XCHAOS:
ale pokud by si byl schopen i sémantické, nikoliv jen syntaktické analýzy :-) - mozna nez zacnes priste zase vtipkovat, zjisti si co znamena "syntakticka" a co "semanticka" analyza.
tak ti dojde, že obrat "na druhou stranu" znamená, že uvedené aplikace pokládám za protiklad "komerční služby" - coz mi samozrejme dochazi. Akorat mi to prijde dost pitome rikat, ze .tar.gz balik WordPressu je "protiklad" napriklad blogger.com. Tedy, v urcitem smyslu je to samozrejme pravda, ale stejne tak je pravda rikat, ze GM Electronics je "protiklad" Sony Electronics, protoze kdyz jdu do GME muzu si tam koupit soucastky z kterych si potom postavim radio podobne tem co prodava Sony. Jasne, na konci je v obou pripadech zesilovac, ale cilova skupina je _zatracene_ jina, tak jina ze srovnani dost ztraci smysl.
Wordpress je pro nerdy, co mermomoci musi mit svuj vlastni server. Blogger.com je pro 99.99% zbylych lidi, co proste chteji mi svuj blog a nepodstatne technicke detaily jsou jim ukradene. postfix/squirrelmail je email pro nerdy, gmail (seznam, yahoo...) je pro vsechny ostatni co proste chteji funkcni email.
Samozrejme, tezko to analyzovat dal, protoze porad nejsi schopen napsat co vlastne prosazujes (novej email? novej blogovej system? co vlastne?) a pro jistotu ignorujes otazky na blbaboly cos napsal (" jediný poskytovatel té služby na celé planetě"). A uz vubec nemluvim o tom, ze jsi porad nevysvetlit, kde by ty tvoje "predkompilovane sql" "michalo kartama" (sorry, ale ideologicke kecy o "podvratnem software" nepocitam).