• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    SICKBOY4000: To jsou ty kam cpeš občanku ne?
    Za mě by měli dávat vedle automatu hned koš na recyklaci těchto jednorázovek a dodržovat to. Na ekologii trochu zlo..
    Každopádně to asi souvisí s tím, aby si to nekupovaly děti…
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Je to spíše taková rarita, 28.9.2024 jsem fotil tento automat v ulici. O pár dní ho posunuli o pár metrů před jiný bar a zdražili, ale ceny tehdy dobré, spíše jsem se divil, co to bude za kvalitu.
    5321422896326895491
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    DAVEX: Diky koukal sem to. Baze a booster vypadaji solidne. Zkusim objednat.
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    ZEJDAN: Zkus, jak jsem psal, tenhle. https://www.vapovor.com/cs/diy Tam je ještě svět v pořádku.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZEJDAN: Jojo zdtazilo se.. původně 158… nyní pres 200

Příchuť The Fuu - Dragon Sweep 10ml
    https://www.elektro-cigareta.cz/the-fuu-catch-the-flavors-10ml/prichut-the-fuu-dragon-sweep-10ml/

Zmizelo toho dost… odevšad. Je to na palici ..

Litr baze 5000,- 😂

Jeste ze tu je aspon fichema…
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Poslete prosim nekdo odkaz na zajranicni obchod kde se daji koupit prichute nikotin i baze. Budu vdecnej. To co se tady v cr deje je vazne neuveritelny.
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    ZEJDAN: Ted sem otevrel shop ve lterym nakupuju a nestacil sem se divit. 90%vseho zmizelo a vubec netusim kde to ted sehnat. Nema zadny eshop co sem se dival. Prichute jako aramax pro vape. Vunec snad uz neexistuji. No a co zbylo je predrazeny. Mate nejaky tip kde napupujete vy?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Ahoj odkud prosim kupujete prichute a baze?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SICKBOY4000: ok ok v klidu :), nejsem az takovej expert, vapovala jsem chvili a kupovala na vapriu, dal jsem se nedostala, takze o tech cenach jsem nevedela. Skladovani normalni v panelaku ve skrini, u krbu ani v mrazaku to nebylo. Ale mazu to teda :D a dam to do toho jinyho klubu za odvoz nebo do 150kc
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    IOM_NUKSO: Mozna bych to prirovnal k maslu, ktere dnes stoji 70Kc. Ty nam nabizis otevrene maslo, ktere brzy expiruje a ktere nevime, jak se skladovalo, za 50Kc a my vime, kde koupit nove maslo s delsi expiraci za 30Kc ;-)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    PRAASHEK: jo aha :D tak mne to stalo mnohem vic :D no dobre, tak do posty kdo kolik da. Jako asi i za stovku to teda dam. Normalne bych to dala za odvoz, ale mam dost financni tisen, tak aspon neco malo bych byla rada.diky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Prave jsme to tady resily! Umis cist? Par prisvevku nize prispevek od ID HOUMLES ;-) a ja jsem psal taky
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Prosím pěkně, dochází mi zásoba liquidu. Kouřím liqua Cuban cigar 6mg. Až teď jsem zajistil o kolik to vše šlo nahoru. Kupoval jsem již namíchané. Máte někdo tip kde si můžu koupit booster plus příchuť? Případně dekuji.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SDN33: Ve zkratce ano
    SDN33
    SDN33 --- ---
    LEXXA: co si pod tím mám představit? Jako chrchle?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    LEXXA: cigarety nekouřím 10 let
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SDN33: vyser se na vapování nikotinu a ušetřený peníz investuj do kvalitnějších drog
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SDN33: zalezi jak dlouho jsi kouril ale za mesic ti to fyziologicky benefit naukaze. Mne se nanosy z dutin zacaly cistit mozna po 3/4 roce
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SICKBOY4000: jasan ale já to udělal primárně kvůli té ultra úchylné daní... Jinak mi to žádný benefit nepřineslo.. což za měsíc by mohlo. Ale asi máš pravdu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam