• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DJFRACTAL: doporucim treba dotstick
    dotMod DotStick 1650mAh startovací sada | VAPORISM
    https://www.vaporism.cz/dotmod-dotstick-1650mah-startovaci-sada-P/
    nebo s vymenitelnou baterii (to mam ja), asi jen pokud chces tahat vic nahradnich baterek a tanku nekam na turu, jinak by ta nabijeci verze mela vydrzet tipuju nejmin 2-3 dny, protoze me s 18350 baterkou den vydrzi a ta ma buhvijakou kapacitu (<50% toho s vestavenou baterkou)
    dotMod DotStick startovací sada 18650 / 18350 | VAPORISM
    https://www.vaporism.cz/dotmod-dotstick-startovaci-sada-18650-18350-P/

    je to hezky, neni problem mit vic tanku, dobre se to plni a servisuje a netece to (me tece po letech trosilinku jeden tank protoze ma dole kruply uchyt a nesedi jak ma)
    do toho treba prichute primo od elfbaru jestli ti chutnaj (to z toho kourim ja)

    pripadne POD system dela i primo Elfbar

    asi je to hlavne o tom jak velkou vec chces, ja ty maly plnitelny systemy moc nemusim protoze to je vetsinou dost omezeny kapacitou
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    Jsem ve vapování úplný neználek. Bývalý sváteční kuřák cigaret, někdy si dám snus/nikotinove polštářky. Parkrát jsem zkoušel ochucené disposable Elfbar-like cígy. Chtěl bych vybrat něco "nejednorázového", podobného Elfbaru, co dlouho vydrží a náplň se dá sehnat všude po Evropě. Účel je kouřit jen na párty, akcích, dovolené. Budu to zapínat jednou za uherský rok. Mohl by mi někdo dát jeden dva tipy na nějakou osvědčenou značku/systém? Radši si připlatím, když už jde o neřest.
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    LOJZEE: Používám vape bag od coilmasteru.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Nebyl by tip na nejaky funkcnejsi obal na mod, dva atomizery a par liquidu? 2-4 60ml lahvicky a par 10ml? nejlepe nejaky hardcase na zip, ale rad kouknu po cemkoli..
    CONNAVAR
    CONNAVAR --- ---
    Ahoj všem, máte nějakou oblíbenou chuť v PODu? Konkrétně se obracím na vlastníky OXVY XLIMU V2 nebo Pro. Chápu, pod víc vytahuje sladší chuť, já se snažím najít něco co je není tak sladké, aby člověk neměl ulemtanou hubu a zároveň aby to nechutnalo jak ponožky po týdenním pochodu. Budu rád za tipy a vím že co člověk to sto chutí, ale přece ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    WAKI: dl 5, ale zvazuju 3 - ale asi za to mohlo to dl, protoze tech 50tek uz jsem vykouril spousty a nic. ale vazne 20/50 elfbary, i kdyz jsou mtl, tak je neco uplne jineho, nez 20 mtl ze sestavenyho vajpiku..
    WAKI
    WAKI --- ---
    LOJZEE: Sorry, ale divíš se, když si sem tam hodiš do plic 50,20, pak 6 a nenapsal jsi kolik máš na dl, že ti to večer plíce daj najevo, že takhle teda ne. Předpokládám, že do dl máš taky 6, 3 je podle mě tak akorát, na to že to taháš rovnou do plic.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    disposables maj podstatne vic PG (jako hromada jinejch veci na MTL)
    bohuzel 20mg salt si clovek s VG moc neumicha a neni moc atiku co to da
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    U disposables mě drtí hlavně ta aromata a dochucovadla, taky z toho kašlu. Zkoušel jsem to z donucení jednou na "D1" a stačilo. Oni tam neřeší výdrž spirály a všechny jsou hrozně přeslazené a "nahuštěné". Jinak co se týká síly, největší rozdíl je v tom, jestli je to freebase nikotin nebo salt nikotin. U freebase dám na pohodu 5-6mg, u nic saltu klidně dvacítku. Jinak míchám nic salt na 8,5 mg (tři boostery do 60ml) do rotace xros 3, ursa nano, xlim v2/v3 a dvou gripů s kayfunem v5 a kayfunem prime a je to na pohodu.

    A mentol za sebe doporučuji relativně nový SNV Elysee Breeze od francouzů. Je to natur shake&vape bez chemickým dochucovadel a krom toho, že chutná super, tak vůbec nedráždí a spirála vydrží úplnej nesmysl. To oceňuju hlavně v podech. Liju to do XROSe už přes měsíc, vata pořád čistá, chuť beze změny a nemám důvod měnit pod.

    (jinak pro zajímavost srovnání OXVA xlim v2/v3, Lost Vape Ursa Nano a XROS v3:
    Ursa Nano - Nejlepší dílenské zpracování, nejmenší velikost, nejhorší výdrž podu a z dané trojice i nejhorší chuť, nic moc plnění, ale je možnost měnit jen coily, náustek nic moc, celkově asi oukej ale podruhý bych do něj nešel
    Oxva xlim v2/v3 - Lidem že prý teče, já mám tři a neteče ani jeden, super chuť, dobrá výdrž, loupe se lak, plnění jakž takž, při manipulaci je lehké si pohnout vzduchem, nejlepší potah (smooth), v3 hlavy mají nový systém plnění a trochu lepší tvar "do huby".
    XROS v3 - Dobře se plní, dlouho vydrží, je dobře zpracovaný, vypadá luxusně, chuť na úrovní Oxvy, no i tak paradoxně sahám více po oxvě, protože má pro mě příjemnější potah. Je to ale rozdíl na úrovni statistické chyby.

    Vybíral bych mezi XLIM a XROS, ani s jedním neuděláte chybu.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BIGEM: to ja hulim 6 pres mtl a 12 uz je moc, ale u tech disposable je 20 i 50 vpoho.. neda se to srovnavat..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIGEM: co máš za přístroj a čím plníš?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    postupne snizuju a ted hulim na mtl 5mg nic. dat si prda z padesatky, by me asi vystrelilo z trenek
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    HREBICK: zase z toho staci 2-3 potahy, tu 20tku muze mit clovek v puse porad.. a taky ta 50tka chutna daleko lip,.plna kremova chut, kterou tema skladanejma vapikama se imo neda docilit nikdy..
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Aha, už to chápu. V tom případě nevím :D asi si byl jen trochu víc převapovanej a měl si víc podrážděný plíce.. Jako 50mg ikdyž je to nic.salt mi přijde fakt přehnaný to vapovat...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    HREBICK: jo tak, ja nekourim cigarety, jen ty disposable 50mg a 20mg, ale ty kourim dlouho, jednu mam treba na tejden, jen tak na chut spis..
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LOJZEE: 50tky a 20tky?? Kolik vykouříš za den cigaret?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    HREBICK: no, mam nejaky nacaty a ty stridam, 50tky a 20tky, beru si je s sebou se psem nebo tak, abych nemel v kapse pulkilovej stroj)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LOJZEE: Imho, to bude nejspíš tou kombinací...kolik je disposable cigaret? :D Cigarety jsou teplej kouř a ničí plicní sklípky. Vape je studená pára (když nejsi WOLFGAR :D) a dostanou se ti hlouběji do plic tam kde je kuřáci mají zničený od cigaret... a to, že sis k tomu dal ještě víno celej proces urychlilo ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LOJZEE: no oproti klasickým cigaretám je to v podstatě neškodné. Ale to je třeba i jitrnice, pokud jich nesežereš třicet denně ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PRAASHEK: o tom zadna. ziju v Praze u silnice cely zivot, takze jsem myslel, ze jsem vytrenovany.)


    SUK: snad to bylo jen docasne. zda se zatim, ze ano.. ale ruzne jsem se na netu docital, ze to muze vyvolat astma, bronchitidu a jine nelecitelne zmeny na plicich uz po 6ti mesicich pouzivani. pak jsou nazory od lidi, co vapuji 10 let a nemaji problem. asi je to individualni, ale nepochybuju, ze by to bylo nezavadne, ale porad vidim vyhody, ktere to ma oproti vdechovani koure.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam