• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KUBAJZZ: Fakt jo ? Já mám brunhildu taky RDTA a už bych asi nešel do ničeho co má tank dole... Prostě se to hrozně blbě zásobí tím liquidem, nevím no. Jako není špatná ale musím pořád myslet na to abych to sem tam otočil aby se to namočilo
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    PNXNTDD: jj, build vydrží mnohem dýl, ale to mě netrápí ani když mám příchuť v tom. Mám Aston RDTA a rám build vydrží neskutečně dlouho. Klidně měsíc bez čištění. A podává skvěle chuť. Za mě nejlepší atík vůbec.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KUBAJZZ: taky jsem to praktikoval. A vlastně se to celkem dá a výhoda je taky ta, že jeden build vydrží klidně dva týdny protože jak to není sladký tak se to nezapíká na spirále 🤣
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Výborně, já už tady hulim čisté 100% VG s nikotinem. :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hlásím že https://www.eliquid-brno.cz/ mají skladem i na eshopu okolkovaný aroma full moon, jungle wave a ostatní prémiový značky. Takže krize zažehnána
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    HOUMLES: A kterej bereš nejčastěji nebo bys doporučil ? Já mám trochu obavy z toho míchání když je to tak koncentrovaný
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Vaping Is Too Good To Be True
    https://www.youtube.com/watch?v=cHEOsKddURQ&ab_channel=Kurzgesagt%E2%80%93InaNutshell

what do you think about vape safety? let me know in the comments
    KELDA
    KELDA --- ---
    SICKBOY4000: Tak se pripojuju kdo má zkušenos a nabídne alternativu Liquidu, co by chutnal skoro stejně dobře jako Veev One strawberry?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIKE: Neptal jsem se. Nejak se mi v sobotu o pul devate nechtelo resit situaci na trhu
    JIKE
    JIKE --- ---
    LEXXA: To je fakt divný.. důvod dali?
    JIKE
    JIKE --- ---
    SICKBOY4000: To jsou ty kam cpeš občanku ne?
    Za mě by měli dávat vedle automatu hned koš na recyklaci těchto jednorázovek a dodržovat to. Na ekologii trochu zlo..
    Každopádně to asi souvisí s tím, aby si to nekupovaly děti…
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SICKBOY4000: Jo, je to nejake divne. Potreboval jsem na rychlo booster a naklusal jsem do obchodaku. Oznamili mi ze to prestali vest v nabidce.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    A v Penny jednorázové cigarety už zrušili, škoda, měl jsem chuť na sladké.

Btw nemá někdo zkušenost s liquidem, co by chutnal skoro stejně dobře jako Veev One strawberry?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Je to spíše taková rarita, 28.9.2024 jsem fotil tento automat v ulici. O pár dní ho posunuli o pár metrů před jiný bar a zdražili, ale ceny tehdy dobré, spíše jsem se divil, co to bude za kvalitu.
    5321422896326895491
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    DAVEX: Diky koukal sem to. Baze a booster vypadaji solidne. Zkusim objednat.
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    ZEJDAN: Zkus, jak jsem psal, tenhle. https://www.vapovor.com/cs/diy Tam je ještě svět v pořádku.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZEJDAN: Jojo zdtazilo se.. původně 158… nyní pres 200

Příchuť The Fuu - Dragon Sweep 10ml
    https://www.elektro-cigareta.cz/the-fuu-catch-the-flavors-10ml/prichut-the-fuu-dragon-sweep-10ml/

Zmizelo toho dost… odevšad. Je to na palici ..

Litr baze 5000,- 😂

Jeste ze tu je aspon fichema…
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Poslete prosim nekdo odkaz na zajranicni obchod kde se daji koupit prichute nikotin i baze. Budu vdecnej. To co se tady v cr deje je vazne neuveritelny.
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    ZEJDAN: Ted sem otevrel shop ve lterym nakupuju a nestacil sem se divit. 90%vseho zmizelo a vubec netusim kde to ted sehnat. Nema zadny eshop co sem se dival. Prichute jako aramax pro vape. Vunec snad uz neexistuji. No a co zbylo je predrazeny. Mate nejaky tip kde napupujete vy?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Ahoj odkud prosim kupujete prichute a baze?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SICKBOY4000: ok ok v klidu :), nejsem az takovej expert, vapovala jsem chvili a kupovala na vapriu, dal jsem se nedostala, takze o tech cenach jsem nevedela. Skladovani normalni v panelaku ve skrini, u krbu ani v mrazaku to nebylo. Ale mazu to teda :D a dam to do toho jinyho klubu za odvoz nebo do 150kc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam