Já se vomlouvám za svoje amatérský vstupy. Zatim jsem teda pořídil ten Zlide páč v žebříčcích továrních hlav vychází jako top pro rok 21.. A ještě šprcku na G classe.
Zlide má takovou železitou příchuť, t20 v tuhle chvíli chutná líp.. Jak dlouho tohle může trvat? Ještě jsem v tom teda nestačil odpařit jeden celej tank, spíš tak půlku. Přijde mi že to liquid "žere" míň než T20, plus teda kapacita 4ml už se zdá bejt na MTL solidní. Furt dolejvat mě moc nebavilo..
jinak zpracování mi přijde super, ale moc jsem toho v ruce neměl.
Ad šprcka. no hele já se těmhle věcem trochu bránim u všeho. Ale vlastně to neni špatný, tlačítko je trochu utlumený, nemá tak tvrdej chod a zvuk. V ruce to neni nějak nepříjemný. A při odkládání na stůl mě bavý jak to je "do měkýho"..
Drip tip se šprckou jsem pořídil kvůli tahání po kapsách, jako idea je to dobrá, i v dnešní době coronavirové, ten pocit že si nehmatám na drip tip rukama když to lovim v kapse někde venku..
Nicméně na to že ho mám od včerejška odpoledne, tak už ta čepička začíná bejt trochu volná a tendence z toho sjíždět. Tak nevim jak dlouho to vydrží. Tak jak bych si představoval na tom držela tak prvních 10 sundání...
---
ZVIRATKO: hele a tohle vysávání baterek ve stand-by ti dělaj oba ty G classy? Já jsem to zatim nezaregistroval nikdy. Ale je pravda že treba na noc to vypínám..