• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    SDN33: Ten beru už spoustu let mimo EU.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MELUUU: a kde vezmeš ten nikotin?
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    A neni lepsi vzit rovnou fichemu? Barely cenove vychazi pekne a nemusim zbytecne brat od psonka.
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    SDN33: 4. října jsem to objednal. 8. vyzvednul v boxu.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAVEX: a jakeoak to bylo datum?
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    SDN33: Mě to přišlo bez keců a nebyl problém. Už to šlukuju a cajk.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SDN33: a to je teprve začátek. Takže ten booster bude stát za 5 let kolik, 500? Nejzdravější varianta kouření? A Startky budou stát 300? Někdo je velká píča a podmaz.
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    SICKBOY4000: Ano, jen si to musíš namixovat sám. Kvalita srovnatelná ne-li lepší než flavour-it. https://allegro.cz/nabidka/sada-glycerin-a-glikol-mix-pg-vg-50-50-1l-1-2kg-12585650271
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAVEX: Nebo Slovensko. Ale většina shopu ti to nepošle. Závisí kdo kde bydlí no.

Já se na to kvůli tomuto vykašlal no. Díky Defumoxanu a jednomu místnímu ID za tip.

K tvému ještě bych pochopil daň/// ok, ale jakou!!!! Dyt ten 3mg booster, co jsem kupoval, vyletěl z 98 na 251... Takze eeh? Tohle nepodpořim ani náhodou. Takže jestli se k tomu vrátím, tak jedině pašung.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    DAVEX: Přes co to objednaváš z Polska? Allegro?
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    SDN33: Ještě bych pochopil daň na booster s nikotinem, ale že jsou s kolkem i příchutě a báze bez nikotinu, to mi hlava nebere. To už by teda podle toho modelu měla mít kolek i cola, když si do ní můžeš dát rum přece. Já si objednal v polsku přes czc killera a mám za cenu 1/8 ceny 4x víc báze. Už to asi budu praktikovat pravidelně, protože v Polsku ještě nejsou takový magoři.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SICKBOY4000: To je úplně jedno,když na to napálili takovou daň, že je lepší kupovat Startky.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Byl jsem podarován od Jikeho, ale opravdu to už nevyužiju...takže kdyby jste měl někdo zájem je to vše na vyzvednutí zdarma v Letňanech nebo můžu někam přiblížit...směr Muzeu,Dejvice,Letiště ;-)

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Mělo by být odemčeno
    Nečekaný zvrat ve sporu o e-cigarety. Ministerstvo otočilo, příchutě nezakáže - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koureni-vaping-e-cigareta-prichut-regulace-vyhlaska-zdravotnictvi.A241007_193913_domaci_ceve?h=B2390C2FC73852865D97A4C4683B3499
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jinak by ostatní jeďte na Slovensko a jste vklidu.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Dneska jsem se pobavil. Jako čekal jsem to, ale nevyšly mě zásoby ze Slovenska. Takže od pátku začínám Defumoxan, který jsem taky zbytečně odložil a od pondělí / uterý naposledy vapuju nikotin. Vím, že tohle nechcete doopravdy, ale budete to mít, zmrdi!

(99 Kč rovná 259 Kč ku 2.10.2024) :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    STERIGMA: No dobře ale z toho přece vůbec nevyplývá jestli budou příchutě tak jak je známe doteď a nebo jestli to znamená že příchutě budou ale budou moci být složené jenom z těch pár složek které budou povolené. Takže já teda z toho extra moudrý nejsem.
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    VLOG: Máme jasno: příchutě zůstanou - potvrzeno
    https://www.youtube.com/watch?v=HTzKIIw9wA4
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Mě na tom všem nejvíc omezuji ty příchutě. Báze mám 20 kg z fichemy, to mi nedělá starosti ale ty aroma mě fakt serou. Pár dní jsem teď kouřil už ty nový legislativně nezávadný aroma a to je prostě hrůza. Jako fakt To není dobrý, nebo nic takového že bys to chtěl kouřit pořád. Tak bych tu chtěl vznést otázku Jak a čím si vytvořit svoje vlastní aroma, jako z čeho se to míchá vlastně ? jsou to klasický potravinářský ochucovadla nebo co to je vlastně ? Když bych si chtěl namíchat třeba mango haze od jungle wave
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PNXNTDD: jednotlivé složky liquidu si koupíš pro sběratelské účely!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam