U disposables mě drtí hlavně ta aromata a dochucovadla, taky z toho kašlu. Zkoušel jsem to z donucení jednou na "D1" a stačilo. Oni tam neřeší výdrž spirály a všechny jsou hrozně přeslazené a "nahuštěné". Jinak co se týká síly, největší rozdíl je v tom, jestli je to freebase nikotin nebo salt nikotin. U freebase dám na pohodu 5-6mg, u nic saltu klidně dvacítku. Jinak míchám nic salt na 8,5 mg (tři boostery do 60ml) do rotace xros 3, ursa nano, xlim v2/v3 a dvou gripů s kayfunem v5 a kayfunem prime a je to na pohodu.
A mentol za sebe doporučuji relativně nový SNV Elysee Breeze od francouzů. Je to natur shake&vape bez chemickým dochucovadel a krom toho, že chutná super, tak vůbec nedráždí a spirála vydrží úplnej nesmysl. To oceňuju hlavně v podech. Liju to do XROSe už přes měsíc, vata pořád čistá, chuť beze změny a nemám důvod měnit pod.
(jinak pro zajímavost srovnání OXVA xlim v2/v3, Lost Vape Ursa Nano a XROS v3:
Ursa Nano - Nejlepší dílenské zpracování, nejmenší velikost, nejhorší výdrž podu a z dané trojice i nejhorší chuť, nic moc plnění, ale je možnost měnit jen coily, náustek nic moc, celkově asi oukej ale podruhý bych do něj nešel
Oxva xlim v2/v3 - Lidem že prý teče, já mám tři a neteče ani jeden, super chuť, dobrá výdrž, loupe se lak, plnění jakž takž, při manipulaci je lehké si pohnout vzduchem, nejlepší potah (smooth), v3 hlavy mají nový systém plnění a trochu lepší tvar "do huby".
XROS v3 - Dobře se plní, dlouho vydrží, je dobře zpracovaný, vypadá luxusně, chuť na úrovní Oxvy, no i tak paradoxně sahám více po oxvě, protože má pro mě příjemnější potah. Je to ale rozdíl na úrovni statistické chyby.
Vybíral bych mezi XLIM a XROS, ani s jedním neuděláte chybu.