MUTOID: nechal jsem si poradit nejakej bananovo neco nechlazenej hotovej 2% liquid, koupil žhavicí hlavu s o dost vyssim odporem, takze bohate stačí pálit 20W.
jinak na 5% obsah nikotinu jsem si zvyknul, když jsem experimentoval s tema petitisicovyma elfbarama, který sem lidi pasuji tusim z anglie, nebo jinyho statu, kde jediny co legalne koupis jsou 2% na sest potahu...pro me ani ne na den, navic tezce neekologicky. ty elfbary a dalsi jednorazovky, co jsou tu nelegální jsou sice taky neekologicky, ale prece jen +-5k potahu a dvojnasobny mnozstvi nikotinu tu neekologicnost trochu snizuje, ale stvalo me to tak jako tak, tak jsem zase oprasil svoje mody. uz se mi podarilo zjistit, ze proste nebrat ty ice varianty, ale co asi nevyresim, je neuspokojujici obsah nikotinu, protože sehnat nikotin/nikotinovou sůl v koncentraci, abych si mohl 5% namíchat je nejspíš nemožný. ono dokonce i když chci mít aspoň ty dvě procenta, musím kupovat ty malý už hotový lahvičky s liquidem, protože vlastním mícháním bych se na dvě procenta nedostal.
pokud bys měl nějaký tipy k řešení, uvítám je.