• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SDN33
    SDN33 --- ---
    LEXXA: použil jsem výraz tady ID 31STITCHES. ISO. ISEM. :)

Takže správná zkratka je IPA? No ta závada je čistě mechanická. Pod tím mikrospínačem je prostě směs písku, likvidu a já nevim co, a pořád to dává signál. Takže by stačila pinzeta a smirgl.

Ale já to neumím připájet zpět, ačkoliv na YouTube to nevypadá nijak dramaticky, tu mašinu nemám. Takže jsem musel předat povolanejsimu za 200.:)

UV by asi nepomohlo? Nebo mi chybí nějaké Basic znalosti? :D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SDN33: Jo ty myslis IPA :)))
    jako teoreticky kdybys sundal spinac a dal ho do ultrazvuku s IPOu tak je nejaka sance ale tohle je uz na hrane rentability
    SDN33
    SDN33 --- ---
    LEXXA: ten isopropanol co co tu byl zmiňovan. Našel jsem ho v práci, tak jsem ti hned zkusil. Znamej, co mi tam da náhradní spínač, protože ti už neumím m, říkal, že pokud je bordel v něm, tak žádnej proplach a ani prostřik ničím nepomůže, že se to od tam nedostane na 98%
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SDN33: Co je prosim ISEM?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Tak resumé je, že v levém Mikrospínači je bordel. Pouhé vyštěrchání ISEM a vyfoukání ničemu nepomohlo. Ale po tom, co jsem levý tlačítko vycvakl, elektronka frčí. Tak zas nepřestanu kouřit. Díky za pomoc.
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    SDN33: nemyslel jsem postříkat desku, ale stříknout to do těch mikrospínačů...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    31STITCHES: Kontakol je na tištěné spoje špatně btw. To je úplně kontrakproduktivní. To můžeš znovu hodit do rybníka. To ISO zkusím.
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    SDN33: tak na to tlačítko by právě mohla pomoci ta koupel desky v iso + na konec (po vyschnutí) prostříknutí kontaktolem
    SDN33
    SDN33 --- ---
    31STITCHES: Díky, no mám to kompletně rozebraný až po základní desku. Musím teda říct, že rozdělat tuto zdánlivě primitivní věc je teda pořádný oříšek. No ono nejede ovládání... nereaguje tlačítko / je kouslé, ačkoliv proklik se jeví úplně ok... jinak to vypadá na pohled úplně v pohodě.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    NEVILL: Když jsem vám to říkal v březnu, tak jste mi tady smáli :)
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    SDN33: Vyzkoušel bych to bez baterky vykoupat v isopropanolu (nějaký vysokoprocentní, ideálně něco jako 99% a výš)... Po vykoupání ve vodě bývá největší problém koroze a usazeniny s nečisté vody, toto by mohlo pomoci ... trochu s tím v tom iso hýbat, ať se to opravdu propláchne a vše se vyplaví...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VACA: To nevím, ale dýmkový tabák je zdaněný asi čtyřnásobně proti minimální sazbě co požaduje EU. Třeba v Německu se dá koupit plechovka stejného tabáku asi o dvě stovky levněji. Ale klidně bych tomu s tím tabákem do vodní dýmky věřil, majitele čajoven u nás byli jediní, kdo si v souvislosti s kouřením dovedl něco prolobbovat.
    VACA
    VACA --- ---
    NEVILL: já nemám zmapovaný, ale slyšel jsem že specificky na tabák do vodních dýmek museli dph snížit protože nějaký období byl zatíženej tak vysokou daní, že se v čechách prakticky přestal obchodovat a všechno se kupovalo v zahraničí. Takže se chytili za nos protože na tom státní kasa dost prodělala...

Tak je otázka jestli je třeba naděje že to nedosáhne toho extrému 10kč/ml do roku 27...
    Ale i kdyby, tak mě to dost se*e protože tim likvidujou domácí výrobce a obchodníky, i když by nenastal ten šílenej zákaz.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VACA: Tak už teď máme přestřelenou DPH na tabáku, zřejmě na našich ministerstvech chtějí podporovat dovoz z okolních států nebo pašování i v tomhle segmentu.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SDN33: Vaporism provozuje celkem slusny servis. Pokud je to jednoduche tak to opravi. Kdyz ne zaplatis kilo za postovne a tim to skonci.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nebo takhle...B100 mi spadlo do vody... nejede ovládání, jinak se to zapne, ale blbne to.... někdo kdo třeba sbírá součástky atd atd a vyměnil by mi / nebo opravil tu základní desku?

Asi bych to zvládl sám, ale nemám tu základní desku ani nevím, kde by se to dalo koupit.. nic jsem nenašel.

[MOD GEEKVAPE B100 nebo jeho základní deska]

SDN33
    SDN33 --- ---
    Nemáte někdo mod Geekvape B100 volnej na prodej? Děkuji.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak neni za tim nic jineho nez tabakova lobby co cekate, mladistvi jedou vapo a to vyhledove znamena malo kuraku pyra. Uz diky tomu DPH se stane vicemene to co se stalo i u tabaku do vodnich dymek - pokvete business prekupnikum co to budou tahat ze zahranici. V cechach to doslo tak daleko, ze se tu tabak legalne skoro neprodaval dokud se neprosadilo snizeni dane a nejednou prekupnici mizi a jede legalni obchod zase. Ja jak jezdim dost po cele evrope tak me osobne necekam ze by to nejak moc omezilo. Plus cekam i nejake obchazeni, vg pg je jasne to se bere lekarnicke a prichute se budou prodavat jako potravinove. Techniku budu brat z cine a nikotin a prichute v okolnich statech, ten dopad je hlavne na lidi co konci s pyrem a cim vic prekazek se jim nahaze do cesty ti mensi sance, ze prestanou kourit. Plus ano je to o mladistvych jenze na urovni, ze se tabakovemu kseftu nelibi, ze mladi misto pyra zacinaji vapovat a tudiz ubyva budoucich kuraku.
    VACA
    VACA --- ---
    Omlouvam se vsem za emoce a vulgarismy ohledne dph.
    Proste trochu tlak celkove….
    Navic v tuhle chvili ani nema cenu se rozcilovat nad stylem dph. Ted je potreba si obhajit ty zakladni svobody.

Dalsi petice, tentokrat pod zastitou KEVAPu:

Petice proti úplnému zákazu vapingu v ČR - Petice.com
    https://www.petice.com/petice_proti_uplnemu_zakazu_vapingu_v_r#sign
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Jako dph ma bejt % z ceny produktu. Od kdy je pevna dan na mnozstvi co je tohle za stredovek tvl..
    tohle je likvidace tak jako tak. Zm*di
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam