• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    VACA
    VACA --- ---
    ZVIRATKO: jj ale tak zbavovat se ho kvuli tomu asi nebudu;D A třeba mě zase napadne zamračnit někdy:) A líbí se mi, baví mě prostě no:D
    Ale jednu výhodu to přecejenom má s těma mtl. On ten yihi má imho dost dobrej power managament, takže slova jako "nabíječka" nebo "náhradní akumulátory" jsou mi celkem cizí i když ho dráždim intenzivně v průběhu dne. I dva dny bych s tim asi vydržel mám takovej pocit:D
    No jo, je to asi trochu overkill, ale je to hezké..

    Nicméně dělal jsem si teda ještě takovej průzkum, a celkem se opakuje název Innokin Zlide, a Innokin Zenith.. Tak přemejšlim že vezmu jedno z toho...

    Překvapivě i v dnešních "top" žebříčcích se objevuje i ten T20. Kterej vaprio prodává za 199,- To se skoro vyplatí pořizovat celý atíky než samostatný hlavy do toho:D:D Samozřejmě to je blbost, ale když někdo chce mít třeba 4 tanky za levno, na střídání bez čekání. Tak to imho smysl celkem má.

    na ty široký je koukám specialista steamcrave, a má i něco na MTL. Tak snad se k tomu diy někdy dopracuju. Na G class by to slušelo..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: diky za story :-D asi chapu

    Nicmene nic "30mm + tovarni hlavy + mtl" me fakt nenapada. Kdyby tam nebyly ty tovarni hlavy tak si muzes neco umotat sam, ale tohle kombo je navzajem tak nekompatibilni ze bych se divil kdyby to existovalo.
    A mensi tanky na G class vypadaj divne...

    Ja to treba mam tak, ze na zahnani chute na cigaro mi poslouzil treba v nemocnici ten Orion, ale kdyz jsem nekde kde muzu mracit tak bafam skoro porad G Class + aromamizer. Dotstick je nekde uprostred, to si muze vzit clovek do kapsy na prochazku a mracit to umi taky. Ale moc nevidim smysl mit G class na MTL... :)

    Dal ti s MTL asi moc neporadim, tomu ja nehovim.
    VACA
    VACA --- ---
    takže bych ještě přeformuloval svoji otázku: Existuje něco z čeho by se dalo jet MTL, bylo to široký (ideálně teh 30mm), ne moc vysoký, bylo to na tovární kupovaný hlavy, a zvládalo to řidší liquidy s větším obsahem PG?

    :)
    Já vim asi si trochu vymejšlim, ale tak co kdyby náhodou.
    Ale tak dobrý, 30mm neni uplně podmínka, spíš prostě co by mohlo bejt "top" MTL na tovární hlavy, a zvládalo to řidší liquid:) A vešlo se do toho trochu náplně:)

    Díky moc za trpělivost..
    VACA
    VACA --- ---
    ZVIRATKO:) No to se má tak. Já jsem s vapováním začínal kdysi když byla žhavá novinka joyetech evic první generace. Nejdřív jsem teda zkoušel nějaký ty jednorázový ecigarety co tenkrát byly, už se nepamatuju tu nejprovařenější co měli snad v každý trafice, ale chtěl jsem od toho trochu víc, a tak si pořídil ten první Evic, což tenkrát byla celkem hi-tech hračka:D
    Pak jsem o něj přišel a nějakej čas jel joyetech eroll první generace. Který teda byly za mě osobně naprostá bomba a subjektivně hodně blízko klasický cigaretě. Měl jsem je fakt rád. Pak jsem ale zase spadnul do klasickýho kouření. Když jsem o svoji sadu erollů opět přišel, a nasranej si šel koupit do nejbližší trafiky krabičku svejch cigaret.
    Pak za nějakej čas jsem měl pauzu kdy jsem cca 2 roky nekouřil vubec nic..
    Potom jsem ale zase spadnul do kouření, a to docela silně.

    Pak někdy cca v polovině roku 19 jsem se opět chtěl vrátit k vapování, a chtěl jsem prostě zase hi-tech hračičku. Ale taky jsem prostě chtěl "jeden mod na všechno". Sice tak abych už mod nemusel pokud možno žádnej řešit vubec, ať už pojedu MTL nebo si budu chtít zpestřit život DL mlhostrojem, nebo se třeba naučim DIY... Prostě chtěl jsem mít tuhle kapitolu uzavřenou a zabejvat se už jenom tankama a o mody se pokud možnu už ale vůbec nezajímat:)
    A taky nebudu lhát, prostě líbilo se mi to, a já prostě k tomu přestupu od pyro asi trochu potřebuju aby se mi ta věc líbila, bavila mě, a měl jsem nějakou motivaci...
    Na doporučení wolfgara jsem si pořídil T20s a na obláčky Scion2.. Radši jsem tady ale ani nepsal, že chci tyhle laciný tanky jezdit na mini G class..:D Ale ty T20s mě tenkrát nadchly natolik, že jsem si jich koupil hned několik abych mohl testovat různý liquidy a střídat to.. U nějakýho jsem rozbil sklo když se mi zkutálel ze stolu, nějakej jsem ztrati, apod.
    Scion2 mě teda taky moc bavil a dodnes ho mám, ale velký oblaka teď prostě moc nejedu.. Protože vlastně ten scion mě paradoxně od vapování zase trochu odvedl, když jsem měl prostě pravidelně celou hubu nasáklou glicerinem:(
    Chvíli jsem pak ještě jel jen čistý salt boostery bez příchutě, to bylo celkem OK, ale pak nějak se stalo že jsem o5 sáhnul po cigaretách. někdy na začátku roku 20.
    A teď se k tomu zase vracim protože jsem prostě už nějak tahal teh cigaret fakt celkem dost na můj vkus...
    Takže jsem si zase koupil pár lacinejch T20s tanků a mam v nich různý věci abych to mohl střídat.
    Jedu jednak čistej salt 20mg když prostě chci zabít chuť na cigáro. Má to celkem slušnej hit a dávka nikotinu funguje, že prostě tu chuť na cigáro to ve mě zabije. To docela funguje.
    Vedle toho ale v teh dalších T20s zkoušim experimentovat s různejma ochucenejma liquidama.. Jednak jedu různý ty ovoce apod, a zkoušim co jak chutná. Tyhle ovocný mixy etc ale jedu uplně bez nikotinu. Pak vedle toho zkoušim různý tabákovky, ale ztim jsem jich vyzkoušel asi 5, a jediná taková kterou bych vzal na milost je asi desert shio id peegee, to má samo osobě víc PG míň VG. Ještě teda někerý ty jiný tabákovky ředim PGčkem, případně pak dokompenzuju salt boosterem.. Ale zatim krom toho desert ship jsem nenačel nic co by mě extra oslovilo.
    Ale docela mě baví dreamax kafe s mlíkem který teda jedu 18mg, a docela mě baví a kuřácký choutky uspokojuje. Takže přemejšlim že bych si pořídil nějakej trochu objemější MTL tank, ideálně by se mi líbilo fakt něco 30mm abych využil šířku mini G, ideálně nemusel furt doplňovat (protože ty T20s nejdou plnit přez půlku aby nebublaly, což mě pak otravuje i když to při tom neprská do huby..)
    Ale ideálně aby ten tank nebyl nějakej monstr vysokej jak půlka miniG, spíš širokej ale nízkej, a ideálně zatim furt na tovární hlavy. DIY se mi zatim nechce protože by se mohlo stát že by mě to demotivovalo, jak bych to neuměl. Ještě totiž nejsem uplně vysvobozenej, a třeba jedno, dvě pyra za den sfouknu..

    Ten dotmod stick mě zaujal že přecejenom druhej setík kterej by byl kompaktnější a nebyl tak těžkej, třeba na procházku etc... A nebudu lhát, líbí se mi to i jak to vypadá:)

    SMRTK: koukám na to, vypadá to moc hezky, a má to dobrý reference zdá se. Ale jak jsem psal, DIY se v tuhle chvíli furt trochu bojim aby mě to spíš nemělo tendence odrazovat než se to naučim. To bych videl jako další level, ale až si budu víc jistej v kramflecích co se vapování týče.

    Sory za delší text:)
    SMRTK
    SMRTK --- ---
    VACA: co Ares 2 ve 24 mm, objem 4,5 ml? Já jsem s ním dost spokojený
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: G class a MTL? :) ten dotstick umi asi MTL s tou 1 Ohm hlavou, ale moc mi tvuj dotaz nedava smysl :-D

    ridky baze davaj dobre pody, treba Lost Vape Orion, jestli chces MTL tak je to podle me jasna volba
    VACA
    VACA --- ---
    Jeste bych mel dva obecny dotazy:

    Nejakej mtl tank kterej by mel vetsi objem, a byl osvedcenej, dobrej?
    Na mini G muzu bez presahu dat cca teh 30mm rad bych to vyuzil ale vubec v nemam zadnej prehled.

    A druhej dotaz, neco co by dobre snaselo hodne ridky baze s vysokym obsahem PG?


    ZVIRATKO: moc dekuji za reference
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: jojo k dotsticku je i trubka. Tlacitko na nem cvaka, ale uplne jinak a rekl bych ze je tichy. Ja myslim ze neprohloupis kdy to koupis, za ty prachy je to fakt super...
    VACA
    VACA --- ---
    ZVIRATKO: Děkuji ti za odpověď. Tak to ti tvoje starý mini G class závidim. Já mám cca z druhý poloviny roku 2019 a cvaká to dost. Přemejšlim že bych si na to pořídil nějakej ten siliconovej obal, že by to trochu utlumilo. Ale zase to bude hnusný:D

    Prosimtě a k tomu dotmod sticku je i prodlužovací trubka na 18650?
    A jen ještě teda, je ten dotmod spíš tišší než ten novej mini G, nebo třeba na stejno?
    Já vim je to asi hnidopichovina, řešit hlasitost tlačítka, ale tak abych případně věděl co od toho čekat. Trochu o něm uvažuju, líbí se mi i ten tank právě. A regulovaný "trubkový" mody už moc nejsou, jak jsem se dnes dozvěděl...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: zacnu tou G class :) mam dve, jednu starsi (2 roky?) a jednu skoro novou co mi prodal kolega, mozna pul roku stara. Kazda ma to tlacitko uplne jiny. Ta stara ho ma naprosto tichy, neklikaci, ale zcela spolehlivy. Ta nova ho ma klikaci a taky spolehlivy. Ta nova ma taky vic klikaci klitoris, ale je mozny ze jsou uz ruzne obehany...

    Dotstick spokojenost, jen bacha na 18350, maloktera baterka tam dobre funguje (velkej odber co efest baterky nedavaj - teda jen 1/4 co mam, pritom maj rating spravnej...). Na povrchovou upravu si nemuzu stezovat - mam cernej a modrej a oba jsou jak novy. Pokud bych mel najit nejake negativum, i kdyz zaroven pozitivum, tak jedine k tanku a to, ze jeden z nich mi spadnul na zem a od te doby nedrzi pohromade ta zakladna - je to napul kosmetika a napul prusvih pokud mas hybridni mod kde se muze zkratnout baterka (stalo se mi). Povedlo se mi to klestema zalisovat zpatky a davam na to pozor a funguje to jinak v pohode. Mam to spis jako zalozni mod takze pozoruju ze to obcas tece, ale to potece vsechno co budes tyden prevazet v ruznych polohach v batohu.

    A vlastne jeste jedna (asi) vytka, se kterou se setkal i kolega - cela serie/sada nahradnich zhavicich hlav vadna, a to tak, ze se po par tazich zacne palit. Pritom normalne ta hlava vydrzi tyden agresivniho bafani.
    VACA
    VACA --- ---
    ZVIRATKO: mohl bych tě poprosit jestli by jsi napsal víc dojmů k tomu dotmod sticku jako takovýmu (jestli ho teda používáš...)
    Jak to fachá, jakou to má povrchovou úpravu (jestli drží)...
    Taky bych se tě zeptal jaký to má odpalovací tlačítko, mini G class mě krom hmotnosti baví, ale občas mě trochu ruší z pohody relativně hlasitě cvakající odpalovací tlačítko...
    VACA
    VACA --- ---
    prosim pěkně, co je dnes takovej top regulovanej "stick mod" (prostě trubka) na jednu 18650?
    JOSI
    JOSI --- ---
    Zdravím, nevím jestli to sem patří, ale ví tu někdo o jakémkoli budoucím vape srazu kdekoli, lol :)
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    ASAFA: Osobně si jedu GeekVape Aegis Solo (18650) v kombinaci s Innokin Zenith (1.6 hlavy) na 9W a podlě mě na MTL ideál, pokouříš si a nehoníš mraky.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ASAFA: Lost Vape Orion
    WAKI
    WAKI --- ---
    ASAFA: Asi nejlépe popsat tvůj letitý stroj a jestli na továrky, nebo diy ? Jinak já na mtl mám pulse x a vapefly holic a teď mi jde ještě vapefly galaxies mtl rdta.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Byl by tu někdo ochotný poradit? Doslouzil muj letitý stroj a musím koupit nový a moc se v tom neorientuji. Potřebuji něco co není moc těžký a dá se to pohodlně nosit v kratasech, slukuji čili aspoň 1,2 odpor aby to moc nedymilo. Proste stroj co nebude těžký a objemny. V ideálním případě i čeští zásobník. Případně děkuji.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Tak jsem dneska na procházce konečně roztřískal můj několikaletý daily driver a obratem teda pořídil něco nového :D (Fat Rabbita jsem bral protože tu mám zásobu Smok coilů)
    VACA
    VACA --- ---
    DIE_DIE: Ja jsem to resil jen salt nikotinovou bazi bez prichute.
    Nejsem v tomhle expert, ale ten “salt” je pocitove pri tahani takovej “suchej” a clovek vnima jen ten nikotin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam