VAUGHT: no osmička žena je vůbec zajímavá "věc" :) myslim že já citlivka bych od takový asi nestačil utíkat :)
DRAGEL: jo, to vim, s pár osmičkama už jsem se asi porval, ale zatim nic moc :) já ty silácký typy moc rád nemam. měli sme takovýho vychovatele na intru na střední a to byl velice zvláštní člověk. takovej ten typickej suverén, spíš sem ale z něho měl pocit, že tím zakrývá nějakou svojí vnitřní slabost. a vůbec u hodně osmiček mam takovej pocit... často mi jejich chování přijde jaksi umělé... ale já čtyřka mam asi hodně co říkat, že :)
MEDVIDEK: pětka to je moje křídlo, to sou někdy i fajn lidi... já mam na koleji asi dvě police knih, z toho devadesát procent nepotřebuju a ani do nich nikdy nenahlížim. mam spíš pocit, že knihy radši sbíram než čtu - ani je číst nestíham... s tou pětkou mam teď takový dilema.. jelikož mam jednu velmi dobro kámošku, u který pořád nevim jestli je to devítka nebo pětka... někdy mi přijde že obojí, jelikož má hrozně nápadný rysy z obou... je hrozně líná a pohodlná a zároveň uzavřená a ve společnosti typickej pozorovatel.. jo a s jakym typem si taková čtyřka může vůbec rozumět? zatim akorát vim s kym si rozumět může těžko...