• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDAGrafické techniky - knihtisk, dřevoryt, linoryt, mědiryt, lept, litografie, sítotisk, fotogravura atd.
    ELDA
    ELDA --- ---
    LAS: ano, tak nejak...
    LAS
    LAS --- ---
    mate nekdo zkusenost s vylepem plakatu? normalni kancelarskej papir vsude mozne po ulici. na kamen, zed...staci obyc taposa a stetec...?dik
    ELDA
    ELDA --- ---
    Jsem od kamarada dostal desticku...
    Nevim zda to patri k nejake technice ale prej jo...

ELDA
    ELDA --- ---
    SULTAN
    SULTAN --- ---
    Ahoj, nevi te nekdo kde by se dali v Praze vyplotrovat samolepy za nakou prijatelnou cenu) ? Kdyzta piste do profilu diky moc!
    ELDA
    ELDA --- ---
    RAEL: zatim to mam jeste nalozene...dostanu se k tomu tak ve stredu ci ctvrtek...tedy doufam
    RAEL
    RAEL --- ---
    Tak jak? Jsem zvědavá .)
    ELDA
    ELDA --- ---
    NAMATHUR: v poho...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    to by mohlo stacit, kdyz na chvili to zapomenes, tim lepe.

k doprekladani: je toho ted trochu mnogo, po pristim utery by mohlo nasazeni polevit a pak... pak to dofouknu
    ELDA
    ELDA --- ---
    jak dlouho se to ma nechat rozpoustet tam nestalo? Zkusim 3 dny...
    ELDA
    ELDA --- ---
    pokusim se...odsat srajdu
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ELDA: opatrne odsat hadickou - jako benzin z nadrze
    ELDA
    ELDA --- ---
    na slozitejsi techniky rozpousteni prozatim kaslu protoze jeste ani nemam vhodny terpentin...
    ELDA
    ELDA --- ---
    PIPAL:
    NAMATHUR: tak jsem nalozil do male nepruhledne lahvicky asfalt s terpentinem... Ta srajda doufam zustane dole, ze kdyz do toho pak opatrne budu vkladat stetec k natirani desticky... tak to srajdu nerozviri... protoze nevim jak to uzitecne pak odcerpat kdyz mam navic skoro nepruhledne sklo...
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    ELDA: diky. a uz ted se tesim na tve vysledky.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ELDA: lol, tak drzim palce!
    ELDA
    ELDA --- ---
    zbytecne vytvaret z prdu kulicku jen tim postupem samotnym
    Mas hezke fotky a rozhodne bych je neprirovnaval prdu:D V zasade mas ale asi pravdu...ja napr. ze svych prdu mam v umyslu delat kulicky... jednoho dne se mi to treba i podari:DD
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    ELDA: no, ze bych nechtel vubec, tak to bych kecal. ale na to mam moc rad rucni zpracovani abych ho kazil nevhodnejma motivama. zbytecne vytvaret z prdu kulicku jen tim postupem samotnym. ale treba nekdy vyfotim fotku, ktera bude stat za zpracovani nejakou prastarou technikou. rozhodne ale ten proces samotnej me zajima, to je jasny.
    ELDA
    ELDA --- ---
    PIPAL: nerikej ze by sis nechtel nekdy vytisknout nejakou svou fotku ve vice výtiscích na krasný ruční papír...pravou cerni a v polotonech, a navic jako grafiku...udivuje mne ze nechces... Jinak tedy rozhodne dikes...plany ale zatim zadne nemam..
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    ELDA: no, ja to ani moc zkouset nechci, je mi jasny, ze k mejm motivum se to moc nehodi. ale zajima me to a tem tvym planum moc fandim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam