• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    XCIDER: a konkrétně jaký produkt jsi zkoušel rozmíchat? já totiž vidím, že i ty "destiláty" jsou v různých formách
    LEXXA: tak zrovna CBD se dělá i ve formě prášku rozpustého ve vodě, ale ty ostatní, co mě hlavně zajímají, se takhle zatím sehnat nedají
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    PRAASHEK: zkousel. cistej koncentrat se rozmichat neda, ale kdyz je zredenej cca 1:1 cistym ethanolem, uz je to ridsi a do glycerinu se to da rozmichat, sice se to nerozpusti ale ta emulze je +- stabilni. Zkousel jsem to jen v malym mnozstvi (asi 2ml) a tou smesi jsem napustil vaticku v takovy ty jednorazovy e-cigarete (puvodni smes jsem vyplachl lihem) a fungovalo to
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    PRAASHEK: porad se s chemikem/lekarnikem radeji. cbd se rozpousti v tucich a pg/vg neni lipid. aspon tohle si pamatuji z kratkeho monologu kolegy pred X lety na rauchpauze. pak rikal neco o vitaminu E. a jeste neco. co si ale pamatuji je ze tyhle slouceniny si s pg/vg rozumet nebudou.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Zkoušel jste někdo míchat do PG/VG směsi nějaký kanabinoidí destilát (třeba HHC/CBD/cokoliv)? Nebo jakou formu je schopna klasická PG/VG směs do sebe pojmout?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZEJDAN: Nechteji to resit. Nejlepsi dat si to nekam na zasilkovnu a sehnat si nekoho kdo ti to vyzvedne a doveze osobne. Zrovna z SK to nebude moc tezke.
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    SUK: Bazi s boostrem sem objednal z francie. Cekam az prijde. Jde mi ale hlavne o prichute.
    SUK
    SUK --- ---
    ZEJDAN: objednavam z fr (Vapovor) Ceny za nic ok. Bazi micham separatne pg/vg od polaku. Prichute fr i cz
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Ahojte, zkoušel sem objednat nějaký příchutě ze Slovenska. E-shop píše že nemůže doručit do ČR. Máte někdo podobnou zkušenost? Tomu říkám svoboda obchodu. Mají to tak nařízený všechny eshopy nebo máte nějaký doporučení odkud se dá objednat? Tadyv ČR se mi zdá že je to už zničený a ty ceny jsou naprosto nereálný. Díky
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: my víme své :-D

PRAASHEK: jasný předávkování, ale tělo si samo řekne že už nechce.

spíš je zajímavý že kuřákovi kolikrát stačí 1 cigáro, ale z liquidu to musí tlačit pod tlakem neustále ....
    JIKE
    JIKE --- ---
    XCIDAR: asi v klidu, 4x denně 2ml po 20mg ... to že to není úplně ok a měl bych snižovat? ano. původně jsem měl 50mg Liquid, po čase 30mg, nyní 20. mám asi rok na to se dostal pokud to půjde na 3 ideálně :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZVIRATKO: teoreticky; pokud by člověk během chvilky vyvapoval opravdu velké množství liquidu třeba s 95% nikotinu, tak by tím cestu ku osvobození od současné tíhy dosáhnout mohl :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    XCIDAR: nezabije te nic co vykouris, nejdriv by ti bylo fakt blbe a rozhodne bys nemel chut dal kourit. To samozrejme neznamena, ze 40-60mg denne je zdravy, to rozhodne neni :)
    XCIDAR
    XCIDAR --- ---
    Zdravim, nemuzu se nikde docist horni hranici toho kolik mg nikotinu clovek do sebe muze dostat aby ho to nezabilo. Jakoze 2ml 20mg denne by melo byt safe, ale nejak jsem posledni dobou vic vapoval a bylo to nejak spis kolem 3ml denne. Hodlam snizit nikotin aspon na 10mg/ml davky, ale i tak. Nejvic cekam az me zacnou od pristiho roku prodavat Ritchie Double Sour Apple Shake and Vape, to si pak namicham postupne min a min, abych nemel zas nejakej silenej abstak.
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Zdravim, máte někdo zkušenost s oxva arbiter 2? Zkoušel sem několik ruznych buildu a pořád nemůžu vychytat savost vaty. Po par potazich proste strasne moc vysychá a musím vždy čekat než si case vezme liquid. Používám náplň 80/20 vgpg. Moc se mi nechce míchat řidší. Máte někdo zkušenost?
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    KUBAJZZ: akorat jsem si do nej dal mesh na tahani liquidu z tanku, aby ta vata nebyla az na dno toho tanku. To bych doporucil kazdemu, kdo si ten atomizer poridi.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    PNXNTDD: tak jediny co je u toho Astonu na hovno, tak je zrovna to plneni, jinak to chlasta bez problemu, podava to chut na vybornou a ta udrzba je fakt minimalni! Ja to vyresil tim, ze jsem si ho dal na squonk. :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KUBAJZZ: Fakt jo ? Já mám brunhildu taky RDTA a už bych asi nešel do ničeho co má tank dole... Prostě se to hrozně blbě zásobí tím liquidem, nevím no. Jako není špatná ale musím pořád myslet na to abych to sem tam otočil aby se to namočilo
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    PNXNTDD: jj, build vydrží mnohem dýl, ale to mě netrápí ani když mám příchuť v tom. Mám Aston RDTA a rám build vydrží neskutečně dlouho. Klidně měsíc bez čištění. A podává skvěle chuť. Za mě nejlepší atík vůbec.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KUBAJZZ: taky jsem to praktikoval. A vlastně se to celkem dá a výhoda je taky ta, že jeden build vydrží klidně dva týdny protože jak to není sladký tak se to nezapíká na spirále 🤣
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Výborně, já už tady hulim čisté 100% VG s nikotinem. :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hlásím že https://www.eliquid-brno.cz/ mají skladem i na eshopu okolkovaný aroma full moon, jungle wave a ostatní prémiový značky. Takže krize zažehnána
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam