• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZEJDAN: Jojo zdtazilo se.. původně 158… nyní pres 200

Příchuť The Fuu - Dragon Sweep 10ml
    https://www.elektro-cigareta.cz/the-fuu-catch-the-flavors-10ml/prichut-the-fuu-dragon-sweep-10ml/

Zmizelo toho dost… odevšad. Je to na palici ..

Litr baze 5000,- 😂

Jeste ze tu je aspon fichema…
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    ZEJDAN: Ted sem otevrel shop ve lterym nakupuju a nestacil sem se divit. 90%vseho zmizelo a vubec netusim kde to ted sehnat. Nema zadny eshop co sem se dival. Prichute jako aramax pro vape. Vunec snad uz neexistuji. No a co zbylo je predrazeny. Mate nejaky tip kde napupujete vy?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Ahoj odkud prosim kupujete prichute a baze?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SICKBOY4000: ok ok v klidu :), nejsem az takovej expert, vapovala jsem chvili a kupovala na vapriu, dal jsem se nedostala, takze o tech cenach jsem nevedela. Skladovani normalni v panelaku ve skrini, u krbu ani v mrazaku to nebylo. Ale mazu to teda :D a dam to do toho jinyho klubu za odvoz nebo do 150kc
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    IOM_NUKSO: Mozna bych to prirovnal k maslu, ktere dnes stoji 70Kc. Ty nam nabizis otevrene maslo, ktere brzy expiruje a ktere nevime, jak se skladovalo, za 50Kc a my vime, kde koupit nove maslo s delsi expiraci za 30Kc ;-)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    PRAASHEK: jo aha :D tak mne to stalo mnohem vic :D no dobre, tak do posty kdo kolik da. Jako asi i za stovku to teda dam. Normalne bych to dala za odvoz, ale mam dost financni tisen, tak aspon neco malo bych byla rada.diky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Prave jsme to tady resily! Umis cist? Par prisvevku nize prispevek od ID HOUMLES ;-) a ja jsem psal taky
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Prosím pěkně, dochází mi zásoba liquidu. Kouřím liqua Cuban cigar 6mg. Až teď jsem zajistil o kolik to vše šlo nahoru. Kupoval jsem již namíchané. Máte někdo tip kde si můžu koupit booster plus příchuť? Případně dekuji.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SDN33: Ve zkratce ano
    SDN33
    SDN33 --- ---
    LEXXA: co si pod tím mám představit? Jako chrchle?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    LEXXA: cigarety nekouřím 10 let
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SDN33: vyser se na vapování nikotinu a ušetřený peníz investuj do kvalitnějších drog
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SDN33: zalezi jak dlouho jsi kouril ale za mesic ti to fyziologicky benefit naukaze. Mne se nanosy z dutin zacaly cistit mozna po 3/4 roce
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SICKBOY4000: jasan ale já to udělal primárně kvůli té ultra úchylné daní... Jinak mi to žádný benefit nepřineslo.. což za měsíc by mohlo. Ale asi máš pravdu.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SDN33: Tak se na to vykašli ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Teď jste mě nasrali. Ale tak asi by byla hloupost se k tomu vracet, když jsem skoro měsíc čistej bez větších obtížích.
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    HOUMLES: Super! Az to muj dealer zabali tak vim kde brat :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    na nikotin muzu doporucit https://www.antitpd.com/shop/
    posilaj primo z EU, takze zadny dane/cla
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    HREBICK: tam to mají taky řízlé, ne?

Já beru odsud: https://cz.chansflavor.com/index.php?route=common/home
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam