class - obcas se proste zacne vybijet a vyndas ho s podvybitejma baterkama. Nevim proc a kdy, proste se to obcas stane, asi hlavne kdyz to je odemknuty. Ale jinak ano, zere to nejmin ze vsech modu co jsem kdy mel.
    VACA
    VACA --- ---
    ZVIRATKO: jj ale tak zbavovat se ho kvuli tomu asi nebudu;D A třeba mě zase napadne zamračnit někdy:) A líbí se mi, baví mě prostě no:D
    Ale jednu výhodu to přecejenom má s těma mtl. On ten yihi má imho dost dobrej power managament, takže slova jako "nabíječka" nebo "náhradní akumulátory" jsou mi celkem cizí i když ho dráždim intenzivně v průběhu dne. I dva dny bych s tim asi vydržel mám takovej pocit:D
    No jo, je to asi trochu overkill, ale je to hezké..

    Nicméně dělal jsem si teda ještě takovej průzkum, a celkem se opakuje název Innokin Zlide, a Innokin Zenith.. Tak přemejšlim že vezmu jedno z toho...

    Překvapivě i v dnešních "top" žebříčcích se objevuje i ten T20. Kterej vaprio prodává za 199,- To se skoro vyplatí pořizovat celý atíky než samostatný hlavy do toho:D:D Samozřejmě to je blbost, ale když někdo chce mít třeba 4 tanky za levno, na střídání bez čekání. Tak to imho smysl celkem má.

    na ty široký je koukám specialista steamcrave, a má i něco na MTL. Tak snad se k tomu diy někdy dopracuju. Na G class by to slušelo..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: diky za story :-D asi chapu

    Nicmene nic "30mm + tovarni hlavy + mtl" me fakt nenapada. Kdyby tam nebyly ty tovarni hlavy tak si muzes neco umotat sam, ale tohle kombo je navzajem tak nekompatibilni ze bych se divil kdyby to existovalo.
    A mensi tanky na G class vypadaj divne...

    Ja to treba mam tak, ze na zahnani chute na cigaro mi poslouzil treba v nemocnici ten Orion, ale kdyz jsem nekde kde muzu mracit tak bafam skoro porad G Class + aromamizer. Dotstick je nekde uprostred, to si muze vzit clovek do kapsy na prochazku a mracit to umi taky. Ale moc nevidim smysl mit G class na MTL... :)

    Dal ti s MTL asi moc neporadim, tomu ja nehovim.
    VACA
    VACA --- ---
    takže bych ještě přeformuloval svoji otázku: Existuje něco z čeho by se dalo jet MTL, bylo to široký (ideálně teh 30mm), ne moc vysoký, bylo to na tovární kupovaný hlavy, a zvládalo to řidší liquidy s větším obsahem PG?

    :)
    Já vim asi si trochu vymejšlim, ale tak co kdyby náhodou.
    Ale tak dobrý, 30mm neni uplně podmínka, spíš prostě co by mohlo bejt "top" MTL na tovární hlavy, a zvládalo to řidší liquid:) A vešlo se do toho trochu náplně:)

    Díky moc za trpělivost..
    VACA
    VACA --- ---
    ZVIRATKO:) No to se má tak. Já jsem s vapováním začínal kdysi když byla žhavá novinka joyetech evic první generace. Nejdřív jsem teda zkoušel nějaký ty jednorázový ecigarety co tenkrát byly, už se nepamatuju tu nejprovařenější co měli snad v každý trafice, ale chtěl jsem od toho trochu víc, a tak si pořídil ten první Evic, což tenkrát byla celkem hi-tech hračka:D
    Pak jsem o něj přišel a nějakej čas jel joyetech eroll první generace. Který teda byly za mě osobně naprostá bomba a subjektivně hodně blízko klasický cigaretě. Měl jsem je fakt rád. Pak jsem ale zase spadnul do klasickýho kouření. Když jsem o svoji sadu erollů opět přišel, a nasranej si šel koupit do nejbližší trafiky krabičku svejch cigaret.
    Pak za nějakej čas jsem měl pauzu kdy jsem cca 2 roky nekouřil vubec nic..
    Potom jsem ale zase spadnul do kouření, a to docela silně.

    Pak někdy cca v polovině roku 19 jsem se opět chtěl vrátit k vapování, a chtěl jsem prostě zase hi-tech hračičku. Ale taky jsem prostě chtěl "jeden mod na všechno". Sice tak abych už mod nemusel pokud možno žádnej řešit vubec, ať už pojedu MTL nebo si budu chtít zpestřit život DL mlhostrojem, nebo se třeba naučim DIY... Prostě chtěl jsem mít tuhle kapitolu uzavřenou a zabejvat se už jenom tankama a o mody se pokud možnu už ale vůbec nezajímat:)
    A taky nebudu lhát, prostě líbilo se mi to, a já prostě k tomu přestupu od pyro asi trochu potřebuju aby se mi ta věc líbila, bavila mě, a měl jsem nějakou motivaci...
    Na doporučení wolfgara jsem si pořídil T20s a na obláčky Scion2.. Radši jsem tady ale ani nepsal, že chci tyhle laciný tanky jezdit na mini G class..:D Ale ty T20s mě tenkrát nadchly natolik, že jsem si jich koupil hned několik abych mohl testovat různý liquidy a střídat to.. U nějakýho jsem rozbil sklo když se mi zkutálel ze stolu, nějakej jsem ztrati, apod.
    Scion2 mě teda taky moc bavil a dodnes ho mám, ale velký oblaka teď prostě moc nejedu.. Protože vlastně ten scion mě paradoxně od vapování zase trochu odvedl, když jsem měl prostě pravidelně celou hubu nasáklou glicerinem:(
    Chvíli jsem pak ještě jel jen čistý salt boostery bez příchutě, to bylo celkem OK, ale pak nějak se stalo že jsem o5 sáhnul po cigaretách. někdy na začátku roku 20.
    A teď se k tomu zase vracim protože jsem prostě už nějak tahal teh cigaret fakt celkem dost na můj vkus...
    Takže jsem si zase koupil pár lacinejch T20s tanků a mam v nich různý věci abych to mohl střídat.
    Jedu jednak čistej salt 20mg když prostě chci zabít chuť na cigáro. Má to celkem slušnej hit a dávka nikotinu funguje, že prostě tu chuť na cigáro to ve mě zabije. To docela funguje.
    Vedle toho ale v teh dalších T20s zkoušim experimentovat s různejma ochucenejma liquidama.. Jednak jedu různý ty ovoce apod, a zkoušim co jak chutná. Tyhle ovocný mixy etc ale jedu uplně bez nikotinu. Pak vedle toho zkoušim různý tabákovky, ale ztim jsem jich vyzkoušel asi 5, a jediná taková kterou bych vzal na milost je asi desert shio id peegee, to má samo osobě víc PG míň VG. Ještě teda někerý ty jiný tabákovky ředim PGčkem, případně pak dokompenzuju salt boosterem.. Ale zatim krom toho desert ship jsem nenačel nic co by mě extra oslovilo.
    Ale docela mě baví dreamax kafe s mlíkem který teda jedu 18mg, a docela mě baví a kuřácký choutky uspokojuje. Takže přemejšlim že bych si pořídil nějakej trochu objemější MTL tank, ideálně by se mi líbilo fakt něco 30mm abych využil šířku mini G, ideálně nemusel furt doplňovat (protože ty T20s nejdou plnit přez půlku aby nebublaly, což mě pak otravuje i když to při tom neprská do huby..)
    Ale ideálně aby ten tank nebyl nějakej monstr vysokej jak půlka miniG, spíš širokej ale nízkej, a ideálně zatim furt na tovární hlavy. DIY se mi zatim nechce protože by se mohlo stát že by mě to demotivovalo, jak bych to neuměl. Ještě totiž nejsem uplně vysvobozenej, a třeba jedno, dvě pyra za den sfouknu..

    Ten dotmod stick mě zaujal že přecejenom druhej setík kterej by byl kompaktnější a nebyl tak těžkej, třeba na procházku etc... A nebudu lhát, líbí se mi to i jak to vypadá:)

    SMRTK: koukám na to, vypadá to moc hezky, a má to dobrý reference zdá se. Ale jak jsem psal, DIY se v tuhle chvíli furt trochu bojim aby mě to spíš nemělo tendence odrazovat než se to naučim. To bych videl jako další level, ale až si budu víc jistej v kramflecích co se vapování týče.

    Sory za delší text:)
    SMRTK
    SMRTK --- ---
    VACA: co Ares 2 ve 24 mm, objem 4,5 ml? Já jsem s ním dost spokojený
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam