• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    B3TL
    B3TL --- ---
    PRAASHEK: ten vaporizer klasickej liquid neumi a ano liquid muzes redit, ale znacku ti neporadim. Sam si kupuju vetsinou shake&vape kam jenom doleju nikotin a VG bazi.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    B3TL: ten vaporizer (co naň odkazuje Mrtvej) umí liquid stejně jako roští? Nějak se mi to nepodařilo vyzjistit.

    A ještěd k těm liquidům; nejsem žádný nikotinový obžerec, jak jsem psal, teď kouřím tak tři cíga denně (někdy víc, někdy míň, někdy vůbec), takže bych bral, kdyby to obsahovalo toho nikotinu fakt málo a radši mě to nechalo si užít víc dýmu aniž do sebe budu pchat kvanta nikotinu - i proto jsem plánoval mixovat časem vlastní koktejl, kde bude nějaká trocha vůně a trocha nikotinu. Ale prozatím si koupím nějakou lahvičku s cherry/cola příchutí a hustota asi 50/50, nikotin 3/6Mg? Máte nějaký tip na konkrétní liquid? Klidně i jinou příchuť aroma. A dal by se přípandě ten koupený jednoduše rozředit, kdyby bylo aroma moc silné?
    B3TL
    B3TL --- ---
    PRAASHEK: pokud nechces vaporizer jak ti poslal MRTVEJ, ale chces do toho lejt vodicku tak budes muset menit hlavy protoze se zaprasej-prepalej atd... nebo pojedes DIY a obcas si smotas drat do spiraly a nacpes do toho trochu organicky vaty :). Ty dve veci jak jsem poslal tak jsou v podstate jenom 1. nabij, 2. nalej, 3. vapuj, jednou za cca 14 dni vymen zhavici hlavu .... nic slozityho
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Jsem si to představoval tak, že akorát budu dolívat liquid a dobíjet přístroj :) je nějaká taková cesta?
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    jj s vodickama je opruz kdysi jsem v tom jel ale dostal sem na to nakou alergii tak sem se na to vysral :o)
    pak sem mel iqos nez sem zjistil ze je to podvod pac je to normalne napustenej liquid v papiru :o)
    tak sem koupil tohle a naprosta spokojenost dava to i dobry slupky v momente nejvetsiho odparu :o)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MRTVEJ: ha, vidím "borosilikátové sklo", takže jsem se s tím sklem nemýlil!

    a už si pomalu vzpomínám proč jsem při posledním pokusu si něco pořídit nakonec nic nepořídil - tenkrát jsem vyčuměl pár video hodin na youtube a vysral jsem se na to, protože jsem z toho nepochopil, co mám chtít abych kolem toho nemusel tančit voodoo tance :)
    B3TL
    B3TL --- ---
    B3TL
    B3TL --- ---
    PRAASHEK:
    super príchutě jsou tady https://www.eliquidshop.cz/flavormonks-prichute-aromata-a1295/
    s ecigárem bych začal s něčím jednoduchým na kupovaný hlavy třeba něco z téhle kategorie https://www.eliquidshop.cz/dotmod-dotstick-startovaci-sada/ (bacha k tomhle potřebuješ koupit jestě baterku a nabíječku), nebo něco takového https://www.eliquidshop.cz/elektronicka-cigareta-uwell-whirl-t1/ (to nebude ani bolet když to zahodíš), ale nemám s tímto zkušenosti já jsem už ztracený jedu si DIY.
    Když už víš co chceš tak je dobrý sledovat tuhle stránku https://vape-bazar.cz/ nakoupíš tam levněji a často i s účtem (odzkoušeno několikrát)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    B3TL: právě těm proměnným a přebujelosti možností jsem chtěl tím dotazem vyhnout :) a do prahe to mám dost daleko a v nejbližší době se tam nechystám. spíš jsem to chtěl vyřešit jedním prostým nákupem dvou-tří položek v nějakém e-shopu. Představoval jsme si odpovědi nějak takhle:
    Já mám přístrojek XY a leju do toho YX a vyhovuje.
    Já mám přístrojek XZ a míchám si vodičku z tohoto a tohoto a tohoto.

    Za poznámku o šlukování dík. Ano, je to tak, chci šluknout do chřtánu a pak to natáhnout do plic ;)
    B3TL
    B3TL --- ---
    PRAASHEK: náustky nejsou skleněný, ale nejčastěji plastový. Asi budeš hledat spíš styl MTL (taháš jako cígo nejdřív do pusy a pak do plic) a předpokládám tabákový příchutě. Doporučuju ti zajít do nějaké prodejny Eliquidshop.cz nejlépe na Bělehradské v praze pod Synkáčem (dělá tam Stif a poradí dobře). Obecně mají lepší přístup k zákazníkovi než jiné větší řetězce prodejen.
    Takhle se radí dost blbě, Vaping dneska obsahuje strašně moc proměnných viz třeba tenhle kanál https://www.youtube.com/watch?v=up3SmK6Sb70&list=PLQZi6O09YbE2CRG7kaHUoj10uf8PA3PM6
    ale bacha umí to lézt docela do peněz když tě to chytne :)
    vape
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Brýden, rád bych zakoupil a provozoval nějaký přistrojek na liquid. Hulil jsem doteď normál cíga, dávám tak tři za den, ale radši bych kouřil stylem dám tři prásky a pak za půlhoďky další tři atd. když sedím u pc. Nepotřebuju teda moc nikotinový, takže bych si asi míchal koktejl časem sám, ale dozačátku bych koupil jednu ne moc aromatickou směs. Jaký přístroj a směsku byste doporučili? A jaký náústek? Co jsem tak viděl tak jsou často skleněné, což se mi moc nelíbí, ale možná je to z mé strany jenom falešný odpor. Prachy asi v tomhle případě moc neřeším... teda řeším, ale nepředpokládám, že byste mi doporučili něco nad možnosti.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    haha, to jsem ani nevedel ze uz delaj i skutecny vape produkty, asi ten jejich smradlavej "zahrivanej tabak" nikdo nechtel ani videt :-D
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    nemate niekto tip, kde kupit VEEV, alebo na predaj? iqos stranka ukazuje vypredane. dakujem
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ZERO: moc liquidu, respektive kapky na coilu - pod povrchem se liquid odpari, na povrchu ne (protoze je ho tam vrstva), takze to prskne jak to prekona povrchove napeti
    ZERO
    ZERO --- ---
    Takovej blbej dotaz, co zpusobuje takovyto obcasny hlasity praskani pri zhaveni? Diky
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Chce to někdo za 2000?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Proč mínus? Vyhrál jsem v jejich soutěži , ale nevapuji uz.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Mám poukazku na 5450kc do shopu liqua.com nevapujete někdo jejich produkty? Prodal bych ji třeba za 3000. Nebo výměnou za něco. Budu rád za Vaše nabídky. Díky
    ZERO
    ZERO --- ---
    SHAAG: zrovna ten cool efekt moc nemusim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam