• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    BOD
    BOD --- ---
    Doporučíte mi něco pro začátečníka? Potřebuji aby to neteklo, ideálně ani do náústku (vím jen z doslechu že se někdy děje), budu používat asi jen zřídka s dražším liquidem, takže bych si tam vždycky trochu kápnul a nedržel vevnitř větší množství jestli to není rozumné (vyschne to, vyteče do náústku ap). Kompaktní rozměry, nastavitelná teplota a usb-c by byli fajn. Jsem totálně přehlcený množstvím možností a všemi parametry co lze sledovat, je to zkurvená rabbit hole :) tak si říkám že to zkusím zde.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PRAASHEK: kolovou mam tuto v pufatku a taky mi chutna
    Liquid Dinner Lady Nic SALT Cola Ice 10ml - 20mg | Royalvape.cz
    https://www.royalvape.cz/e-liquidy-naplne-dinner-lady-20mg/liquid-dinner-lady-nic-salt-cola-ice-10ml-20mg/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //není to nijak sladké podotýkám, nebyla to vyloženě reakce na SICKBOY4000
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    teď zrovna mám naplněno tímhle a spoko

E-liquid Riot BAR EDTN Salt - Cherry Cola 10ml
    https://www.elektro-cigareta.cz/e-liquidy-riot-bar-edtn-salt-10ml/e-liquid-riot-bar-edtn-salt-cherry-cola-10ml/
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SOARSS: ten sea mint taky neni vubec sladky, ja bych radeji neco sladsiho.
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    SICKBOY4000: pro mně je veev zatim jedinej, kde necejtim chut liquidu na rtu a zubech a dobře se mi z nej potahuje. Bavilo mě nejvic dračí ovece. Neni to tak sladký. Ale vadí mi ten zbytek kolem.

Kazdopadne jsem si teď dala od vapu pauzu, než se uklidní žáha. A pak doufám, že otestuju vše, co mi tu bylo doporučeno! :) hlavne tu nic salt
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: jaké aroma sis vybral?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    objednal jsem si na zkoušku ten IQOS Veev v jejich akci se dvěmi náplněmi, tak uvidím, snad to nebude za ty prachy protékat moc do tlamy :-)

Akční nabídky e-cigaret VEEV ONE | IQOS CZ
    https://www.iqos.com/cz/cs/objev-vaping/kup-specialni-nabidku-veev.html
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOARSS: co jsem teď naposled zažil úplně superbezproblémový vap na 1 Ohm Vaporesso Xross Pro, byl tenhle, navíc má možnost 10mg nic./ml, což je třeba pro mě ideál (druhá možnost je 20mg):

E-liquidy Aisu Salt by ZAP! Juice | Vaping.cz
    https://www.vaping.cz/aisu-salt-by-zap-juice-blackcurrant-10ml/10mg

V shopech spíš narážím ale na tohle (ice), ale možná je to to samé, na obalu fotce to "ice" taky není. Jinak ty nic-salt typy mívají pro mě většinou i takový jakoby "chladivý" feel.
    ZAP! Juice Aisu Nic SALT - Ledový černý rybíz (Blackcurrant Ice) 10ml - ZAP! Juice | Vaprio
    https://www.vaprio.cz/produkt-zap-juice-aisu-nic-salt-ledovy-cerny-rybiz-blackcurrant-ice-10ml.html
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    SOARSS: já jsem měl na PG alergické projevy, možná zkus VG liquid
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Vyměním pody, zkusim jeste jinou příchuť a uvidim... sakra, není to jednoduché :)) díky Zvířátko. Když to neklapne, tak buď seknu i s vapem (coz se mi ale nechce, žejo) nebo zkusim na tvou radu ten lost vape. Možná nejsem vapovací typ.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SOARSS: to ti pousti nejaky reflex prichut, me to delala prichut Prosciutto e Melone :) asi leda zmenit prichut na nejakou min intenzivni nebo uplne jinou...
    a nebo polykas moc toho liquidu jak ti tece, to nedoporucuju...
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Hm, nic-salt zní jako něco, co chci rozhodne zkusit! :)

Jeste dotaz, bylo vám pri přechodu na vap blbě? Žáha, žaludek. Mám reflux, normálácký cíga v pohodě, ale po vapu mě to zlobi. I kdyz by to vlastně mělo být šetrnější.
    VACA
    VACA --- ---
    SOARSS: Jak pise praashek, ja jeden cas taky vapoval jen nicotin salt s bazi bez prichute..
    A taky jsem jeden cas bojoval s VG ckem ktery mi bylo neprijemny. Takze jsem to resil bazi vg30/pg70..
    Pocitove to se saltem bylo sussi a takovej verohodnejsi hit cigarety, i chutove vlastne..

Ale je to pak jeste ridsi, me to neprotejkalo ale to zase muze souviset s tim co psal Zviratko..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOARSS: jinak mně celkově fungujou nic-salt líp, než normál nikotin - a to jak "chuťově", tak i jako droga. Někdo tvrdí, že mu nic-salt víc dráždí krk. U mě je to opačně - nic-salt mi dráždí krk míň.
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    PRAASHEK: díky. Vyzkouším. Zatím mám Virginia Clouds a když vynechám, že po pár potáhnutí musím běžet do koupelny opláchnout pusu, tak je jinak chuťově fajn. Takže oxva deep throat ale jemně - jak doporučuje ZVIRATKO:
    (Též děkuji, každý typ se hodí)

Nevzdám to!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOARSS: ještě teda doporučuju dát si při dýmení náústek trochu dál do pusy, než jak je člověk zvyklý u normál cíg. a jinak zkoušej různé liquidy, mně oxva xlim funguje dobře s naprostou většinou náplní. 50/50 je správný poměr.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SOARSS: jeste je mozny ze jsou to hodne ridky liquidy, ale obecne by se to dit nemelo. Zkus min tahat? Treba to ma nedostatecnej prisun vzduchu...
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    ZVIRATKO: oba dva. U beznikotinového to není tak intenzivní, ale u druhý náplně šílenej hnus. Díky za vysvětlení a doporučení!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam