YMLADRIS: dík, ale asi to není to na co jsem se ptal - já nevím, jestli chci
potkat za jeden vecer 5-10 lidi opacneho pohlavi, pohovorit s kazdym z nich a rozhodnout se, zda se s tim kterym clovekem chce jeste v budoucnu videt - já obvykle v reálu zvládám potkat spíš tak 5-10 nových lidí za rok (bez rozdílu pohlaví :-) - já jsem jen řešil nezávazné chození na oběd v centru Prahy, to je všechno... ALESH to pochopil.
KHALAVERA: to sice chápu sorry... ale asi si špatně pochopil co jsem tím chtěl říct. Nejde vůbec o mě. Jde o to, že podstata NYXu je jednoduše ta, že funguje podobně, jako fungovaly podobné (menší) komunity na (menším, začínajícím) Internet před deseti lety. (Tím to chci odlišit hlavně od současných centrálně spravovaných komerčních portálů....). A řada rysů které má NYX, se objevily už v 90. letech např. v počítačové síti Fido (a tady nejde o to vytahovat se, kdo se čeho účastnil - ale prostě jen konstatovat, že se to dělá pořád podobně - moderátoři, individuální práva zápisu do jednotlivých konferencí, soukromá vs. veřejná pošta, odborné vs. kecací konference - online komunity se už léta drží stále stejného modelu... a na tom není nic špatného... každá další generace má přece taky pocit, že oni vynalezli sex jako první... )