• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    me ty body stresu a uvolneni prijdou pomateny
    ve trojce jsem casto, ale ne proto ze je mi dobre, ale protoze mi prave trojka snadno dava pocit sebeucty (jsem prece nejlepsi :) ) a radosti sama ze sebe
    ze prace je zabava, krasne sedi, bavi prijimani zodpovednosti, narocne ukoly.. ale zase v kariere mi stoji devitka, kdy nemuzu vest lidi a nedejbuh delat nepopularni kroky, a dokonce i to, ze se neprosazuju a tim padem nekdo muze vyuzivat mych vysledku, a ja si s tim clovekem neporadim, byva to duvodem zmeny zamestnavatele
    Mistrem sveta bych chtela byt v usili predstirat, ze jsem normalni, teda musela by tam ale byt dost silna konkurence, aby mi to stalo za to :)
    do sestky chodim kdyz je mi dobre - kontrafobicka sestka jako zdroj adrenalinu a silnych zazitku. Na druhou stranu ani moje sestka se nema rada s devitkou, protoze se boji strnulosti a deprese.
    Devitka mi vychazi jako bod stresu, utlacovana, nemilovana. Do vsech jejich dobrych vlastnosti ji keca kridlo jednicky - delas to blbe holka, blbe.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    VAUGHT: zkusil jsem si test v češtině
    http://www.elabs.com/van/enneagram_cz.htm
    ale vyhodnocní je v angličtině :-)))

    a z toho co jsem měl šanci svou mizernou angličtinou pochytit, tak vlastně vůbec nejsem 8, většina vlastností je tam 5 a 3 :-)))
    BROKEN_ARROW
    BROKEN_ARROW --- ---
    VAUGHT: tak to si tady spravne.. na NYXu totiz vetsina ID je ;)
    BROKEN_ARROW
    BROKEN_ARROW --- ---
    tak jsem si ten "podezrely esoterismus" prostudoval (ale uz ten pojem prosim nerozebirejte, ja tim nic netvrdim) a nic jineho nez num.4 nejsem..
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    tak sem se premohl bo spis mi ta myslenka prisla sama do palice a muzu potvrdit kilianova slova, ze jako sestka ve stresovych situacich unikam do trojky a zacinam na sobe makat a s prekvapenim zjistuju co je ve me energie, coz je zrovna obdobi, ktery momentalne prozivam, budovani bytu je nejenom o postaveni se na vlastni nohy, ale i stanoveni si nakyho cile kteryho se muzu chytit a jit za nim s ocekavanim, ze se neco zmeni k lepsimu bo odstartuje novou zivotni etapu, proste neco od ceho se muzu odrazit, ale stejne uz mam ted strach, ze me to nadseni brzo prejde, vsechno to usili prijde v nivec, a sklouznu do klasickyho stereotypu, cili neustaly nespokojenosti sama se sebou
    takze sem se najednou v ty trojce uvidel, coz me teda dost prekvapilo, pze nejsem absolutne soutezivej typ, a uz vubec bych si nerekl ze si vlastne davam naky cile, kterych chcu dosahnout
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    RUTHAN: zkoukla jsem tvůj web a konstatuju, JO tohle je profil hodný 4...
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    RUTHAN: jsi tam.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Tak pište mi 4..
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Tak sem ručně dopracoval, k vyhodnocení, ale nějaký moudrý z toho nejsem:

    Vramci toho testu boli dva dotazniky a obidva vysli uplne inak (tie testy testujem), takze to budes mat trosku tazsie s urcovanim kedze ti nijak extremne nepomohli.
    Takze Podla jedneho by si sa mal najst v type osem alebo styri. Oba vysli na rovnakej urovni, tak odporucam pozriet. Ak budes vidiet ze "tak tento somnou nema nic spolocne" po par odstavcoch, kludne chod na dalsi typ.
    V druhom dotazniku si zoradil odstavce v poradi 2, 1, 6 . Takze aspon dvojku ti odporucam tiez mrknut.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    LEXONE: oukej:-)...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    QUANTI: já vím :-)))

    Tako jako každý tip osobnosti má svou odvrácenou stranu, tak i tvá věta měla možnost jiného výkladu, který je v dané větě správný ;-))))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DRAGEL: mluvime o necem jinem...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    QUANTI: takže je daleko jednodužší věřit tomu, čemu nikdo nevěří :-)))

    Podle tohoto schématu tím, že tomu nevěříš, tím tomu já "musím věřit" ;-)

    Klidně se stanu členem sekty, pokud mě bude oslovovat její smysl a způsob života. Problém je v mé "jedinečnosti" protože takových bláznů jako já, kdyby bylo někde v řádech stovek, tak by to byla celosvětová světová pohroma :-)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BROKEN_ARROW: mne to bylo taky podezrele, hlavne tim, ze jsem se dlouho nemohla najit. Vlastne tomu doted tak uplne neverim ;)
    DRAGEL: no, zrovna to, ze neco oslovuje nejaky pocet lidi neberu jako zadnou pozitivni referenci. Kolik set (tisic, milionu) lidi oslovuji sekty? Kolik veri diamantove vode? Myslim, ze zdrava skepse je namiste :)
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    ja se omlouvam, ze sem tady jeste neprispel, ale momentalne prochazim obdobim kdy nejsem schopnej ze sebe vypotit absolutne zadnou vetu, ktera by tady mela nakou hodnotu, vsechny moje myslenky ted smerujou k budovani bytu, ale predevsim to je tema legalnima preparatama, ktery uz nakej rok uzivam, cili sem totalne vymatlanej a jakykoliv zamysleni se nad sebou, je jen cerna dira :)
    tak az se tady budou probirat ty 6ky tak uz to semnou bude snad lepsi)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    MEDVIDEK: Jé, díky. už jsem na test rezignovala. Podařilo s emi ho přejmenovat a nakonec i spustit, ale výsledek to chce zasílat na nějaký mail a odtamtud by pak mohla přijít nějaká odpověď, ale to se mi nechce.

    Už kdysi na počátku tohoto klubu tu tuším Kim psala jednoduché odstavce pro každé z čísel. Jenže jsem měla docela problém se někam vlézt, tak jsem to odložila s tím, že prostě odpověď není.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    CHIMERA: No jo, já chci taky Nobelovku. :-)))
    NEKDO_CIZI
    NEKDO_CIZI --- ---
    YMLADRIS: taky jsem v možnostech nenašla nic pro sebe :-)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    CHIMERA: to by mohlo mit neco spolecneho s petkou, mam pocit
    NEKDO_CIZI
    NEKDO_CIZI --- ---
    MEDVIDEK: sorry - včera jsem byla pryč....
    moje trojkovost je v některých bodech jiná než Kilianova.... a to je tím, že jsem v podstatě 6 na druhou. Když se dostanu do nějakého stresu (většinou pracovního) dochází k tomu, že v podstatě přepnu tak, aby byl vidět můj výkon, rozhodnost dosáhnout svého.... prostě jedu jako lokomotiva - středem a tak jak jsem řekla to bude (teda pokud nemá někdo lepší nápad).... soutěž jako takovou prožívám minimálně - přece vím, že na to mám a dokážu to co jsem řekla (neříkám něco o čem bych nebyla vnitřně přesvědčená). Osobně mám svojí trojku ráda - má jasno - v tom co děla a jak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam