• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BRKODLAK: tak hlavně mtl a dl jsou uplne jiny věci a vapovat na dl šťávu pro mtl je divočina... a) síla nikotinu b) poměr pg/vg c) spotřeba šťávy... elfliq neznám, mrkni se po něčem přímo pro dl jestli delaji a obecně menší poměr pg, s nikotinem si pohraj (5% je docela dost imho)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    rad bych se zde poradil pred nakupem novych liquidu. vyhovovali mi elfliqy, dokud jsem je jel jen z podu. co jsem si koupil nejakou novou DL hlavu od voopoo (udajne nejaka novejsi technologie, ktera dava vic chuti) je to uz na hotovy zhavici hlavy, k motani se mi nechtelo zatim vracet.
    koupil jsem si v dobré víře zase elfliq, chut obvykle dobrá, ale co mě nepříjemne prekvapilo je vetrovost vsech tech prichuti, coz se u podu neprojevilo ale s normalnim tankem se z toho proste neda pokourit, aniz by se člověk zakaslal, aka nemůžu si potahnout kolik bych chtel, je to fakt drazdive. zkusmo jsem si koupil jednorazovy elfbar na porovnani a chut identicka, ale bez te prehnane vetrovosti ci co to je v krku.
    tak bych ted rad zkusil neco jineho.
    rad bych, aby uz to bylo hotove, tzn.koupim v shopu vedle práce, naplním tank a za 15 minut vapuju.
    pokud jde o prichute, vyhovuji mi ovocne.
    sila 2%.
    predem diky za tipy
    p.s. jsem zvykly spis na 5% roztoky, pokud by nekdo vedel, kde nakoupit materialy k dosazeni takové koncentrace, prosim do posty.
    díky moc!
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Mozna ted nosim drivi do lesa, ale u sousedu slovaku se da normalne nakoupit, za normalni ceny. A treba esmoke.sk je super eshop s obrovskym vyberem, a to i highendu, zasilkovnou za par korun je to tu hned...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    IOM_NUKSO: Jak zacnes snizovat nikotin tak ti ty boostery vydrzi dele. Dokud michas 10+ tak jich spotrebujes moc a v okamziku kdy uz si michas jen nejake 3 tak ti jich 50 vydrzi klidne ten rok. Ja jsem pak treba take presel z velkych masin na kterych jsem palil 20-30 ml denne na malickate vaporesso xros 3 nano ktere je nejenom mnohem praktictejsi, ale i s 0.6 pody se mi snizila spotreba na par ml denne i kdyz bafam u pocitace cely den.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    WOLFGAR: na rok? Jsem asi obsesivni kurak, ale to bych jich musela nakoupit pres sto. Snazim se ted kvuli tem penezum s tim proste prestat.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HERODES: Doporucuju nakoupit boostery do zasoby. Prichute muzes taky treba na rok, na vic bych to ale nedelal protoze prichute narozdil od nikotinu (ulozeny ve tme a stabilni teplote) degraduji. Mam par let stare prichute co jsem mel vetsinu casu v lednici a jsou pouzitelne, ale je to znat.

    Baze uz se vetsina z nas tady naucila si stejne kupovat jinde. Nejlepsi kvalita je Prazska Penta jen je treba nakoupit na ico, doporucim se domluvit s nekym kdo muze napsat na firmu. Druha moznost je fichema, ma mensi cistotu, ale porad to je zdravotne nezavadne PG/VG ja z ni vzdycky citil drobnou pachut ale hromady lidi ji bez problemu vapuji.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    HERODES: jo no, mluvi se o tom uz delsi dobu.. hrozny blbci.. hlavne ze iQos vsude reklamy a tlaci na plny obratky.. ja jsem od noveho roku presel na nikotinove sacky a chci postupne snizovat.. mel jsem z vapu kasel, vapoval jsem prubezne 5-6 let
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HERODES: ano
    VG z lekarny = okej, zadna dan
    VG pro liquidy = fuj fuj nikotinovy produkt, zdanit a zakazat
    HERODES
    HERODES --- ---
    Dnes mi přišlo do mailu:

    Vážení zákazníci,

    pravděpodobně jste již zaznamenali informace o spotřební dani, která nyní zasáhla i sortiment e-cigaret. Již v prvním čtvrtletí 2024 bude tedy docházet k průběžnému zdražování produktů, u kterých bude navýšena cena o spotřební daň. Zatím je nám umožněno doprodávat produkty za staré ceny, ale po vyprodání zásob budeme postupně produkty zdražovat tak, jak se to bude dít i u našich dodavatelů.

    Již příští týden dojde ke zdražení všech bází a boosterů o cca 30% a báze o objemu 1L budou postupně zcela vyřazeny s prodeje, protože koncová cena by byla bohužel extrémně vysoká.

    Pro tento rok je spotřební daň 2,50 Kč (bez DPH) na 1ml, což znamená, že například běžný liquid o objemu 10ml bude o 25-30Kč dražší a již zmiňovaná báze o objemu 1L (současná cena 399 Kč) by byla o více jak 2500 Kč dražší. Z toho vyplívá, že čím větší objem produkt má, tím větší bude spotřební daň.

    Ostatní produkty, kterých se zdražení týká, budou mít nové ceny již od března 2024 a toto nucené zdražování se týká všech prodejců v ČR.

    -------------------

    Fakt je to takovej průser jak píšou?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Jojo, je to myslím do března ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    V cechach se da jeste v pohode koupit nekolkovane. Udelejte si zasoby. Ted jsem bral 50 boosteru za litra.
    TIMBANDE
    TIMBANDE --- ---
    Ahoj, nemate nikdo v Praze na prodej přebytečný použity přistroj plus tank za rozumnou cenu? Nemam nic, jsem úplný začátečník. Děkuji
    Hledám něco jako tohle
    Geekvape - Aegis Solo 100W Kit s Cerberus Tank - vapeklub
    https://vapeklub.sk/produkt/geekvape-aegis-solo-100w-kit/
    SDN33
    SDN33 --- ---
    PSILOCYBER: to já asi ne, ale neuvidí ode me ani kacku, kdo tohle vymyslel , musel mít hlavu hodně v říti ..teď jsem objednal že Slovenska za 5k, což mám tak na rok skoro a příště si tam zajedu .. pokud ještě budu nikotinak.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SDN33: to to budu radši hulit bez nikotinu, hlupáci...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Imperia 5x10ml/6mg 30/70 boostery od března zdraží cca o stovku. Což je ta první vlna. Takže to bude dražší jak krabička špínek. Nedám těm čurákům ani kačku. Neuveřitelné.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BIGEM: prodejci v obchodech, včetně Slovenska
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    SDN33: zdroj?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nevim jestli to tu proběhlo, ale má přijít domluva CZ SK vlád o nemožnosti prodeje ze sk do cz za slovenský ceny. Tak v březnu by to mělo platit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    LEXXA: Uplne normalne max na fb misto toho ze prodavas vapo/el cigarrtu napises ze prodavas prirucni generator mlhy aby ti to nesundal robot.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    PNXNTDD: ja jedu dva Kayfuny, GTR a GT One, oba mam od ty doby co vysly, mezitim jsem zkusil X highendu, ale stejne hulim z tehle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam