YMLADRIS: dám pár historek ze života...dva mi blízcí lidé jsou jedničky.
Jedna je moje kolegyně a asistentka v jedné osobě.
ZÁSADNĚ NESNÁŠÍ: když ji beru její ostrouhanou tužku , z jejího stolu , píšu s ní a nevracím, nedejbože že vemu její speciální nůžky v pouzdře a stříhám něco jiného než papír...nebo je nechám ležet na stole.
Než se dá do obědu , v jakékoli restauraci si otře příbor a sklenici.
Každý den chodí v jiném kostýmku a jiném účesu. Oblečení volí , zásadně dle situace.
Na schůzky chodí několik minut , dopředu , pak čeká a vchází přesně.
Je neobyčejně vytrvalá co se týče, něčeho co si vytýčí. Neváhá svlíknout kostýmek, vzít si triko a zástěru a pomáhát u stroje. Kde se prasí.
Pracuje i o víkendech doma. Vymýšlí slogany, čte odborné časopisy a fixou mi zaznamenává důležitá místa. Dle jejího soudu , vhodná pro mé vzdělání...:-)))
apod.
Někdy je nesnesitelná, ale jako pracovnice je prostě dokonalá...teda skoro. Páč zase druhý protipol je ten , že se tato dáma, dokáže řezat každé kravině co řeknu, chrochtat a prskat čaj na monitor. Miluje černý humor a dostává záchvaty smíchu při jakékoli zmínce o "prdění". Což moc nechápu.
Má ráda nesmírně zvířata a je schopná nelítostně pronásledovat a vynadat komukoli kdo se nechová ke zvířeti hezky...no prostě 1 čka jak vyšitá.