XCHAOS:
fap fap fap kreativni fap fap fap fap fap fap fap fap fap stavitel hradu fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap Nikola Tesla fap fap fap fap whoa kovboji, opatrne. Takhle verejne masturbovat nad tim, jak uzasne jsi kreativni a jak hrdine prekracujes konvence, zatimco prizemni, tupy sheeplove poslusne pochodujou v jejich hranicich... neni to krapet moc? Ale pravda, to je mozna jen dalsi konvence kterou prekracujes 8)
Ale jak rekl Henry Ford:
You can't build a reputation on what you're going to do.. Kdyz ses tak dobrej, mozna bys nam mohl ukazat jake vysledky tvuj "kreativni" pristup ma? V cem se tvuj plan "použít C k něčemu jinému, než k čemu bylo zamýšlené" nejak zasadne vyplatil? Zatim vidim jen hromadku zabugovanych maker, o kterych jsi sam rekl ze z ni lezes po zdi a generator konfiguraku, o kterem jsi rekl ze bys ho dnes psal v Pythonu (ooh, neni to nahodou presne to co ti doporuce nekreativni, prizemni Redguy?) Prehled jsem neco? Jake uzasne vysledky ma tvuj pristup?
Zatim to spis vypada jako bys rekl "Vsichni ostatni zemedelci orou pole pomoci traktoru. To je tupe, jsou spoutani tradici, delaji to tak je proto ze jim nekdo rekl ze se to tak ma delat, nemaji vubec zadnou kreativitu. Ale ja jsem renesance a Nikola Tesla v jednom, ja kreativni jsem, nenecham se spoutat tradici, ja budu orat svoje pole pomoci Ferrari. Je prece uplne jasne ze je aerodynamictejsi nez traktor, takze bude mit mnohem mensi spotrebu."