• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: hmm, tak ja kourim na 50-60W, ted spis na tech 60. Nejak nevidim duvod poustet vic. Neco mas fakt divne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Na krabicce je 60-80, pro me je tech 80 teda krapet malo, ale vic jsem nemel odvahu tam pustit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Jop, prachama to vychazi uplne jinak, ale proste jsem dosel k tomu, ze mi to za to pohodli stoji no. Oproti dobam kdy jsem daval kazdej den 150 za cigara vis jak.... V dobach spiralek ty hlavy hlavne chutnaly o dost hur oproti claptonum a alienum atd. ale tomu meshi naopak ten tovarni press-fit s platky lisovane vaty svedci a chut je lepsi nez co jsem schopny dostat z vetsiny buildu az na ty naprosto nejotravnejsi na udrzbu. Jako ano kdyz jsem mel alien penta-coil tak byl lepsi, ale premotavej to hodinu...
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: heh, jednou za 3 dny za 75,-? .. ja menim ten mesh jednou tak za 3 mesice (vatu tak 14dni) a stoji me 10ks snad 3$ :))
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: to vypada celkem nornalne, ja to teda vetsinou mam jeste vic nahoru, jen dole kouka vata to by nemela, idealni je mit tu diru uplne prazdnou, ale tim to asi nebude. Takze nevim. Mozna tvuj mod tam pousti nejaky nesmysl?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Tak v meshi nic jinyho nemam no. Ja teda na meshovy hlavy uz nedam dopustit, pod na 8ml a jednou za tri dny hodim novou hlavu a vubec neresim nic dal, hrozny pohodli. Ale proste hlava nejlevnejsich v cechach za 75.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: 30mm je uz moc na me... ja mam ted solomon mesh hrozne dlouho a fakt jsem si na nej zvyknul a uz nechci nikdy spiralky ani videt :)
    urcite chci nejakej RTA mesh, nechci vymeny hlavy s meshem, ale ja mam dost problem si neco vybrat protoze od toho chci hodne, tenhle tank co mam byl jedinej co mi sedel kdyz jsem si ho tenkrat nekdy pred rokem a pul vybiral :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Aromamizer plus v2, velky 30mm hovado, ale mam tu i nejaky normalnejsi veci kdybys chtel. Co by ti tak vyhovovalo?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: o jakej atik se jedna? zrovna mi u toho myho odchazi 510 konektor a premejslim o novym
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tenhle setup uz nedela smrtici dryhity, ale vidim to tak, ze dojedu tank, vycistim a poslu to dal. Uz jsem asi zlenivel tema hlavama, byly doby, kdy se hlavy s motanim nedaly chutove srovnavat, ale tedka v dobe mesh hlav a velkych podu uz to je fakt jen o prachach.

    Ale kdyby jste to nekdo chtel vyzkouset a taky si pohrat prenecham cely novy aromamizer plus, s mesh zakladnou, vatou, dve krabicky meshu za nejakou fer Nyx cenu, videl bych to treba na sedm kilek (vsechno dohromady to bylo tak nejak za dvojnasobek)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: posli fotku...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Kdyz to namotam tak to vejs mam, ale proste po nejaky dobe kdy je to mokry mi to sedne. Zkousim ted zkracenej mesh na 15mm a z jedny strany zuzenej a sazenej trochu bokem aby ten kraj kde se ten mesh zhavi nejrychleji pod sebou vzdy mel vatu ktera je jeste podeprena zakladnou tak uvidim.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: nerozumim, ja kdyz ten stred se spiralkou vytahnu tak to mam porad vejs nez je ten mesh. Neco delas blbe. Ja kdyz to dam dolu do kanalku tak vezmu neco s hrotem a prohrabnu ten vrsek jeste nahoru...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jo já jí vytáhnul co to šlo, ale ona mrcha když se nacucá tak slehne. Mě po tom co jsem to namotal to kouřilo krásně, pak jsem to nechal asi dvacet minut stát a hned další potah dry hit jak sviň.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: jo a btw ja ty kraje nikdy moc nenamacim nez to dam do atiku, prave proto aby mi to neslehlo dolu, stejne jako na to mokry uz nesaham
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: a kouknul ses na ten navod na youtube? po stranach musi jit ta vata nahoru, je to zmineny snad vsude :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: No jak vatu protahnes pod meshem tak kdyz se nacuca tak proste po krajich klesne trochu dolu a to staci pri tom mnozstvi na to, aby pod okrajem meshe vznikla mezirka kde se ten okraj zacne palit. Zkousim si s tim ted ruzne hrat, zkusil jsem ten mesh udelat uzssi, kratsi... jediny co mi zatim funguje je zkratit na 15mm, ale trpi chut zase trochu.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: kraje klesnou? jaky kraje?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Uz jsem ten build zrusil, ale uz kdyz jsem tam tu vatu daval, tak jsem si rikal, ze ty kraje pak klesnou a to jsem vubec nic nevycesaval, jen strihnul. Z meshe jsem odstrihnul ty zesilene konce a zkratil ho tak asi o dva milimetry, ted tam ta vata jde protahnout dost na tesno a zatim to funguje dobre a zasobuje dostatecne, akorat chut je trochu horsi jak se zmensila plocha a ten mesh trochu klesl pod privod vzduchu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam