• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JUDE
    JUDE --- ---
    SCHIZOGENES: eh lekarna byva neco jineho jinak zalezi na eshopu
    CONNAVAR: oni ti napisou jestli ti to poslou nebo ne - ja vyzkousel jen to VG +PG z allegra a to doslo do zasilkovna boxu bez problemu ....
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    tuhle jsem tam chtel koupit neco z lekarny a vyfakovalo me to, ze do Czechie wysilka nemozliva
    CONNAVAR
    CONNAVAR --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenosti s nákupem liquidu, bází atp v Polsku? Jde mi o postupné zdražování v ČR, za chvilku se mi vyplatí začít zase kouřit 😁😁
    JUDE
    JUDE --- ---
    jen tak mimochodem treba tohle kupujou polaci bežně dovezou vam to do alza boxu/zasilkovna boxu nebo jakkoli jinak
    https://allegro.cz/nabidka/rostlinny-glycerin-a-propylenglykol-glykol-a-glycerin-2l-13312842438
    jinak samozřejmě se dá koupit v nemecku v rakousku a urcite i na slovensku nikde na to dan neni tak je ani nenapadne to resit
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MEPHISTO: To je právě ono, glycerin je tak strašně univerzální chemikálie s tak širokým použití, že mě vůbec nenapadá (a zákonodárce, resp. jejich pohůnky co ten zákon připravovali zjevně taky ne) jak by to chtěli reálně řešit. Líh je vedle toho sranda.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    XBAHNO: Díky za odpověď. Sranda je, že stejná látka se dá koupit i v rybářských potřebách, teď z hlavy nevím, jestli je to PG nebo VG. A stojí stejně jak od Fichemy.

IMHO se stane akorát to, že z výčtu, k čemu se ta látka dá použít se odebere: `Příprava náplní do e-cigaret.` a pojede se vesele dál.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MEPHISTO: Fichemu. Glycerin je sladší, monopropylenglykol sušší, mixni si to sám.
    Jsem zvědav, jak dlouho to bude bez daně procházet. Respektive jak dlouho bude trvat, než někomu dojde, že spotřební daň na 0mg nikotinu je prostě píčovina.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Zdravíčko lidi. Chci se zeptat, jakou bázi používáte?

Kdysi dávno jsem zkusil Fichemu - přišla mi sama o sobě dost sladká.
    Poslední dobou jedu FlavourIt - přišla mi míň sladká, ale 1k za ní na Vapriu dávat nebudu, nejsem blázen.

Jiné neznám, míchám si hlavně Al Carlo ovocné s tabákovým ocáskem. Nemíchám dortíky ani tabákovky. Hledám spíš málo sladkou bázi.

Díky za tipy.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mam na prodej Fumytech E-Shishu komplet i s dokem.
    Fumytech E-shisha Hookah Air kompletní sada s dokem - Fumytech | Vaprio
    https://www.vaprio.cz/produkt-fumytech-e-shisha-hookah-air-kompletni-sada-s-dokem.html

Uplne nova, vytahli jsme z ni jeden tank. Bral jsem ji hlavne pro kamarady abych sebou nemusel tahat na akce a do hospody velke vodnice, ale je fakt spis pro vapery a lidem co nevapuji moc nevyhovuje, ma narozdil od vodnice o dost volnejsi potah i s priskrcenym airflow. Na prime pouziti s 510 je to hodne volne teple DL, docela prijemny chutove, ale ja uz ted jedu vyssi odpory a utazenejsi RDL co jsem presel na Xrossy. Tohle je s 0.4 hlavou fakt spis mrakarna na full open. Pody jsou obrovsky vejde se tam neco malo pres 5ml. Jako vodnice je to zajimavy, chut je trochu utlumenejsi a studenejsi, ale potah porad hodne volnej, doporucil bych na to namichat neco s vetsim podilem prichute, pak by to treba pro bandu vaperu mohla byt docela bomba, nebo treba do auta atd. kde chcete mit volnejsi ruce a nezonglovat s klasickym vapem. Kdyz ji nechate jako vodnici na stojanku tak muze byt zapojena nonstop na nabijeni takze jen dolejvate liquid. Je to docela zarizeni, ale jak rikam, nevapujici kamarady to neoslovilo a ja to jinak nevyuziju.

Komplet v origo baleni + dvoje baleni podu (takze celkem 5 nepouzitych) a zaruka u vapria na dva roky
    2000 + zasilkovna kdyz to budete chtit nekam poslat (jsem ted v Brne a do Praglu asi tenhle mesic nepojedu, budu se motat spis po morave/vysocina/jizni cechy)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    nemate nekdo kod na ploom.cz?
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Žena má innokin klypse a ten mi přijde utaženej fakt hodně.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SYNTAX_TERROR: je to podstatne kompaktnejsi nez vetsina jednorazovek
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    ZVIRATKO: Pěkná vysílačka :) zkusím něco kompaktnejšího, ale v nouzi mrknu, díky.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SYNTAX_TERROR: Lost Vape Orion
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    FEKASON: Diky za tip. Ja mezitim koupil Smok Novo 5, ale to je zlo. Asi mam nejaky vadny kus, nebo s tim uz neumim :D ale vsechny liquidy, co jsem do toho nalil chutnaji hnusne. Jako by vata nebyla nasakla a to jsem cekal i ctvrt hodiny a tahal "nasucho". Zkusim jim to v ramci 14denni lhuty vratit (vaprio). Snad nebude problem, protoze "rozbalene baleni, hygienicke duvody", baleni totiz obsahuje i 2 pody. Shodou nahod jsem k tomu rovnou vzal 2 nahradni pody, takze ty mnou pouzite muzu vyhodit a do baleni dat ty nahradni/ciste. Uvidime.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    SYNTAX_TERROR: Já jsem aktuálně na MTL maximálně spokojenen s https://www.vapoo.cz/automaticka-baterie/geekvape-aq-pod-kit/

Prje má zvýšenou odolnost, ve trech krocich muzes nastavit silu zhaveni, airflow se da nastavit od hodne tvrdyho po hodne otevrenyho potahu. Chut skvela, pod mi vydrzi klidne mesic.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Čaute. Vrátíl jsem se po letech k vapu a potřeboval bych poradit. Docela mě baví jednorázovky, protože mají příjemně utažený potah. Jedu totiž jen pusa-plíce a ty jednorázovky to mají prostě tak akorát. Narozdíl od všech atomizérů, co jsem kdy / doteď zkoušel. Doporučíte nějaký komplet / all-in-one set, který by podával takhle utažený potah, jako dělaj jednorázovky? S výměnou vaty a spirál už se crcat nechci, takže něco s vyměnitelnými hlavami, nebo celými pody, nebo jak to dneska funguje (za tu dobu, co jsem nevapil, se toho koukám vyrojilo :)

Napadlo mě, že by mohlo stačit koupit nějaký užší driptip, ale nevim jak by to s mym současnym řešením (Innokin Sceptre Tube) fungovalo. Možná je pro můj případ vhodný řešení s pody / cartridgemi? Ty vypadají že mají docela úzký flow.
    TWOH
    TWOH --- ---
    -SPAM-SPAM-SPAM--SPAM-SPAM-SPAM--SPAM-SPAM-SPAM--SPAM-SPAM-SPAM-

Ahoj, mám na prodej RTA/RDTA/RDA, které jsem potřeboval vyzkoušet/porovnat a už je nevyužiju nebo to není úplně to, co jsem hledal.
    Kdyby měl někdo zájem, tak PM a nějak se domluvíme, sic preferuju osobní předání Praha.

Dražší:
    Psyclone Mods Hadaly RDA 22mm
    1000 kč

qp Design Juggerknot MR RTA 25mm
    + náhradní sklo
    1300 kč

SmokerStore Taifun GT V
    + náhradní sklo
    +náhradní díly
    3200 kč

SQUAPE A[Rise] RTA 4ml
    + náhradní sklo
    3000 kč

KHW Mods Dvarw DL FL RTA 24mm 3,5ml
    + AFC redukce - 24mm - 2x3mm
    1800 kč

Centenary Mods Diplomat MTL RTA - 4th batch
    + Churchwarden
    + Airpin kit
    + Iron CM tank
    + servisní pack
    2900 kč

Normal (cena dohodou):
    SMOK TFV8 Big Baby clearomizér
    Clearomizér Geek Vape ZEUS RTA (4,0ml) (Černý)
    SteamCrave Aromamizer Supreme V2 RDTA/RDA
    SteamCrave Aromamizer V2 RDTA
    Cthulhu 1928 MTL RDA
    Vandy Vape MATO RDTA
    Fumytech BDvape Precisio MTL RTA Limited Night Edition
    Asmodus C4 LP Single Coil RDA
    Suicide Mods Ether RTA 24mm
    AllianceTech Vapor Aston RDTA 22mm
    Vapefly Siegfried Mesh RTA 25,2mm
    OFRF Gear RTA
    Reload S RTA by Reload Vapor USA
    Dovpo Blotto V1.5 RTA + Glass Pack
    ThunderHead Creations (THC) x Mike Vapes Blaze Solo RTA
    Dovpo Blotto MAX RTA

Klony (cena dohodou):
    Taifun GT IV RTA
    HussarVape The End RTA
    Vapor Giant V5S
    HussarVape Legacy RDA
    Vape System BY-KA V8 RTA
    Atmizoo Tripod RTA
    Smokers Store Taifun TF GTR RTA
    Vaponaute Le Turbo RDA
    Squape S RDA
    HussarVape V2.0 RDA
    Vicious Ant Scylla RTA
    Taifun GT 4S RTA
    Taifun GT 4S RTA SteamTuners Nano kit - ultem
    HussarVape Legacy 2 RDA

-SPAM-SPAM-SPAM--SPAM-SPAM-SPAM--SPAM-SPAM-SPAM--SPAM-SPAM-SPAM-
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zdravim pratele mraku.
    Nema někdo z vas mtl atomizer, ktery by chtel poslat dal? Nejaky, ktery se nemusi motat, jen vymenovat zhavici hlavy.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MUTOID: nechal jsem si poradit nejakej bananovo neco nechlazenej hotovej 2% liquid, koupil žhavicí hlavu s o dost vyssim odporem, takze bohate stačí pálit 20W.
    jinak na 5% obsah nikotinu jsem si zvyknul, když jsem experimentoval s tema petitisicovyma elfbarama, který sem lidi pasuji tusim z anglie, nebo jinyho statu, kde jediny co legalne koupis jsou 2% na sest potahu...pro me ani ne na den, navic tezce neekologicky. ty elfbary a dalsi jednorazovky, co jsou tu nelegální jsou sice taky neekologicky, ale prece jen +-5k potahu a dvojnasobny mnozstvi nikotinu tu neekologicnost trochu snizuje, ale stvalo me to tak jako tak, tak jsem zase oprasil svoje mody. uz se mi podarilo zjistit, ze proste nebrat ty ice varianty, ale co asi nevyresim, je neuspokojujici obsah nikotinu, protože sehnat nikotin/nikotinovou sůl v koncentraci, abych si mohl 5% namíchat je nejspíš nemožný. ono dokonce i když chci mít aspoň ty dvě procenta, musím kupovat ty malý už hotový lahvičky s liquidem, protože vlastním mícháním bych se na dvě procenta nedostal.
    pokud bys měl nějaký tipy k řešení, uvítám je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam