XCHAOS:
jak to že tě tady vidím, když tě už mám v ignore - Ja ti odpovim na tvoji otazku a tohohole se mi do dostane? No teda 8)) Ale hele, nevim proc. Mozna se ti i Nyx snazi naznacit, ze neni dobrej napad zase po x-letech rozvijet debatu na tema "XChaos vymejsli novej alokator pro C". Uz to tady parkrat bylo a nikdy to nedopadlo 8))
Ostatne, i to co pises
označit kus heapu jako asociovaný s aktuální hodotou stack pointeru je jen variace na to, co uz jsi psaval. Nic noveho a hlavne to neni reseni problemu s alokaci pameti v glorifikovanym assembleru. Jestli se neco jmenuje s podrzitkem nebo ne neni podstatny, hlavni problem je slozitost pouziti a nachylnost k chybam. Ona neni nahoda, ze prakticky vsechny moderni jazyky maji memory management automatickej. A jestli opravdu strasne nemas rad GC a opravdu nutne potrebujes pro svoje generatory konfiguraci iptables kazdej takt vykonu (lol), podivej se, jak to dela Rust. Akorat ze to samozrejme nejde udelat jen na urovni knihovem, ale proste kolem toho musi bejt postavenej celej jazyk.
ale více nebudu psát v odpovědi pro tebe - ouch. To me ranilo 8))