Mam na prodej Fumytech E-Shishu komplet i s dokem.
Fumytech E-shisha Hookah Air kompletní sada s dokem - Fumytech | Vapriohttps://www.vaprio.cz/produkt-fumytech-e-shisha-hookah-air-kompletni-sada-s-dokem.htmlUplne nova, vytahli jsme z ni jeden tank. Bral jsem ji hlavne pro kamarady abych sebou nemusel tahat na akce a do hospody velke vodnice, ale je fakt spis pro vapery a lidem co nevapuji moc nevyhovuje, ma narozdil od vodnice o dost volnejsi potah i s priskrcenym airflow. Na prime pouziti s 510 je to hodne volne teple DL, docela prijemny chutove, ale ja uz ted jedu vyssi odpory a utazenejsi RDL co jsem presel na Xrossy. Tohle je s 0.4 hlavou fakt spis mrakarna na full open. Pody jsou obrovsky vejde se tam neco malo pres 5ml. Jako vodnice je to zajimavy, chut je trochu utlumenejsi a studenejsi, ale potah porad hodne volnej, doporucil bych na to namichat neco s vetsim podilem prichute, pak by to treba pro bandu vaperu mohla byt docela bomba, nebo treba do auta atd. kde chcete mit volnejsi ruce a nezonglovat s klasickym vapem. Kdyz ji nechate jako vodnici na stojanku tak muze byt zapojena nonstop na nabijeni takze jen dolejvate liquid. Je to docela zarizeni, ale jak rikam, nevapujici kamarady to neoslovilo a ja to jinak nevyuziju.
Komplet v origo baleni + dvoje baleni podu (takze celkem 5 nepouzitych) a zaruka u vapria na dva roky
2000 + zasilkovna kdyz to budete chtit nekam poslat (jsem ted v Brne a do Praglu asi tenhle mesic nepojedu, budu se motat spis po morave/vysocina/jizni cechy)