*MATHEW --- 13:01:16 29.1.2008
hele, lidi, fakt bych přes srdce nepřenesl, kdybyste došli k závěru, že jsem vás prásknul a postaral se o zrušení fora. Já se Nyxe jenom zeptal, jestli něco nekutil v kódu, že by to byl nějakej eror. On mě odkázal na tohle forum, já napsal jenom "tak to jo" s výtlemníkem a tím to zhaslo. Fakt nejsem Nyxův oblíbenec (teda aspoň o tom nevím) a nesvolával jsem na vás pomstu vrchnosti. Buď šlo o nedorozumění, nebo to berte jako "uměleckou re-akci", kdy jste zase zkoušeni vy co do mezí vašich reakcí a měli byste to brát jako že jste v nachvíli kůži svých "uměleckých materiálů".
Musel jsem vypadnout, protože mi volali ze stavby, že už namě dýl čekat nebudou a spustěj to bezemne, ale těšil jsem se, jak si zalezu do fora a budu v něm jenom měnit názvy a vy to budete pořád linkovat jako lokaci a bude z toho krásná historie jako
útulek paranoiků, které sledují
jak zaminovat Komentáře, aby zapisujícímu vybuchly do xichtu
jak vyrobit bombu z propisky a knotu svíčky
jak převést výbušniny do HTML
etc ...
Jo, nasraly mě dvě věci: jednak Ymladris, ta po sobě jako jediná smazala svoje posty, ale podle reakcí na ně to muselo bejt výživný.
Druhá Fronema... hele, Fro, viděli jsme se jednou v životě na tři vteřiny a hned se chceš měřit, kdo má větší problémy? Až ti jednouo umře na ruce vlastní dítě, přijď znova a můžeme se bavit o tom, kdo má v životě SKUTEČNÝ problémy a může určovat, jaký si kdo zaslouží. Do tý doby mi polib prdel. Protože o problémech v životě víš skutečně totální hovno.
Takže ne, není Nyx můj kamarád, nepočůrávám se... teda aspoň dneska ještě né a nijak jsem ho neuplatil. To jako abychom si napříště ušetřili další maily. A toho Glembowitze neznám, ale zkusím to najít, jestli teda nemá někdo přímo link.