• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    HERODES: Tohle mi vcera psali

děkujeme za Vaši objednávku. Bohužel z důvodu opoždění dodání glycerínu ze strany našeho dodavatele se Vaše objednávka o něco pozdrží. Předpokládáme, že bychom ji měli odesílat koncem tohoto, případně začátkem příštího týdne.

Velmi se omlouváme za případné potíže s tím spojené.
    HERODES
    HERODES --- ---
    SOJKA: VG už není k dispozici, je v ČR ještě nějaký další výrobce/prodejce?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    MELUUU: Nějaký tip na aromy?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    MELUUU: Nějaký tip na aromu?
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    ZEJDAN: No jasne, taky od nich objednavam uz roky.
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    KUBAJZZ: Jde objednat normalne na adresu do cr? Bez psvc a podobne?
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    eh ... no snad to neprojde ...
    Ministerstvo zdravotnictví chystá tvrdší regulaci e-cigaret - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/vapovani-nikotin-novela-zakaz-e-cigarety-harm-reduction.A250621_133145_ekonomika_rts
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: nemáš za co. ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KUBAJZZ: ok díky moc
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: jj, přesně tak ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KUBAJZZ: ok a objednáváš normálně dohromady a neřešíš to?
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: já to tam kupuji už roky a nikdy mi nepřišlo, že by to mělo nějakou pachuť. Jo, to bude jenom jejich krytí, nejspíš, aby to nepodléhalo spotřební dani na nikotinové a beznikotinové náplně do e-cigaret...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KUBAJZZ: děkuji a máš s tím nějaké zkušenosti, nemá to nějakou příchuť nebo pachuť? předpokládám že ty hlášky o tom že se to nesmí používat na míchání liquidu jsou jenom jejich krytí aby to lidé nepoužívali
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: ano
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: Fichema.cz
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ahoj poradíte kde koupit bazi 50/50 nebo samostatně glycerin a propylenglykol . objednával jsem na Allegro podle odkazu zde ale nedá se to kouřit má to takovou nahorklou příchuť a pálí z toho jazyk
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    čus ve spolek, kde kdo objednáváte nikotin?? Nedávno jsem zkoušel Hiliq přišel mi flavored místo unflavored..Takže se docela bojim znova..Navíc když jsem to zkoušel byl nějakej problém s platbama a nešlo to uhradit...
    Takže zkouším ty ANTITPD, ale tam teď jde platit pouze crypto :/ a registrace na Coinbase atd...šílený co po mě ještě nechtěj...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Zkousel jste nekdo objednavat liquidy z nemecka? Koukam, ze stejne jako u vseho, i tam jsou (obcas nasobne) levnejsi nez v CR.
    Ja zatim nasel jen dva shopy ale, ktery posilaj pres hranice...
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    PRAASHEK: urcite to vyzkousim z obou stran, me jde spis o to, abych nejak nekurvil tu hlavu, aby to neprotekalo a tak...proste noob :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam