• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    CHIMERA: Asi Tě zklamu. Kdybych byla jednička, tak by to znamenalo, že jsem prožila a stále prožívám celý život někde úplně jinde. .-))) Jednička maximálně jako některý z bodů nebo jako křídlo, který se mě snaží trochu narovnat z toho bezvládí, co mi vládne. :-)))

    VAUGHT: Jedničku bych teda vyloučila totálně. :-) Proto mě to tak pobavilo. Mám dojem, že jsem to kdysi odhadovala na čtyřku, která tady ale vůbec nezabodovala. No pořád mi to vychází, že si beru od všeho něco.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    SHEEN pojď na mou hruď, konečně jedna jedničko! :-) devítky jsou na nástěnce už dvě, pojď doplnit rovnováhu k jedničkám :-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    VAUGHT: Hmm, ten českej test ... nevím, asi divnej. Vyšlo mi nejvíce 1 a 9. Pak 2, 3, zbytek slabej. ještě 6 trochu výše.
    NEKDO_CIZI
    NEKDO_CIZI --- ---
    asi jsem mimo - žádný test jsem si nedělala..........
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    VAUGHT: jsem zkousela similarminds.com, kde mi v testu na padesat otazek vyslo 9,1,6 a v tom rozsirenejsim 9,1,5. V ceskym testu mi vysla trojka, coz je blbost ;-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    VAUGHT: tak podle tohoto testu jsem 9 nebo 7, a následně 6 , 3, 5... to by mohlo být.
    O sobě vím, že jsem 9. Ta 7 by mohly být takové ty mé tendence ulítávat si.
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    me ty body stresu a uvolneni prijdou pomateny
    ve trojce jsem casto, ale ne proto ze je mi dobre, ale protoze mi prave trojka snadno dava pocit sebeucty (jsem prece nejlepsi :) ) a radosti sama ze sebe
    ze prace je zabava, krasne sedi, bavi prijimani zodpovednosti, narocne ukoly.. ale zase v kariere mi stoji devitka, kdy nemuzu vest lidi a nedejbuh delat nepopularni kroky, a dokonce i to, ze se neprosazuju a tim padem nekdo muze vyuzivat mych vysledku, a ja si s tim clovekem neporadim, byva to duvodem zmeny zamestnavatele
    Mistrem sveta bych chtela byt v usili predstirat, ze jsem normalni, teda musela by tam ale byt dost silna konkurence, aby mi to stalo za to :)
    do sestky chodim kdyz je mi dobre - kontrafobicka sestka jako zdroj adrenalinu a silnych zazitku. Na druhou stranu ani moje sestka se nema rada s devitkou, protoze se boji strnulosti a deprese.
    Devitka mi vychazi jako bod stresu, utlacovana, nemilovana. Do vsech jejich dobrych vlastnosti ji keca kridlo jednicky - delas to blbe holka, blbe.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    VAUGHT: zkusil jsem si test v češtině
    http://www.elabs.com/van/enneagram_cz.htm
    ale vyhodnocní je v angličtině :-)))

    a z toho co jsem měl šanci svou mizernou angličtinou pochytit, tak vlastně vůbec nejsem 8, většina vlastností je tam 5 a 3 :-)))
    BROKEN_ARROW
    BROKEN_ARROW --- ---
    VAUGHT: tak to si tady spravne.. na NYXu totiz vetsina ID je ;)
    BROKEN_ARROW
    BROKEN_ARROW --- ---
    tak jsem si ten "podezrely esoterismus" prostudoval (ale uz ten pojem prosim nerozebirejte, ja tim nic netvrdim) a nic jineho nez num.4 nejsem..
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    tak sem se premohl bo spis mi ta myslenka prisla sama do palice a muzu potvrdit kilianova slova, ze jako sestka ve stresovych situacich unikam do trojky a zacinam na sobe makat a s prekvapenim zjistuju co je ve me energie, coz je zrovna obdobi, ktery momentalne prozivam, budovani bytu je nejenom o postaveni se na vlastni nohy, ale i stanoveni si nakyho cile kteryho se muzu chytit a jit za nim s ocekavanim, ze se neco zmeni k lepsimu bo odstartuje novou zivotni etapu, proste neco od ceho se muzu odrazit, ale stejne uz mam ted strach, ze me to nadseni brzo prejde, vsechno to usili prijde v nivec, a sklouznu do klasickyho stereotypu, cili neustaly nespokojenosti sama se sebou
    takze sem se najednou v ty trojce uvidel, coz me teda dost prekvapilo, pze nejsem absolutne soutezivej typ, a uz vubec bych si nerekl ze si vlastne davam naky cile, kterych chcu dosahnout
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    RUTHAN: zkoukla jsem tvůj web a konstatuju, JO tohle je profil hodný 4...
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    RUTHAN: jsi tam.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Tak pište mi 4..
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Tak sem ručně dopracoval, k vyhodnocení, ale nějaký moudrý z toho nejsem:

    Vramci toho testu boli dva dotazniky a obidva vysli uplne inak (tie testy testujem), takze to budes mat trosku tazsie s urcovanim kedze ti nijak extremne nepomohli.
    Takze Podla jedneho by si sa mal najst v type osem alebo styri. Oba vysli na rovnakej urovni, tak odporucam pozriet. Ak budes vidiet ze "tak tento somnou nema nic spolocne" po par odstavcoch, kludne chod na dalsi typ.
    V druhom dotazniku si zoradil odstavce v poradi 2, 1, 6 . Takze aspon dvojku ti odporucam tiez mrknut.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    LEXONE: oukej:-)...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    QUANTI: já vím :-)))

    Tako jako každý tip osobnosti má svou odvrácenou stranu, tak i tvá věta měla možnost jiného výkladu, který je v dané větě správný ;-))))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DRAGEL: mluvime o necem jinem...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    QUANTI: takže je daleko jednodužší věřit tomu, čemu nikdo nevěří :-)))

    Podle tohoto schématu tím, že tomu nevěříš, tím tomu já "musím věřit" ;-)

    Klidně se stanu členem sekty, pokud mě bude oslovovat její smysl a způsob života. Problém je v mé "jedinečnosti" protože takových bláznů jako já, kdyby bylo někde v řádech stovek, tak by to byla celosvětová světová pohroma :-)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BROKEN_ARROW: mne to bylo taky podezrele, hlavne tim, ze jsem se dlouho nemohla najit. Vlastne tomu doted tak uplne neverim ;)
    DRAGEL: no, zrovna to, ze neco oslovuje nejaky pocet lidi neberu jako zadnou pozitivni referenci. Kolik set (tisic, milionu) lidi oslovuji sekty? Kolik veri diamantove vode? Myslim, ze zdrava skepse je namiste :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam